Může si pedofil dovolit to samé co "normál"?

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Může si pedofil dovolit to samé co "normál"?

Nový příspěvek od Forst Jan »

Často tu nalézám argumenty směrem k nováčkům (a i mezi sebou) že by měli dělat pouze to, co by někdo s normální heterosexuální orientací. Zní to logicky, jsme lidé jako oni, takže bychom měli mít možnost dělat to co oni. Jenže to podle mě to tak úplně není. Je nutné si uvědomit a připustit, že i motivace k různým činnostem ovlivňuje ty činnosti jako takové. Vezměme modelovou situaci (tato situace není jediná, u které nastává problém), kdy si dospělý slušně hraje s nahým dítětem. U "normála" není žádný problém, jenže u pedofila je to jiné. Nebudeme si lhát, že pedofil bude vnímat nahé dítě úplně stejně jako heterosexuál. Nebudeme si lhát, že ani z malé části nedochází k sexuálnímu vzrušení. Extrémně se v danou chvíli zvedá šance, že se pedofil neovládne, a dítě zneužije. A nejvíce to hrozí u těch pedofilů, kteří takové situace aktivně vyhledávájí. A to jsou bohužel i členové této komunity, kteří ani nechtějí připustit, jak nevhodné chování provozují. Možná jsou teď ještě před zákonem čistí, ale pokud opravdu nechtějí teď, ani v budoucnu dítěti ublížit, tak tohle je cesta opačným směrem.
Děkuji
Marco Freeman
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Re: Může si pedofil dovolit to samé co "normál"?

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Na mě působí nahý kutík stejně jako oblečený, nevidím v tom rozdíl. A pokud se kutík rozhodne, že bude běhat nahatý, nezačnu ho nahánět s oblečením, jen abych ho mohl pohladit.

Důležité je, s jakým úmyslem se pedofil s dítětem mazlí - a to je úplně fuk, jestli s nahým nebo oblečeným. Jestli proto, že mu přijde dítě roztomilé a chce ho pohladit, nebo proto, že ho daná situace vzrušuje a chce si dítě co nejvíc osahat. :) Pokud je to první případ, nevidím problém. Pokud je to případ druhý, tak tam je to problém jasný.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Teenbl
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

No těžko říct, já bych to neviděl tak jednoznačně, fakt záleží na konkrétní osobě, jeho konkrétní věkové preferenci, konkrétní situaci atd. Nemám rád toto zobecňování, může být velmi zavádějící. Podstatný je mysl a konkrétní jednání, a pak tak míra sebeovládání daného člověka, rozhodně znám pedofily, které bych s kutíkem nenechal, natož s nahým.
když si vemu sebe, tak nahé kluky v mém preferáči v podstatě neuvidím, a i když vidím tak pokud se na to nesoustředím, tak necítím žádné sexuální vzrušení, je mi to fuk.
Marco Freeman

Zkusím to vzít trochu podrobněji.
Forst Jan píše:Často tu nalézám argumenty směrem k nováčkům (a i mezi sebou) že by měli dělat pouze to, co by někdo s normální heterosexuální orientací. Zní to logicky, jsme lidé jako oni, takže bychom měli mít možnost dělat to co oni.
Kdybych navázal na to, o čem dnes byla diskuze na chatu (jestli je v pořádku, když si pedofil hraje s nahým dítětem), tak bych podotkl, že většinově orientovaní si s dětmi hrají normálně a neřeší, jestli to dítě nahé nebo oblečené. (Pokud to není někde v USA, samozřejmě. :) ) Pokud bych jako jediný vždycky kutíka odstrčil se slovy: "Měl by ses raději trochu obléknout.", tak bych nejenže působil naprosto podivně pro ostatní přítomné jedince, ale hlavně by mi bylo líto ho odstrčit jen kvůli tomu, že je nahatý. A dítě takové odstrkování může nést i nelibě.
Forst Jan píše:Je nutné si uvědomit a připustit, že i motivace k různým činnostem ovlivňuje ty činnosti jako takové. Vezměme modelovou situaci (tato situace není jediná, u které nastává problém), kdy si dospělý slušně hraje s nahým dítětem.
O tom jsem psal. Pokud je motivací si s dítětem normálně hrát a hladit ho, tak ani ve svých očích nemůžu být tím špatným. To, že je někdo pedofil, ještě neznamená, že každé pohlazení dítěte je motivováno jeho "úchylnou stránkou". Nevím, jak heterosexuálové, ale pokud se dotykám někoho, kdo se mi líbí, rozhodně v tom nevidím motivaci ho osahávat a tím sobě tajně způsobovat vzrušení.
Forst Jan píše:U "normála" není žádný problém, jenže u pedofila je to jiné. Nebudeme si lhát, že pedofil bude vnímat nahé dítě úplně stejně jako heterosexuál. Nebudeme si lhát, že ani z malé části nedochází k sexuálnímu vzrušení.
U mě osobně k sexuálnímu vzrušení nebo erekci při interakci s nahým dítětem nedochází. Protože obvykle se soustředím na jiné věci, než na to, že je kutík nahatý. Ale myslím, že i když by u pedofila mimovolně, aniž by o to stál, došlo ke vzrušení v takové situaci, tak by bylo sice fajn si třeba dítě odsunout trochu víc na stehna dál od rozkroku, nebo vymyslet takovou zábavu, aby dítě nepocítilo, že je člověk vzrušený, ale jinak si nemyslím, že by od tohoto okamžiku měl pedofil zpytovat svědomí, protože se vzrušil. Pokud to nedělá záměrně.
Forst Jan píše:Extrémně se v danou chvíli zvedá šance, že se pedofil neovládne, a dítě zneužije.
Ale prd. Ještě z dob, kdy jsem masturboval, si pamatuji, že mnohem více na mě působili kutíci oblečení v nějakých hezkých tepláčkách, než nahatí. To se mám teď držet dál od všech kutíků v tepláčkách? A i kdyby, nemyslím, že by tepláčky nebo nahota zvyšovaly riziko, že zneužiji. Nijak jsem to zatím u žádného kutíka nepocítil.

Pedofil musí počítat s tím, že v životě se střetne s mnoha situacemi - dítě se na něj třeba nečekaně nalepí v bazénu. Pokud to nevydrží a dostane mít nepřekonatelnou chuť po dítěti skočit, něco je vážně špatně a nastal čas velmi urgentně navštívit sexuologa.

Mimo jiné, nahá žena u heterosexuálů taky nezvyšuje riziko, že jí jen tak šáhnou do rozkroku. (To bych jinak ženám na nudaplážích teda moc nezáviděl.)
Forst Jan píše:A nejvíce to hrozí u těch pedofilů, kteří takové situace aktivně vyhledávájí. A to jsou bohužel i členové této komunity, kteří ani nechtějí připustit, jak nevhodné chování provozují.
Pokud někdo aktivně vyhledává jen ty situace, kde se objevují nahé děti, ale jiné děti ho nezajímají, taky stojí za pomyšlenou, jestli není s dotyčným něco špatně. Ale pokud máš dojem, že s tím někdo má problém, rozhodně se nedočkáš změny tím, že na něj začneš agresivně dotírat, že je zneužívač a zneužívá děti po každé jeho zmínce o nahém dítěti, se kterým si hrál. (Čímž netvrdím, že daný, na koho jsi tyto narážky měl, tímto trpí. Ani bych neřekl.)
Forst Jan píše:Možná jsou teď ještě před zákonem čistí, ale pokud opravdu nechtějí teď, ani v budoucnu dítěti ublížit, tak tohle je cesta opačným směrem.
Tím myslíš co? To vyhledávání těchto situací (s nahými dětmi)? Nebo samotné to, že dítě neodstrčí hned jako podivíni, jen proto, že je nahaté?
Marco Freeman,
Forst Jan

@Marco
1) Navazujes na nějakou diskusi na chatu, ale tohle je obecná diskuze zde, tak aby o ní mohli mluvit všichni, i kdo nejsou na chatu.
2) Naprosto ignorujes fakt, že jasně píšu, že jde o mnohem více druhů situaci a vše vztahujes jen na jednu jedinou.
3) Pokud znáš jen dva stavy, hrát si s nahým dítětem při kterém ho hladíš a nebo okamžitě odstrčit tak, že mu to ublíží, pak nemá cenu se s tebou dále bavit.
4) To je přesně moje pointa, že úmysl pedofila (především toho, které takové situace aktivně vyhledává) je těžko 100% neeroticky. Samozřejmě, pokud jsem někde venku, a najednou kolem bude běhat třeba cizí nahé dítě, které navíc tam před tím, než jsem přišel nebylo, tak je to úplně jiná situace, kdy třeba napláži si naschvál lehnu poblíž té rodinky s nahým dítětem, abych mohl pozorovat.
5) Nikdy jsem neřekl, že pedofil musí za všech okolností být mimo dosah nahých (nebo jakýchkoliv) dětí.
6) Pokud nemáš absolutně žádnou penilní reakci na nahé dítě, nejsi pedofil. Pravděpodobně máš jen tak slabou, že si ji neuvědomuješ fyzicky, ale podvědomě o ní ví každý.
(pro absolutní ignoranty logických výroků: tvrdím pokud někdo nemá absolutně žádnou penilní reakci, není pedofil, netvrdím nic o lidech kteří penilní reakci mají, to mohou být pedofilové, ale nemusí)
Děkuji
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1756 poděkování
Dostal: 3645 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Forst Jan píše:..., ale podvědomě o ní ví každý.
Když už píšeš o logických výrocích, nevím, jak někdo může něco vědět nebo si uvědomovat podvědomě. Buďto něco vím, uvědomuju si to, a nebo to nevím a dělám to podvědomě. Můžu si později uvědomit to, co jsem dělal podvědomě, ale nemůžu vědět nebo si něco podvědomě uvědomovat. To nedává logiku. *dont_know*
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Forst Jan

Kasz píše:Buďto něco vím, uvědomuju si to, a nebo to nevím a dělám to podvědomě. Můžu si později uvědomit to, co jsem dělal podvědomě, ale nemůžu vědět nebo si něco podvědomě uvědomovat. To nedává logiku. *dont_know*
Uznávám, že to nebyla vhodná formulace. "Ví podvědomě, že ho to vzrušuje." jsem myslel jako situaci, kdy podvědomě jedná tak, aby se "ukojil" vědomě si sice své chování zdůvodňuje jinak, vedomá mysl ho ve většině případů zastaví, před spácháním zneužití. Jenže podvědomí ho právě naopak vede ke zneužívání. A čím častěji toto bude nastávat, tím větší šance je, ze jednou vědomí svou bitvu s podvědomím prohraje.
Toto je obzvláště nebezpečné, když podobné rady padají směrem k nováčkům, o kterých nikdo nemůže vědět, jak silné přesvědčení, že nesmí nikdy dítěti ublížit mají. Spousta zneužívačů hledá právě souhlas k tomu, co dělají. A když dostanou "povolení", že je přece naprosto v pořádku a nejlepší (i podobné věci od lidí zde bohužel padají) "hrát si s nahým dítětem", pak je další zneužité dítě na světě. A i ti, kteří jsou tu mnoho let mohou selhat, budou-li se úmyslně vystavovat těm nejrizikovějším situacím.
Děkuji
Marco Freeman

Forst Jan píše:1) Navazujes na nějakou diskusi na chatu, ale tohle je obecná diskuze zde, tak aby o ní mohli mluvit všichni, i kdo nejsou na chatu.
Stejně jako ty jsi využil "modelovou situaci" ("Vezměme modelovou situaci (tato situace není jediná, u které nastává problém), kdy si dospělý slušně hraje s nahým dítětem."), tak jsem ji využil i já. Nejde se vyjádřit ke všem situacím, protože je jich nespočet.
Forst Jan píše:2) Naprosto ignorujes fakt, že jasně píšu, že jde o mnohem více druhů situaci a vše vztahujes jen na jednu jedinou.
Viz výše.
Forst Jan píše:3) Pokud znáš jen dva stavy, hrát si s nahým dítětem při kterém ho hladíš a nebo okamžitě odstrčit tak, že mu to ublíží, pak nemá cenu se s tebou dále bavit.
Pokud uvádíš, že když si hraji s nahým dítětem, tak u mě může vyvolat extrémní zvýšení rizika, že selžu a zneužiji, beru to tak, že bych si s nahým dítětem hrát neměl. Když jsi venku s dětmi (třeba i u bazénu, kde můžou běhat nahé), děti si s tebou prostě hrát chtějí. Takže nevidím jinou možnost, než buď dítě nechat, nebo ho ignorovat, popř. jej odstrkovat.
Forst Jan píše:4) To je přesně moje pointa, že úmysl pedofila je těžko 100% neeroticky.
Protože když něco dělá heterosexuální muž s ženou, tak to nemůže být 100% neerotické.
Vynechaná závorka "(především toho, které takové situace aktivně vyhledává)", protože k ní se to nevztahuje.
Forst Jan píše:5) Nikdy jsem neřekl, že pedofil musí za všech okolností být mimo dosah nahých (nebo jakýchkoliv) dětí.
Ale řekl jsi, že "se extrémně v danou chvíli zvedá šance, že se pedofil neovládne, a dítě zneužije", tudíž to beru jako rizikovou situaci. A rizikovým situacím je lepší se vyhýbat.
Forst Jan píše:6) Pokud nemáš absolutně žádnou penilní reakci na nahé dítě, nejsi pedofil. Pravděpodobně máš jen tak slabou, že si ji neuvědomuješ fyzicky, ale podvědomě o ní ví každý.
Protože heterosexuál musí mít nutně penilní reakci na nahého dospěláka. Všiml sis, že by na všech nudistických fotkách měli muži "stany", protože vedle nich stojí jejich nahá polovička? Nehledě na Kaszův argument - když něco děláš podvědomě, tak nevíš, že to děláš.
Forst Jan píše:(pro absolutní ignoranty logických výroků: tvrdím pokud někdo nemá absolutně žádnou penilní reakci, není pedofil, netvrdím nic o lidech kteří penilní reakci mají, to mohou být pedofilové, ale nemusí)
V tom případě tvrdíš, že pokud nemá heterosexuál absolutně žádnou penilní reakci na nahou ženu, tak není heterosexuál? Možná tě to překvapí, ale ne každý bere nahotu sexuálně a ne každého vzrušuje.
Marco Freeman,
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Nový příspěvek od Scopi »

Forst Jan píše:U "normála" není žádný problém, jenže u pedofila je to jiné. Nebudeme si lhát, že pedofil bude vnímat nahé dítě úplně stejně jako heterosexuál. Nebudeme si lhát, že ani z malé části nedochází k sexuálnímu vzrušení.
Pro mě je nejdůležitější, že když danou věc provádí pedofil tak to tomu dítěti ublíží/neublíží úplně stejně jako kdyby danou věc prováděl heterosexuál. I ta motivace, o které se tady často mluví, není tolik důležitá.
Forst Jan

Marco Freeman píše:Ale řekl jsi, že "se extrémně v danou chvíli zvedá šance, že se pedofil neovládne, a dítě zneužije", tudíž to beru jako rizikovou situaci. A rizikovým situacím je lepší se vyhýbat.
Ano je to riziková situace, a ano je lepší se jí vyhýbat, ale nikdy nelze eliminovat úplně všechna rizika, někdy je vzhledem k dalším okolnostem vhodnější tahle riziková situace, než co by bylo jinak.
Když tak moc to chceš vztahovat na konkrétní situace, tak to uvedu na příkladu z mého vlastního života. Mám neteř, 2letou, teď v létě byla s rodiči často u nás na dvorku, ve svém málem nafukovacím bazénku. Nahá. Ač jsem 100% o sobě přesvědčen, že bych nikdy se jí jakkoliv nevhodně dotkl, ač ještě není v mém preferenčím věku (i když je krásná) a i když normálně si s ní rád hraju, pokud je nahá, pak se snažím náš kontakt co nejvíce omezit. V době, kdy je nahá, pak já jdu se bavit s někým jiným, jdu do "dospeláckého" bazénu, nebo i klidně do svého pokoje. Narozdíl od chování které tu prezentují mnozí pedofilové, není vhodné si jít v danou chvíli s ní hrát, očumovat ji. V danou chvíli ji má na starost její rodiče, nebo moji rodiče (její prarodiče). Jenže ne vždy to takhle funguje. Někdy prostě ten, kdo ji hlídá musí jít na záchod, musí si vyřešit jinou záležitost nebo něco takového. A já se ocitnu v situaci, kdy jsem jediný "volný" dospělý. V takových případech samozřejmě u neteře jsem i když je nahá, protože to, aby dvouleté dítě bylo pod dohledem a nic se mu nestalo je v danou chvíli přednější. Samozřejmě si v danou chvíli s neteří hraju, abych ji zabavil, ale také se hlídám mnohem více, protože si uvědomuji, že jsem v silné rizikové situaci. A hned jak je to možné (vrátí se některý další dospělý) hlídání neteře přenechám jemu a zase se vzdálím. Protože to je vhodné řešení dané situace.
Marco Freeman píše:Protože heterosexuál musí mít nutně penilní reakci na nahého dospěláka. Všiml sis, že by na všech nudistických fotkách měli muži "stany", protože vedle nich stojí jejich nahá polovička? Nehledě na Kaszův argument - když něco děláš podvědomě, tak nevíš, že to děláš.
Možná tě to překvapí ale jsou různě silné penilní reakce. A některé jsou tak "slabé" že při nich nedochází k erekci. Ale nepřítomnost erekce neznamená, že reakce je nulová. Nevím, jestli jsi byl na vyšetření PPG, kde se penilní reakce měří, ale já ano. A erekci jsem neměl ani jednu, přesto mi penilní reakci změřili.
Při podvědomém chování si člověk sice často vědomě neuvědomuje proč to tak dělá (ale často když je sám k sobě upřímný a zamyslí se nad sebou, tak si to uvědomit může), to ovšem neznamená, že takové chování je v pořádku. A právě proto tohle vlákno bylo založeno, aby si někteří uvědomili, že i když jím to co dělají přijde legální a vhodné, (ano legalita, nikoliv vhodnost, je pro mnohé zde rozhodující faktor toho, zda mohou provozovat to co dělají), že i když přece heterosexualove to dělají, tak můžou taky. Jenže tak to není. Pedofil smí k dětem si dovolit méně, než normál.
Děkuji
Scopi
Registrovaný uživatel
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Nový příspěvek od Scopi »

Forst Jan píše:Pedofil smí k dětem si dovolit méně, než normál.
Tak s tímhle nemůžu souhlasit ani trochu :| vážně nechápu, jak tohle může někdo myslet vážně *suicide*
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Jane, oceňuji tvoji snahu o vyjádření oprávněné obavy a o pojmenování jistého problému mezi pedofily.
Sám jsem se podobné snaze oddával delší dobu - viz. témata citovaná v úvodu jejich zastřešujícího vlákna Sexuální zneužívání - co za ně považujeme a také gradující téma Stanoviska soudního znalce. V současnosti se nad tím již moc "nevzrušuji". Své jsem sdělil, se znalcem vše konzultoval a předložil, každý se může seznámit s danou problematikou a sám si vyvodit závěr, zda zneužívá či ne.

Líbí se mi tvůj osobní postoj. Pokud víš, že některé situace u tebe mohou být rizikové, zkrátka nespekuluješ, jsi na sebe přísný a takovým podnětům a příležitostem se jednoduše vyhýbáš. Málokdo má tak přísné hranice a je ochoten tak radikálního sebezapření. Souhlasím s tebou, že celá řada pedofilů se různě vykrucuje, vymlouvá, racionalizuje si nejpodivnější podvědomé tendence, sami sobě nalhávají naprostou čistotu záměru - viz. stohy reakcí v uváděných vláknech.

U Marca mi přijde, že bude muset ještě hodně objevovat své nitro a pravé sexuální projevy, mnoho si přiznávat či regulovat. Věřím, že v současnosti vše perfektně zvládá, ale je to mladý klučina, sexualita se u něj může dále rozvíjet netušeným směrem. Ale věřím, že díky pevnému charakteru to zvládne i v budoucnu.

U Scopiho souhlasím v tom, že jisté formy jednání jsou dítěti škodící a nezáleží na tom, zda pocházejí od pedofila či "nenormálního normála" - viz. i mé téma Úchylky neúchylných. Rozhodně bych se vymezil vůči jeho výroku, že tolik nezáleží na motivu. Záleží. A pokud běžná, vlastně jakákoliv interakce pedofila s dítětem má neuvědomované erotické pozadí či uvědomovanou záměrnou snahu se vzrušovat, jedná se o problém - od drobného pochybení až po brutální čin.

V přítomnosti dítěte našeho preferenčního zaměření bychom měli být neustále bdělí - tzv. "ve střehu", a měli bychom alespoň sami sobě přiznávat erotické či sexuální pohnutky. Pokud jako pedofil pocítíme jisté "vzrušení" v blízkosti našeho miláčka, nebudeme si trapně a pokrytecky nalhávat, že to nemá nic společného s dítětem a naší sexualitou. Prostě si i klidně přiznejte: "Ano, teď právě zneužívám." A nechte toho! Prostě jsme tak "nastavení" a musíme se neustále kontrolovat a učit se s tím žít. Já jsem kupříkladu za poslední půlrok měl celkem značný problém se slovním vyjadřováním. Ale i díky komunitě jsem "dozrál".

Má plyšová odpověď za otázku v nadpisu: Může si pedofil dovolit to samé, co "normál"?
Jak kdo. Záleží na daném člověku. Na síle jeho libida, na míře sebeovládání, na jeho minulých zkušenostech, na počtu selhání, ap. Za léta praxe si dovoluji někdy neuvěřitelné věci, jelikož vím, co a jak a kterak. Málokdo by v některých divokých situacích dokázal natolik odsunout osobní pedo zájmy před zájmem dítěte.
Někdo si nemůže dovolit téměř nic, jelikož by se dostal do přílišného pokušení.
Někdo by měl začít být více bdělý a poněkud se krotit v některých situacích.
Někdo si může dovolit takové věci, které si ani "normál" dovolit nemůže. Buď i jeho by vzrušily - více než trénovaného a kultivovaného pedofila, nebo "normál" by ublížil, zatímco pedofil by dokázal celou situaci diskrétně vyřešit bez negativního vlivu na dítě.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Zdá se mi, že toto téma tady neřešíme poprvé, a i v předchozích případech se všem čtenářům bez rozdílu předkládá něco jako zaručená pravda a jediný recept na život s pedofilií. Nikdy bych si nedovolil dávat všem pedofilům nebo komukoliv jinému takto konkrétní rady. Co vyhovuje jednomu, nemusí být životní filozofií pro druhého. Umím si sebe představit, že si budu hrát s dítětem (a je mi jedno jestli nahým nebo oblečeným) třeba celý den bez ohledu na to, zda kolem jsou nebo nejsou jiní lidé na "hlídání". Nevidím u sebe nejmenší důvod k tomu, co tady popisuje Jan Forst. Vím, co mohou být různé rizikové situace, i to cítím a vnímám ("teď, kdybych jí šáhnul mezi nohy, nikdo to nezjistí a ona si toho ani nevšimne" - v takové situaci jsem byl minulou sobotu), přesto vím, že neudělám nic nepřístojného jednoduše proto, protože je to moje životní filozofie - nedokázal bych se sám na sebe podívat do zrcadla, kdybych nějaké dítě osahával. Zradil bych sám sebe a také spoustu lidí, kteří mi věří. A věřím, že i mnoho jiných lidí to má podobně.

Tvoje rady se hodí spíš pro lidi se slabší vůlí nebo s oslabenou schopností sebeovládání, tedy pro lidi, kteří o sobě ví nebo tuší, že v takové situaci by měli problém se ovládnout. Ano, těm bych doporučoval se rizikovým situacím vyhýbat, předcházet jim. Nevidím k tomu ale důvod u všech pedofilů bez rozdílu. Nesouhlasím ani s tím, že pedofil si nemůže dovolit to stejné, co heterosexuál. Může, proč by nemohl, heterosexuál i pedofil jsou stejně hodnotní lidé se stejnými právy a povinnostmi. V každém jednání pedofila není "sex", stejně jako je tomu u heterosexuála ve vztahu k ženám. Ve vztazích mezi lidmi a ve vztazích dospělých s dětmi je celá škála nejrůznějších motivů, od zpestření zábavy po přirozenou touhu zvídavé děti něco učit nebo jim něco vysvětlovat. A když se pak nějaké dítě ke mně spontánně přitulí nebo přitiskne, lhosteno zda nahé či oblečené, zachovám se jako kdokoliv jiný - dítě pohladím a taky k sobě přitisknu (například).

Jsem dospělý člověk, měl bych být schopen posuzovat situace individuálně ve vztahu k sobě samému, a měl bych se zachovat vždy k dobru dítěte. Pro tebe, Jane, to může to, co jsi popisoval, pro jiného to může být něco úplně jiného. Ty řešíš svoje situace a snažíš se tvrdit a předkládat jejich řešení za závazné a jediné možné pro všechny pedofily bez rozdílu. Jenže tak to není. Někdo prostě když blbne s nahou neteří v bazénu, tak blbne s nahou neteří v bazénu, užívá si hry, užívá si smíchu a zábavy a neřeší aktivitu erektilních tělísek v penisu a dokonce přitom má zcela čistou hlavu bez postranních úmyslů. Prostě si s ní hraje jako jiný člověk, jako třeba ten heterosexuál.

Osobní zodpovědnost, to je to, co bych prosazoval. Nikdo jiný nemůže hlídat druhého člověka, proto je důležité, aby se člověk dokázal hlídat a korigovat sám. Pokud tady píšeme o tom, že pedofil si může hrát s nahým dítětem nebo může nechat sednout dítě na klín, pak ne proto, že bychom podporovali zneužívání dětí, ale proto, že jsou to běžné a přirozené situace, které se stávají, a bylo by fakt divné, kdyby člověk v takové situaci shazoval dítě z klína nebo uhýbal upřímnému objetí.
Forst Jan

Plyšáček píše:U Scopiho souhlasím v tom, že jisté formy jednání jsou dítěti škodící a nezáleží na tom, zda pocházejí od pedofila či "nenormálního normála"
Nikdy jsem netvrdil opak, že by veškeré jednání "normála" muselo být vhodné.
Ale jinak s tvým příspěvkem víceméně souhlasím.
Kasz píše:Zdá se mi, že toto téma tady neřešíme poprvé, a i v předchozích případech se všem čtenářům bez rozdílu předkládá něco jako zaručená pravda a jediný recept na život s pedofilií.
Předkládám pouze a jenom můj názor. A podle zkušeností lidí se sexuology jsem přesvědčen, že i oni se mnou budou ve většině souhlasit. Budeš sice namítat svou klasickou obranu, že sexuologové mají zkušenosti především s těmi "kriminálními", ale to je tady pointa. Mají přehled o tom, kdy a jak lidé nejčastěji "selžou".
Kasz píše: měl bych být schopen posuzovat situace individuálně ve vztahu k sobě samému, a měl bych se zachovat vždy k dobru dítěte.
Nikdo, ani já, ale ani ty, nezná budoucnost. To že máš úplnou kontrolu teď, tak neznamená že ji budeš mít i za 10 let. Celý život se budeš držet, jenže pak budeš jednou třeba (a nic z toho ti nepřeju) se z tebou rozjede tvá dlouhá láska, v práci kvůli šetření dostaneš padáka, zemře ti blízký příbuzný, přijde nějaká finanční krize, nějaká těžká nemoc,... Stres se hromadí, mysl se může zbláznit, nálada je pod psa. A v tu dobu přijde kamarád s malou holčičkou, aby tě rozveselili, ona si bude hrát nahá, zas po čase zapomeneš na všechny problémy, budeš zas jednou šťastný a v ten okamžik, možná ona podvědomě cítí tvůj hluboký smutek a starosti ti skočí kolem krku a dá ti pusu, a v ten okamžik je velmi snadné, že i tvá vedomá mysl, která se celou dobu trápila najednou zatouží i po chvíli "radosti".
Velmi se zaměřuješ na to, že "Teď to přece zvládám", ale přijde mi, že ani myšlenkou nazavadíš o tom, jak tě to bude ovlivňovat z dlouhodobého hlediska. Můžeš milionkrát neselhat, ale může to stát jen jeden neúspěch, aby jsi mohl zničit život sobě, dítěti i aby se zapomnělo všech těch milion situací předtím.
Kasz píše:Pro tebe, Jane, to může to, co jsi popisoval
Znovu připomínám, že si věřím na 100%, že bych dítěti nic neudělal. Moje častá představa při masturbaci začíná, že ležím na pláži a kolem si hrají nahé děti a přesto když ležím na pláži a kolem si hrají nahé děti, nedostaví se u mě ani erekce ani jim nevenuji skoro žádnou pozornost. Proč si myslíš, že to tak je? Proč myslíš, že se nekoukám víc, nebo nedělám víc. Pokud si věřím (a to já ano), tak bych přece mohl, to by bylo normální... Protože si dokážu říct ne. Jak může pedofil říct, že má své jednání pod kontrolou, pokud nedokáže si takové jednání nikdy odpustit?

Nijak se nesnažím svůj názor pokládat za jediný možný. Ani se nesnažím říct, že pedofil by se měl vždy vyhýbat kontaktu s nahým dítětem. Co doufám, že by tohle vlákno mohlo docílit je, aby někteří pedofilové až příště uvidí nahé dítě, tak aby jejich první myšlenka nebyla "jů, nahé dítě, tam se musím dostat co nejblíž" ale třeba "aha, nahé dítě, neměl bych raději si zkusit držet odstup?"
Děkuji
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Každý člověk je potenciální vrah, ale neustále někomu dokola opakovat, že by mohl zabít, může také působit negativně - ve slabé chvíli si pak může říct "pořád mi říkali, že nikdy nevím, co se může stát, že můžu někoho zabít, tak jdu na to... Však oni to říkali..."

Přesně takhle na mě působí, kdyby mi někdo neustále říkal, že nikdy nevím, co se může stát, a že můžu jednoho dne zneužít dítě.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Kasz píše:...kdyby mi někdo neustále říkal, že nikdy nevím, co se může stát, a že můžu jednoho dne zneužít dítě.
Právě. Ono "můžeš jednou zneužít dítě" působí jako sugesce a nabídka.
Buďme bdělí a hodně poučení, ale tolik se nesoustřeďme na to, abychom "jednou neselhali"...
Prostě se trochu více uvolněme a dejme tomu volný průběh. Co se má stát, to se stane. A třeba ne jednou...
Ale vycházejme z aktuálního stavu, z konkrétní situace, a jak řekl odborník: "Když už něco děláte, dělejte to pořádně."
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Pedofil si může dovolit často i víc než "normál" (popravdě jak definovat normál) tedy do okamžiku, než lidi okolo zjistí že je podofil a budou ho chtít "regulovat".
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku do: 1
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od max1 »

Celý život se budeš držet, jenže pak budeš jednou třeba (a nic z toho ti nepřeju) se z tebou rozjede tvá dlouhá láska, v práci kvůli šetření dostaneš padáka, zemře ti blízký příbuzný, přijde nějaká finanční krize, nějaká těžká nemoc,... Stres se hromadí, mysl se může zbláznit, nálada je pod psa.
Ano toto sa deje že pedofil podlahne s depresie a zneužije ale toto plati aj u normarlnych ludi že sa zrutia a nekonaju racionalne.

Dalej ako pišeš mi to pripada tak že ak by dokazaly určit či dany človek sa narodi ako pedofil tak asi bude lepšie ho utratit ako by mal žit vtomto nepriatelskom prostredi. Proste lepšie by mu bolo nežit a netrapit sa do konca života podla toho čo pišeš. Alebo ty čo už žiju by maly byt automaticky izolovany oslepeny a kastrovany. Tak ako každy inak orientovany sa podiva na svoj objekt zaujmu sa diva aj pedofil na deti čo ale neznamena že by myslel na to ako zneužit ale byt v jeho blyskosti a travit svoj volny čas pre to dieta.

A taktiež sa neda vidiet do hlav všetkych pedofilov ake maju umysli tak ani nemôžeš všetkym naordinovat zakaz sa hrat s nahatym dietatom. Uvedomely pedofil si určite nechce pokazit svoju poziciu spoločnosti nevhodnym chovanim. A na zaklade toho kona tak aby sa vedome vyhybal osahavaniu deti.

Pedofil ktory tieto situacie vyhladava je dobre znamy sexuologom a preto to tak popisuju že by sa každy pedofil mal vyhybat rizikovym situaciam. Sexuolog nema možnost poznat alebo len velmi malo informaci o inych pedofiloch ktory funguju normalne.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Shodou okolností jsem dnes náhodně narazil na výrok, který vystihuje to, co jsem se snažil vyjádřit v mých příspěvcích:

"Největší chyba, kterou můžeme v životě udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláme."
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Môže si dovoliť pedofil to čo normál v prístupe k dieťaťu? De iure áno. Ale De facto nie.