Ajaxův návrh na časopis
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1545 poděkování
- Dostal: 3434 poděkování
Ajaxův návrh na časopis
Pročítal jsem si diskuzi na chatu, myslím, že jakékoliv iniciativě se meze nekladou, když má někdo chuť něco tvořit, nechť tvoří. Ajaxi, kdy plánuješ, že by mohlo vyjít první číslo? 

Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! 

-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: Ajaxův návrh na časopis
Ano, o tomto návrhu jsme celkem dlouze debatovali.
Za mne:
Časopis by měl smysl pouze tehdy, pokud by vycházel v pdf a byl rozesílán na jiná místa - jiné pedoweby, sexuologové, psychologové, homosvazy,...
Za mne:
Časopis by měl smysl pouze tehdy, pokud by vycházel v pdf a byl rozesílán na jiná místa - jiné pedoweby, sexuologové, psychologové, homosvazy,...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 10
- ve věku do: 17
- Výkřik do tmy: "Je v pořádku mít strach ale je hloupé se bát."
"Peklo je to, co je mezi nebem a zemí." - Příspěvky: 33
- Dal: 102 poděkování
- Dostal: 21 poděkování
Toto je asi nejpřijatelnější varianta.Vyřeší se tím problém s duplikací příspěvků a podpoří to návštěvnost (jinak mě nenapadlo to říct).Plyšáček píše:Ano, o tomto návrhu jsme celkem dlouze debatovali.
Za mne:
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Nevím, jestli by někdo mimo ČEPEK takový časopis četl. A pro uživatele ČEPEKu by to mělo smysl asi jen jako souhrn odkazů na zajímavá témata na fóru; cokoli jiného by asi byla zbytečná duplicita. A pokud někdo má chuť napsat samostatný článek, ať ho vloží normálně na web, kvůli tomu není třeba zakládat časopis.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Časopis nemůžeš násilím někomu posílat, to jedině, kdyby o něj měl zájem. Znovu zopakuji, že pokud někdo má na nějakou tvořivou činnost chuť, tak ať se do toho dá. Důvodů, proč něco neudělat, se vždycky najde milion. Ajaxi, udělej první číslo a máš, to ti přece nikdo zakázat nemůže. Já osobně se těším, minimálně mě bude zajímat, co tam bude napsané, tak jako v novinách.

-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Reprezentativní časopis v PDF bychom mohli postupně rozesílat na nejrůznější instituce - PP poradny, sexulogické ordinace a ústavy, psychiatrům, pedagogům, Dětskému krizovému centru ap.
V úvodním čísle by bylo slušné upozornění, že cílem časopisu je osvěta, vzájemné poznávání a otevřená spolupráce. A pokud si nepřejí spolupráci a další čísla, ať nám odepíší. S poznámkou, že jejich odpověď může být otištěna na našem webu či v médiích (aby odborná veřejnost viděla, jak se staví k naší problematice ta která instituce).
V úvodním čísle by bylo slušné upozornění, že cílem časopisu je osvěta, vzájemné poznávání a otevřená spolupráce. A pokud si nepřejí spolupráci a další čísla, ať nám odepíší. S poznámkou, že jejich odpověď může být otištěna na našem webu či v médiích (aby odborná veřejnost viděla, jak se staví k naší problematice ta která instituce).
-
- Registrovaný uživatel
Přijde mi že vám to vnucuji už teď.Kasz píše:Časopis nemůžeš násilím někomu posílat, to jedině, kdyby o něj měl zájem.
Mohl bych se pokusit ho za ty dva měsíce dát dohromady a v dostačující grafické podobě vám ho ukázat a vy sami byste řekli co s tím.Kasz píše: Ajaxi, udělej první číslo a máš, to ti přece nikdo zakázat nemůže.
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 306 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Chce si to uvědomit koho chceme oslovit a s čim ho chceme oslovit.
Jinak by to Chtělo taky vědět jak často by měl časopis vycházet. PDF formát není špatný a první číslo rozeslat s průvodním mailem se také dá
Jinak by to Chtělo taky vědět jak často by měl časopis vycházet. PDF formát není špatný a první číslo rozeslat s průvodním mailem se také dá
-
- Registrovaný uživatel
Komunitu čepeku, lidi co se o toto téma zajímají a obecně kohokoliv komu nebude vadit obsah.Silesia píše:Chce si to uvědomit koho chceme oslovit a s čim ho chceme oslovit.
Nejlépe měsíčník/dvouměsíčník, aby tam taky něco bylo.Silesia píše:Jinak by to Chtělo taky vědět jak často by měl časopis vycházet.
K tomu mému prvnímu číslu (pokud bude):
Obsah bude za září a říjen, abych mohl sbírat články v reálném čase.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku do: 1
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Dufam to nebude cele zamerane na kluky ked si BL. Chcelo by to nejakeho GL na pomoc aby to bolo vyvažene. 

-
- Registrovaný uživatel
Nebude, neboj, i případné grafické zpracování bude vyvážené. Ale moc možností jak preferovat BL na úkor GL tam myslím ani nebude.max1 píše:Dufam to nebude cele zamerane na kluky ked si BL. Chcelo by to nejakeho GL na pomoc aby to bolo vyvažene.
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Taky si myslím. Možná se max spletl a myslel si, že hodláš vydávat nějaké nové LS.Ajax144 píše:Ale moc možností jak preferovat BL na úkor GL tam myslím ani nebude.

-
- Administrátor
To jsem nemyslel ve vztahu k nám, myslel jsem to ve vztahu k třetím stranám:Ajax144 píše:Přijde mi že vám to vnucuji už teď.Kasz píše:Časopis nemůžeš násilím někomu posílat, to jedině, kdyby o něj měl zájem.
Tohle by mi přišlo jako vnucování. Taky jde o zaměření časopisu - pokud bude pro pedofily, tak nemá smysl ho kamkoliv rozesílat, pokud by měl být osvětový, tak zase stačí jediné číslo, ve kterém budou základní informace a odkaz na náš web. Z Ajaxova záměru jsem pochopil, že by se mělo jednat o časopis pro pedofilyPlyšáček píše:Reprezentativní časopis v PDF bychom mohli postupně rozesílat na nejrůznější instituce - PP poradny, sexulogické ordinace a ústavy, psychiatrům, pedagogům, Dětskému krizovému centru ap.

Na jednom tramvajovém fóru měli vždy jednou měsíčně takový soupis, co se kde událo, jaká tramvaj podstoupila rekonstrukci, jaká byla vyřazena z provozu, zakoupena nová, nehody, výluky, doplněné i o fotografie, rád jsem si to procházel.

-
- Registrovaný uživatel
Myslím že ani jedno, a kousek od obojího. Pedofilové ho můžou číst buď pro zábavu, pro novinky z čepeku, pro rubriku Poradna či Otázky a Odpovědi nebo se podívat jestli se něco nového neděje. Ostatní lidé ho můžou číst aby se o nás něco dozvěděli, aby si doplnili informace o světě ale i aby se dozvěděli o pedofilii a souvisejících záležitostech.Kasz píše:Taky jde o zaměření časopisu - pokud bude pro pedofily, tak nemá smysl ho kamkoliv rozesílat, pokud by měl být osvětový, tak zase stačí jediné číslo, ve kterém budou základní informace a odkaz na náš web. Z Ajaxova záměru jsem pochopil, že by se mělo jednat o časopis pro pedofily.
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 306 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Ok až budeš mít návrh obsahu napišAjax144 píše:Komunitu čepeku, lidi co se o toto téma zajímají a obecně kohokoliv komu nebude vadit obsah.Silesia píše:Chce si to uvědomit koho chceme oslovit a s čim ho chceme oslovit.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne neděle 30. 8. 2015, 14:28:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Opravena citace.
Důvod: Opravena citace.
-
- Administrátor
Nebo takhle, to je dobrá koncepce.Ajax144 píše:Myslím že ani jedno, a kousek od obojího. Pedofilové ho můžou číst buď pro zábavu, pro novinky z čepeku, pro rubriku Poradna či Otázky a Odpovědi nebo se podívat jestli se něco nového neděje. Ostatní lidé ho můžou číst aby se o nás něco dozvěděli, aby si doplnili informace o světě ale i aby se dozvěděli o pedofilii a souvisejících záležitostech.

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Choď do toho, Ajax. Je to dobrý nápad a či sa to chytí alebo nie, to sa uvidí. Moja predstava je, že by to malo mať formát skutočne toho najdôležitejšieho a najzaujímavejšieho výcucu z dvoch-troch mesiacov diania okolo ČEPEKu. Aby mal niekto ochotu naštudovať nejaký 15-stranový pamflet, to chce skutočný záujem a snahu. Ak sa to zhustí do verzie na 5-6 strán, často postačí aj obyčajná zvedavosť, aby si to niekto prečítal a bolo to zaujímavé aj pre weby a inštitúcie, ktoré by boli potenciálne ochotné časopis odoberať.
Cením si Tvoju snahu a ak z toho aj nič nebude, vždy je lepšie to skúsiť a povedať si, že som do toho dal to najlepšie, ale proste to nevyšlo, ako mávnuť rukou s tým, že je to aj tak zbytočné. S trochou šťastia sa to môže chytiť a ak aj nie, nič sa nedeje
Cením si Tvoju snahu a ak z toho aj nič nebude, vždy je lepšie to skúsiť a povedať si, že som do toho dal to najlepšie, ale proste to nevyšlo, ako mávnuť rukou s tým, že je to aj tak zbytočné. S trochou šťastia sa to môže chytiť a ak aj nie, nič sa nedeje

-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 584 poděkování
- Dostal: 375 poděkování
Časopis je dobrý nápad, tak prečo to neskúsiť.
Ak o to nikto neprejaví záujem tak sa nič nestane. Ak by to nevyšlo, tak by na titulnej strane mohol byť raz za týždeň článok, nejaké krátke zhrnutie toho, čo sa udialo za predchádzajúci týždeň na Čepeku.