Stížnost na uživatele Marco Freeman

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Stížnost na uživatele Marco Freeman

Nový příspěvek od Forst Jan »

Marco Freeman tvrdí, že neustále bojuji za to, že se nesmí na chatu psát o nahotě a posílat fotky. Tímto ho vyzívam (a všechny ostatní, kdo s ním souhlasí) aby to doložil jedním konkrétním důkazem. Má přístup do Logu chatu, a pokud je to každý den jak říká, tak mu to nebude trvat dlouho. Pokud takový důkaz dodá, jsem ochoten podstoupit jakýkoliv trest, který uzná za vhodné. Pokud však takový důkaz nedodá, očekávám zde veřejnou omluvu. Pokud odmítne, budu to považovat za to, že žádný důkaz nenašel a je srab přiznat chybu.
Děkuji
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Re: Stížnost na uživatele Marco Freeman

Nový příspěvek od Kasz »

Stížnost se zamítá. *stop* Nejdřív si zameť před svým prahem, konkrétně se jedná o tvé časté slovní napadání jiných uživatelů na chatu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Forst Jan
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

Kasz píše:Stížnost se zamítá. *stop* Nejdřív si zameť před svým prahem, konkrétně se jedná o tvé časté slovní napadání jiných uživatelů na chatu.
Stížnost na mou osobu není předmětem tohoto příspěvku. Já své slovní napadání neobhajuji, souhlasím, že k tomu dochází ani neprotestuji proti udělenému trestu, který přijímám. Stěžuji si ale na jeden konkrétní příspěvek správce. Který ale naopak napadá mě. Tvrdí, že k tomu dochází každý den, pak poskytnout jeden konkrétní příspěvek z libovolné doby mé působnosti zde přece není tak těžké. Trestáte mne, že urážím lidi, kteří nic takového neudělali, tak mi dokažte, že jste lepší než já, že urážíte jen když je to pravda.
Samozřejmě pokud se nebojíte přiznat, že nic takového není nikde....
Děkuji
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od max1 »

Každy den tomu ale fakt nedochadza no niesom tam tak často. No vie mže dokažeš pisat aj normalne len neviem čo ta tak niečo vytoči že niekto ma iny nazor a potom sa do neho pustiš.
Marco Freeman
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Milý Jane.

Rád bych ti připomněl, že svět se kolem tebe netočí. A ne každý člověk má času tolik, aby si sedl za neforemnou kupu zpráv a hledal ty, ve kterých se provinil Jan Forst. Potřebuješ-li nějaké jiné dokázání svých činů, buďto máš velmi nepříjemné problémy s pamětí, nebo mi chceš přidělávat zbytečnou práci.

Je to reakce na následující text:
Marco Freeman : Jane, víš, co bych ti doporučil? Udělej si vlastní web, s vlastním chatem a fórem. Dodržuj si svoje striktní zákazy, že se nesmí mluvit o nahotě, nesmí se citovat z filmů a nesmí se posílat fotky. Za tři roky mi řekni kolik lidí ti tam ještě chodí.

Anonym555 → Marco Freeman : kdy jsem rekl, ze se nesmi mluvit o nahote? Pak kdo je tu demogog

Anonym555 → Marco Freeman : a kdy jsem protestoval proti fotkam?

Anonym555 → Marco Freeman : ani ze citace z filmu, ze nesmi nikdo?

Marco Freeman → Anonym555 : Nahota? Neustále. Fotky? Též neustále. Citace? Před pár dny.
Za prvé. Slovo "neustále" neznamená "každý den". Je třeba brát také v ohled jejich přejatý význam, tudíž lze brát jeko synonymum ke slovnímu spojení "velmi často".

Za druhé. Nevím, jak jinak si vysvětlit, když někoho obviníš, že je zneužívač, jen proto, když viděl na táboře, že dvě holky si neoblékly oblečení a blbly na posteli, než jako odpor k historkám s nahotou. A podobná situace se zde neobjevila poprvé a nemyslím, že naposledy.

Za třetí. Nevzpomínáš si již na své výroky, kdy jsi častoval uživatele, posílající fotky holčiček, že jim jde jen o to jedno, a že jsou to úchylná prasata? Že jim jde jen o fotky svlečených dětí? Tuším jsem tě vyhodil a pak jsi mi na Skype začal vypisovat, že stejně jenom ty "prasata" obhajuji.

Za čtvrté. Nebudu tancovat tak, jak ty pískáš. Přestaň urážet uživatele, přestaň lidi bezdůvodně obviňovat ze zneužívání dětí, přestaň moderátorům psát, že raději mají držet pusu a jít "š*kat děti" (jsem si jist, že Gabriel si na tuto větu na něj kdysi mířenou vzpomene) a možná, možná budou lidé tvým stížnostem dávat nějakou váhu. Když už sis stěžoval na administrátora, proč rovnou nevzít inkvizici i moderátorským týmem.

Za páté. Jsem rád, že zpochybňuješ logiku všech uživatelů zapojených do diskuze na chatu, nicméně tvrzení o tom, že někdo je či není pedofil, na dálku a přes inernet, to je skutečně v mém případě naprosto logické a moudré. Ani jsem nevěděl, že zde máme nějakého čarovného sexuologa, když i normální sexuologové doporučují na internetu, aby za nimi lidé zašli, jelikož takto na dálku je těžké orientaci daného člověka posoudit. A ne Jane, skutečně nejsi ten vždy nejchytřejší a nejmoudřejší ze všech. Kromě psaní je třeba také v diskuzi číst a snažit se chápat smysl řečených vět. Jinak to není oboustranná přínosná diskuze, ale jenom hádka.

Za šesté. Jak řekl Kasz, zameť si před vlastním prahem. Někdy až žasnu, co se s tebou děje...

S přáním hezkého posledního dne prázdnin,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community