Zpovědnice.cz
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Zpovědnice.cz
Našel jsem diskuzi o našem webu, která se týkala článku o tom, že náš web je legální:
http://www.zpovednice.cz/detail.php?statusik=891817
http://www.zpovednice.cz/detail.php?statusik=891817
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 25
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Kasz ♥
- Dal: 434 poděkování
- Dostal: 445 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- Výkřik do tmy: For All Mankind
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
Re: Zpovědnice.cz
Někteří jsou ale stále klamáni zpátečníky.Silesia píše:Jak vidno pokrok dorazil i na zpovednici. Že by výsledek informační osvěty?
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti... - Příspěvky: 442
- Dal: 91 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Když čtu některé ty výkřiky, tak mám vždycky takovou obavu, že ti nejnávistnější by v případě, že by tu náhle začal vládnout Islámský stát, stáli coby kupci na tržišti s dětmi - otroky v první řadě... A že by to pak nebylo o sezení děvčátka na klíně, při představě kterého údajně dotyčný pisatel zvracel, ale že by to bylo o pořádné surovosti... Protože to by pak bylo "halal" a on by se opět identifikoval s hlavním proudem a zvracel z jiných hnusných menšin, třeba nevěřících...
-
- Nový člen
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
Když se nad tím zamyslíš tak většina lidí jde s proudem. Pokud by pedofilie byla vnímána jako běžná sexuální odchylka a vztah dítěte s dospělým byl brán jako normální a to se vším, co k tomu náeží tak bude většina lidí říkat, že to je ok, ale takhle je to, jak to je.asce píše:Když čtu některé ty výkřiky, tak mám vždycky takovou obavu, že ti nejnávistnější by v případě, že by tu náhle začal vládnout Islámský stát, stáli coby kupci na tržišti s dětmi - otroky v první řadě... A že by to pak nebylo o sezení děvčátka na klíně, při představě kterého údajně dotyčný pisatel zvracel, ale že by to bylo o pořádné surovosti... Protože to by pak bylo "halal" a on by se opět identifikoval s hlavním proudem a zvracel z jiných hnusných menšin, třeba nevěřících...
V jednom zveřejněném výzkumu, kde byli dotazováni lidé na pedofilii a vztah k pedofilům či konfrontováni s otázkami typu, co si myslí o vztahu 20 letého s deseti letou dívkou apod.. Výzkum probíhal tak, že lidem nejprve byl dán dotazník, na který odpověděli "anonymně" a pak ta stejná otázka byla vznesena ve skupině lidí... Odpovědi byly naprosto rozdílné...
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Pokud se odkazuješ na nějaký výzkum, bude nutné uvést skutečný odkaz na něj (tj. autora, nebo URL odkaz apod.), jinak lze tvé tvrzení považovat za "vycucané z prstu". Čili nyní poprosím o zdroj, ze kterého čerpáš, jinak nemá smysl se dál bavit.Svedomi píše:V jednom zveřejněném výzkumu, kde byli dotazováni lidé na pedofilii a vztah k pedofilům či konfrontováni s otázkami typu, co si myslí o vztahu 20 letého s deseti letou dívkou apod.. Výzkum probíhal tak, že lidem nejprve byl dán dotazník, na který odpověděli "anonymně" a pak ta stejná otázka byla vznesena ve skupině lidí... Odpovědi byly naprosto rozdílné...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Nový člen
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
Je to už dlouho, co jsem o tom četl, ale zkusím to dohledat. Děkuji za upozornění, příště už jen fakta s relevantním odkazem.Kasz píše:Pokud se odkazuješ na nějaký výzkum, bude nutné uvést skutečný odkaz na něj (tj. autora, nebo URL odkaz apod.), jinak lze tvé tvrzení považovat za "vycucané z prstu". Čili nyní poprosím o zdroj, ze kterého čerpáš, jinak nemá smysl se dál bavit.Svedomi píše:V jednom zveřejněném výzkumu, kde byli dotazováni lidé na pedofilii a vztah k pedofilům či konfrontováni s otázkami typu, co si myslí o vztahu 20 letého s deseti letou dívkou apod.. Výzkum probíhal tak, že lidem nejprve byl dán dotazník, na který odpověděli "anonymně" a pak ta stejná otázka byla vznesena ve skupině lidí... Odpovědi byly naprosto rozdílné...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
Jojo, taky jsme na tom webu jednou byli, bo tady dával nějakej osel odkaz s tím, jak jsou pedouši sluníčka.
Tak se hoši přiznejte, kdo z vás je osel :0)
Tak se hoši přiznejte, kdo z vás je osel :0)