Ahojte! Čas na další díl mého pedodeníku...
Nikdy jsem nevyhledával brutální fotky z "místa činu", ani fotky mrtvých, zmrzačených lidí. Natož dětí! Ale tohle mi najednou přistálo na hlavní stránce facebooku...
UPOZORNĚNÍ: Jedná se o opravdu drastické fotografie
https://www.facebook.com/khaledbarakeh/media_set?set=a.10156009750325525.1073741841.748510524
Věděl jsem, že na cestě do Evropy umřela a umře spousta dětí, ale když jsem teď uviděl ty fotografie, najednou jsem ucítil u srdce, že tam umírají děti. Té holčičky, které proud málem sundal kalhoty, je mi tak líto... Rád bych si vzal její tělíčko domů, staral se o ni jako o živou a představoval si, jak se nějaký její duch tam nahoře usmívá. Vytvořil bych alespoň dojem, že vede normální život, víte?
Čert ví, jak se cítím. Můj rozum bojuje s emocemi... Jako zarytý odpůrce imigrace (imigrace prostě změní naši sociální, ekonomickou a kulturní infrastrukturu) mám tak smíšené pocity... Je naše budoucnost důležitější než jedna, dvě, padesát takových utonutých holčiček? Ó bože!!!
(Doufám, že mě za to nijak nezabanujete, a že ty fotky z facebooku nikdo nestáhne... což by možná ani neuškodilo)
Utonulé děti imigrantů ve Středozemním moři
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 0
- ve věku do: 25
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Utonulé děti imigrantů ve Středozemním moři
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne neděle 30. 8. 2015, 1:22:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Utonuté -> Utonulé
Důvod: Utonuté -> Utonulé
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Utonulé děti imigrantů ve Středozemním moři
Je to šílené. Ale kdybychom přijali každé dítě, jehož rodiče jsou ochotni se sem plavit po Středozemním moři nebo jet v hermeticky uzavřeném kamiónu, mohl by v Evropě časem vzniknout systém, ve kterém by všichni malí kutíci byli vychováváni k agresivitě a s malými holčičkami by se zacházelo jako s obchodovatelným majetkem, který se musí bát domácího násilí a někdy i obřízky. Tím bychom dětem rozhodně neprospěli.
Za smrt těch dětí mohou především jejich rodiče. Skuteční uprchlíci se mohou do Evropy dostat legálně; v Africe a Asii je dost bezpečných zemí, kde mají evropské země ambasády, na kterých lze požádat o azyl a dostat se pak do Evropy oficiálně bezpečnou lodí. A když už se dostanou do Řecka či Maďarska, mohou požádat o azyl tam, místo riskování života pro pár korun lepší životní úrovně v Německu. Ty mrtvé děti měly smůlu na rodiče, kteří si místo zodpovědnosti a bezpečí vybrali hamižnost, schovávání se před zákonem a chtění všeho hned.
Za smrt těch dětí mohou především jejich rodiče. Skuteční uprchlíci se mohou do Evropy dostat legálně; v Africe a Asii je dost bezpečných zemí, kde mají evropské země ambasády, na kterých lze požádat o azyl a dostat se pak do Evropy oficiálně bezpečnou lodí. A když už se dostanou do Řecka či Maďarska, mohou požádat o azyl tam, místo riskování života pro pár korun lepší životní úrovně v Německu. Ty mrtvé děti měly smůlu na rodiče, kteří si místo zodpovědnosti a bezpečí vybrali hamižnost, schovávání se před zákonem a chtění všeho hned.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Velká většina těch lidí pochází z relativně civilizovaných zemí. Představa, že v africe všichni žijí jak ve středověku je naivní. Podobně nesmyslně na nás před xx lety koukali lidé ze "západu". Docela si pamatuji jak se malé děti nahrnuli k autobusu s fotbalisty z rakouska, protože jedno z nich dostalo "zápaďácký žvejkačky" no a ženský v autobuse jim začaly rozdávat jídlo, protože si myslely, že mají hlad.....Nebo jak od nás studenti přijeli na stáž na zahraniční univerzitu a oni je tam učili jezdit výtahem a vysvětlovali jak funguje video...
Ti lidé prostě jdou za lepším (tak jako od nás svého času zdrhali někteří na západ, protože jen menšina skutečně utíkala z politických důvodů, kvůli pronásledování). A když už vyrazili tak jdou tam, kde si myslí že je jejich eldorado, kde má smysl se usadit, kde dostali echo od známých a příbuzných atd. No a to je hlavně v německu a v anglii. Pro mnohé z nich představa že dostanou 500E podpory zní jako pečení holubi do úst a nejspíš je ani nenapadne že když už jsou v evropě, tak se sice neutopí na moři, ale v bezpečí nejsou.
A zavřít 71 lidí do hermeticky uzavřené místnosti může jen blb. Když ukazovaly ty lidi co to udělali tak mimochodem na "etnické bulhary" moc nevypadali...
Ti lidé prostě jdou za lepším (tak jako od nás svého času zdrhali někteří na západ, protože jen menšina skutečně utíkala z politických důvodů, kvůli pronásledování). A když už vyrazili tak jdou tam, kde si myslí že je jejich eldorado, kde má smysl se usadit, kde dostali echo od známých a příbuzných atd. No a to je hlavně v německu a v anglii. Pro mnohé z nich představa že dostanou 500E podpory zní jako pečení holubi do úst a nejspíš je ani nenapadne že když už jsou v evropě, tak se sice neutopí na moři, ale v bezpečí nejsou.
A zavřít 71 lidí do hermeticky uzavřené místnosti může jen blb. Když ukazovaly ty lidi co to udělali tak mimochodem na "etnické bulhary" moc nevypadali...
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Novinky.cz: Pohnou drastické fotky utopeného syrského dítěte Evropou? ptají se média
Svět obletěly šokující fotografie mrtvého chlapce ze Sýrie, který se s nejméně 12 dalšími lidmi včetně svého bratra utopil cestou na řecký ostrov Kos. Tělo tříletého Aylana vyplavilo moře na pláži v Turecku nedaleko města Bodrum.
Svět obletěly šokující fotografie mrtvého chlapce ze Sýrie, který se s nejméně 12 dalšími lidmi včetně svého bratra utopil cestou na řecký ostrov Kos. Tělo tříletého Aylana vyplavilo moře na pláži v Turecku nedaleko města Bodrum.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Pokud s "evropany" dosud nepohly záběry s jimi podporovaných revolucí/válek, tak pochybuji že s nimi pohne tohle. Je potřeba odstranit příčinu ne jen hasit následek.