Podezřelého fotografa označili za pedofila (Denik.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1746 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Podezřelého fotografa označili za pedofila (Denik.cz)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 13
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti... - Příspěvky: 442
- Dal: 91 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Podezřelého fotografa označili za pedofila (Denik.cz)
Je "úžasné" sledovat, jak se postupně daří vmanipulovat lidi do role pedofilobijců. Lidi tak mají svoji zábavu, svého nepřitele a zbytečně nešťourají do věcí veřejných... I kdyby dotyčný fotograf fotil zmíněné dětské závodníky, tak co jako? On ten závod byl uzavřenou akcí, kde se konaly nějaké státem chráněné tajné záležitosti? Nebo to byl veřejný závod, kde se závodníci - všichni, tedy i dětští - veřejně prezentují? Naší společnosti v tomto nerozumím - no, vlastně obávám se, že rozumím, ale to mi přijde ještě tragičtější. Diskutujeme, jak těžkým trestným činem je pohladit dítě s jeho souhlasem po zadečku a dát mu pusu, jestli ho tím doživotně poznamenáme či ne a uniká nám, že si tu (v Evropě), pomalu, ale nezadržitelně, budujeme systém, kde si děvčátko rovnou půjde koupit za manželku nebo jako věc - podle toho, z jaké bude skupiny obyvatel. A že pak bude této nové společnosti jedno, s čím to děvče souhlasí nebo ne a jestli a jak ho to poznamená.
Re: Podezřelého fotografa označili za pedofila (Denik.cz)
Třeba se ho chtěli jen zbavit a tímto způsobem to jde dobře.
Jinak je to asi tak hodnotná zpráva jako že Olomoucí jela tramvaj s číslem 662.
Jinak je to asi tak hodnotná zpráva jako že Olomoucí jela tramvaj s číslem 662.