Manasek

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Maňásek
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 20
Dal: 1 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Manasek

Nový příspěvek od Maňásek »

Ahoj..

Jmenuju se maňásek a jsem tady novej :D Nevím co bych tady měl o sobě moc napsat. Každopádně je mi trochu pod 30. Měl jsem několik dlouhodobých vztahů. Naprosto plnohodnotných. Taky jsem měl hodně moc jednorázových žen pouze na jednu noc. Všechny straší 15ti let. Některé byly o hoodně starší :D A nehodlám s tím přestat :D Nicméně dlouho si uvědomuju, že mi taky velmi přitahují mladší holky neřku-li holčičky :D S dětma nedělám a ani nijak v kontaktu nejsem, ale děti mám rád v tom nejlepším smyslu slova. Ale pro mě je to spíše o koukání a obdivování tý mladičký krásy :) To je asi tak vše
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Manasek

Nový příspěvek od Plyšáček »

Maňásku, buď vítán. Jsem moc rád, že jsi dal na moji prosbu z chatu a zaregistroval jsi se u nás. Dokonce sis vybral normální jméno a překrásnou avatarku.

Z těch dospělých žen si nic nedělej. Třeba Tě to přejde. Neboj. :) Já už Tě připedofilím. :D

Přeji Ti, aby ses tu s námi cítil dobře.
S potěšením Plyšáček
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj Maňásku,

vítám tě v naší komunitě a srdečně ti přeji, ať se ti mezi námi líbí.

Měj se hezky,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Nový příspěvek od Slav »

Maňásek: Ahoj Maňásku, vítej mezi námi.
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Dal: 91 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od asce »

Maňásek píše: Jmenuju se maňásek a jsem tady novej...
Měl jsem několik dlouhodobých vztahů. Naprosto plnohodnotných. Taky jsem měl hodně moc jednorázových žen pouze na jednu noc. Všechny straší 15ti let. Některé byly o hoodně starší. A nehodlám s tím přestat. Nicméně dlouho si uvědomuju, že mi taky velmi přitahují mladší holky neřku-li holčičky. S dětma nedělám a ani nijak v kontaktu nejsem, ale děti mám rád v tom nejlepším smyslu slova. Ale pro mě je to spíše o koukání a obdivování tý mladičký krásy...
Maňásku, vítej v našem nesourodém klanu. Tedy nevím, jestli můžu napsat to slovo "našem". Já jsem tady totiž takový rebel... Hned ti to osvětlím na příkladu tvého představení se. Z mého pohledu píšeš asi toto: "Zaregistroval jsem se k vám, ačkoliv jsem naprosto normální, možná jen trochu promiskuitní, muž."
Mladinké dívenky se líbí i naprosto normálním mužům. Křivky jejich těl jsou prostě dokonalé a jejich čistota je magneticky přitažlivá. Jak to ale funguje u normálního dospělého muže bych uvedl na příkladu obrazu od Salvadora Daliho. Velmi rád se na takový obraz dívám na PC (něco jsem "upirátil"). Ale proboha, co bych si s jeho miliardovým originálem počal ve svém bytě? Jak bych se vyrovnal s takovým rizikem? A co by mi vůbec poskytl, kromě toho chvilkového pokoukání? Samozřejmě jde o příklad, život je hlavně o vztahu, ale dovolím si tvrdit, že to by byla nejspíš ještě větší blamáž. Tedy shrnuto - normální muž si toto uvědomuje, jen se pokouká a maximálně mu hlavou proběhne krátká úvaha coby, kdyby, kterou ale rychle vytěsní.
Poznámka: Nejsem normální muž.
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.