Stížnost na simgirana ze dne 8. 9. 2015

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Stížnost na simgirana ze dne 8. 9. 2015

Nový příspěvek od max1 »

Simgiran zase dela ********* na chate mal by byt vyhodeni s tymu nenavidim ho chcem sakonečne zabavit a on niči životy ludom už som roztrieskal klavesnicu kvôly nemu najradčej by som takyc hidiotov poslal do pekiel.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 8. 9. 2015, 21:18:16, celkem upraveno 1 x.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Re: Stižnost na simgirana

Nový příspěvek od Filip »

max1
Na trestné lavici

Nový příspěvek od max1 »

jdi do ****** i ty ritolezec ....
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 8. 9. 2015, 21:18:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Vyhvězdičkován vulgarismus.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

Nejprve se přiznáváš k osahávání dcery, píšeš o tom, jak s ní mluvíš sprostě, a že máš rád,když píšeš uchylně a pak se divíš, že jsi vyhozen?
Děkuji
max1
Na trestné lavici

Nový příspěvek od max1 »

Drž hubu za všetko môžeš ty nekolik krat sem psal že to pišu schvalne inak zabavnejšie než je to v realu... aly ty si nepoučitelny se divim že si nedostal doživotny ban za uražani lidi ...
Marco Freeman
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Milý Maxi,

pokud podáváš na někoho stížnost - ještě k tomu na moderátora - musí to být podstatný důvod. To, že dělá hlouposti na chatu, ale není důvod. Je třeba konkretizovat. A je třeba jednat slušně. Takto ničeho nedosáhneš, ať už šlo o cokoliv.

Mimochodem, kroť své vyjádření, nejsem hvězdičkovací agentura.

S pozdravem,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Stížnost se zamítá, protože vyhození z chatu bylo oprávněné. Ačkoliv jsem nebyl přítomen, měl jsem echo i z jiných zdrojů, než je simgiran, že píšeš nevhodně.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
max1
Na trestné lavici

Nový příspěvek od max1 »

no jo komunisty sprosty ja vam ****** na taky web o počasi sa snim zadrhnite ...
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 8. 9. 2015, 21:24:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněn vulgarismus.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Dal jsem ksofta za opakované vulgarismy do chládku. Až se uklidní, bude z cely propuštěn na svobodu (nejdříve zítra). Jeho případné příspěvky v sekci Trestů nebudou schvalovány pro zviditelnění, ale rovnou odstraňovány do Odpadkového koše (admini text uvidí, ale nebudou na něj reagovat).
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Marco Freeman píše:Mimochodem, kroť své vyjádření, nejsem hvězdičkovací agentura.
To je docela škoda, protože by jsi moh dělat hvězdičky co by pak padaly z nebe a mohli bysme si něco přát.
max1
Na trestné lavici

Nový příspěvek od max1 »

Frost ty si blazon ktory patri do bohnic na imbecilitu.
Pisal som pre zabavu a neporušil som žiadne pravidla nič.
Ani nič nebolo nevhodne ale len pozmene slova za ine aby to lepšie vyznelo.
Od kedy si prišiel na chat cele si to tu zničil.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Ksofte, za poslední den jsem si všiml na fóru několika nevhodných slovíček od tebe.
Je mi to velice líto. Dle mého to škodí tvému novému poslání - šíření osvěty kolem zneužívání a dark netu.
To ti tolik chybím na chatu, že jsi tak nešťastný? Prosím ovládej se. S novým jménem jsi nastoupil poněkud uvážlivější chování. Nepokaz si to, prosím!
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
max1
Na trestné lavici

Nový příspěvek od max1 »

Vieš velmi dobre že po hlave siod tych idiotov na hlavu **** nenecham. Hlavne vtedy ak ma niekto sniečoho obvinuje na zaklade volnejšej zabavy. Len idiot nepochopi čo je to zabava a čo realita.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne středa 9. 9. 2015, 19:29:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Vymazán vulgarismus.
Plyšáček
Na trestné lavici

A zase zbytečný vulgarismus!

Tak já jsem kupříkladu adminovi Kaszovi i všem moderátorům nesmírně vděčný za to, jak vůči mým nevhodným výrokům (byť hlavně na "soukromém" chatu) vystoupili. Odvádějí skvělou práci.

Ty jsi se choval půl roku slušně, nezapomeň na to a nezkoušej nějaké zbytečné spory! Pro komunitu můžeš být přínosem, ne ale v případě, že budeš za hulváta a potížistu.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Forst Jan
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

Maxi napíšu to co nejjednodušší, aby si to pochopil. Zneužívání dětí není NIKDY zábavné.
Děkuji
Plyšáček
Na trestné lavici

Forst Jan píše:Maxi napíšu to co nejjednodušší, aby si to pochopil. Zneužívání dětí není NIKDY zábavné.
Milý příteli Jane. Tak to jsi právě neměl psát! Teď se s tebou může (minimálně max) pustit do velice dlouhé a náročné diskuse...

K tomu, cos napsal, jsi došel vlastní zkušeností, nebo je to jen tvůj názor?

Souhlasím s tím, že žertovat o zneužívání není nikdy zábavné a vhodné, ale jinak... Pro mnoho sobeckých zrůd a některé "aktivnější" či "již narušené" děti může být zneužívání velice "zábavné".
max1
Na trestné lavici

Nový příspěvek od max1 »

Maxi napíšu to co nejjednodušší, aby si to pochopil. Zneužívání dětí není NIKDY zábavné.
A to maš zo svojej imbecility? Vieš je sloboda prejavu a taktiež existuje čierny humor kdeby tiež maly zakazat pedofilne vtipy podla tvojho uvažovania.

Vela ludi už na čepek nepiše ako prežily den kvoly takym imbecilom ako si ty frost ****** sa do všetkeho a pri tom ti nič do cuzich zaležitosti neni. A pokial je sloboda prejavu nemienim pisat svetejšie ako papež.
Zakony ani pravidla tym neporušujem ale naopak ty porušuješ pravidla čepeku neustalym napadanim obvinovanim uražanim anik ta za to nevyhadzuje a zaslužilby si si to.
To čo sa hnusi tebe inym nemusi tak laskavo si nechaj tie svoje predstavy o inych ludoch pekne pre seba nik na to neni zvedavy.

A vieš čo nachatu budeš ignorovany tak ako filip za tie spamy čo tam posial aby som sa kvôly tebe ********.ň
Prichadzam tam kvoly odpočinku a odreagovania od prace a života a čo dostanem za to? Nervy žeby som zabijal ... Kvoly takemumagorovimi to za to nestoji však ty na to aj tak doplatiš a niektoti tie usta už napravy...
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne středa 9. 9. 2015, 16:51:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněny (ty nejhorší) vulgarity.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Černý humor by měl být povolen.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Plyšáček píše: Tak já jsem kupříkladu adminovi Kaszovi i všem moderátorům nesmírně vděčný za to, jak vůči mým nevhodným výrokům (byť hlavně na "soukromém" chatu) vystoupili. Odvádějí skvělou práci.
Ty asi při psaní spotřebuješ hodně lubrikačního gelu co? :D (Promiň, ale to mi prostě nedalo.)
On ten chat tady vůbec neni soukromí, ale dělaný hlavně pro veřejnost. Ale asi jsi opravdu tak rád, že se místo v soukromí chatu vše řeší veřejně na fóru. :)
Pokud odvádějí tak skvělou práci jakto že jsi se za takovou dobu ještě nezměnil? Nebo aspoň nezměnil svoje vyjadřování na chatu? Po každém průseru je akorát začneš chválit a psát jak se změníš. Myslíš, že ti to tentokrát vyjde? Já bych ti to přál, ale nevěřím tomu tak se mě pokus překvapit.
Scopi
Registrovaný uživatel
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Nový příspěvek od Scopi »

Gabriel Svoboda píše:Černý humor by měl být povolen.
Taky si myslím. Je to s ním ovšem trochu složitější.
Jelikož smysl pro černý humor je jako noha, někdo jí má a někdo ne :D