Stanoviska soudního znalce

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Stanoviska soudního znalce

Nový příspěvek od Plyšáček »

simgiran píše:Plyšáčku, doufám, že to neprezentuješ tak, jako že ty výroky jsou reprezentativním výběrem toho, co se tu na fóru probírá.
Simgirane, odborníci se podivovali nad konkrétními citovanými výroky. Myslím, že se tedy vyjadřovali jen ke konkrétním případům. Diskusi o líbání jsme končili v klidném rozpoložení. Oba pánové chápali, že šlo spíše o určitý neobvyklý úlet a věřím, že jej nepovažují za reprezentativní vzorek. Pan Brichcín naopak oceňoval práci aktivních členů ČEPEKu. A jednoznačně chápal důležitost a význam naší další spolupráce.
Anketa by jistě dopadla s převahou těch rozumných odpovědí. Bylo by velice poučné udělat poněkud tématicky širší anketu, případně doplněnou o dotazy nejen na názory, ale i s anonymním průzkumem reálných zkušeností. Nejen s čím souhlasíme či nesouhlasíme, ale i co kdo praktikoval či dodnes "konzumuje".

Vážím si vašich odpovědí - zejména těch věcných. Byl bych ale nerad, kdyby se tato diskuse překlopila do osobní roviny.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
fenix

Re: Stanoviska soudního znalce

Nový příspěvek od fenix »

Ano nepřekvapuje tě to, protože ti vždy napíšu věci narovinu. Ono to není nic proti tobě jak to pořád bereš a nerad bych znevažoval tvoji práci, možná to opravdu myslíš dobře, ale to co tu předvádíš má do nestranosti hodně daleko.

A jak vidíš nejsem jediný komu se to nelíbí, tak mi tu zas nehraj divadlo jak jsem špatný. :)