Podezřelého fotografa označili za pedofila (Denik.cz)

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1746 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Podezřelého fotografa označili za pedofila (Denik.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Dal: 91 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Podezřelého fotografa označili za pedofila (Denik.cz)

Nový příspěvek od asce »

Je "úžasné" sledovat, jak se postupně daří vmanipulovat lidi do role pedofilobijců. Lidi tak mají svoji zábavu, svého nepřitele a zbytečně nešťourají do věcí veřejných... I kdyby dotyčný fotograf fotil zmíněné dětské závodníky, tak co jako? On ten závod byl uzavřenou akcí, kde se konaly nějaké státem chráněné tajné záležitosti? Nebo to byl veřejný závod, kde se závodníci - všichni, tedy i dětští - veřejně prezentují? Naší společnosti v tomto nerozumím - no, vlastně obávám se, že rozumím, ale to mi přijde ještě tragičtější. Diskutujeme, jak těžkým trestným činem je pohladit dítě s jeho souhlasem po zadečku a dát mu pusu, jestli ho tím doživotně poznamenáme či ne a uniká nám, že si tu (v Evropě), pomalu, ale nezadržitelně, budujeme systém, kde si děvčátko rovnou půjde koupit za manželku nebo jako věc - podle toho, z jaké bude skupiny obyvatel. A že pak bude této nové společnosti jedno, s čím to děvče souhlasí nebo ne a jestli a jak ho to poznamená.
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
fenix

Re: Podezřelého fotografa označili za pedofila (Denik.cz)

Nový příspěvek od fenix »

Třeba se ho chtěli jen zbavit a tímto způsobem to jde dobře.
Jinak je to asi tak hodnotná zpráva jako že Olomoucí jela tramvaj s číslem 662.