Studio ČT24 — pedofilové na Prague Pride

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Studio ČT24 — pedofilové na Prague Pride

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Cca v 15:43 položil moderátor Kateřině Saparové (výkonné ředitelce festivalu Prague Pride) nepříjemnou otázku o účasti pedofilů na Prague Pride. Odpověděla, že je to festival pro LGBT a ne pro prosazování vlastní agendy.

Pak sem dám přijatelnější odkaz; zatím si musíme vystačit s živým vysíláním ČT24, které je možné přetočit až o tři hodiny nazpět: http://www.ceskatelevize.cz/ct24#live
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Studio ČT24 — pedofilové na Prague Pride

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Odkaz je zde, začíná to v čase 10:43: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10101491767-studio-ct24/215411058320814/

(A přesuňte to prosím do sekce Nejenhomo, nějak jsem po roce zapomněl, že ji tu máme.)
Naposledy upravil(a) Teenbl dne pátek 14. 8. 2015, 16:08:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesunuto
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Gabrieli, pracuješ naprosto špičkově. Děkuji za čerstvý odkaz.
Celkové vyznění zprávy hodnotím kladně, více "návrhů" píši v interních zprávách VIP skupiny ČEPEK.
Všimli jste si, jak se oba přeříkávali a byli celí nejistí?

Sledujme návštěvnost webu...
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Mám radost, že jsme zazněli na veřejnoprávním médiu, jen tam asi nezaznělo to hlavní, proč se účastníme - mnozí z nás prožívají při odhalování odlišné sexuální orientace podobné problémy jako LGBT. Chceme upozornit na problémy, které nás trápí, a Prague Pride je sice festival LGBT komunity, ale i předtím to mnoho lidí bralo jako festival sexuálních menšin. A jak říkal redaktor - rovný přístup ke všem lidem, to přece Prague Pride chce také. Je ale trochu úsměvné, že mluvčí Prague Pride o naší plánované účasti neví, když už jsme se dvakrát zúčastnili a přípravu účasti na fóru uvádíme na očích široké veřejnosti. Myslím si, že tuto pózu jen hrála.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Nový příspěvek od Slav »

Kasz: Také si myslím, že jako vedoucí osoba Prague Pride o této skutečnosti věděla, trošku jsem z té její konverzace s redaktorem na téma pedofilů cítil jisté pokrytectví, trošku jakoby osoba, která prezentuje toleranci vůči měnšinám měla vůči pedofilní menšině, vyhraněný názor, tedy že je tam toleruje, ale nejraději by je tam neviděla. Takto jsem to pocítil. Co mě příjemně překvapilo byl protiargument redaktora na její pohled k měnšinám a tedy že i nás, jako menšiny, se to přece týká. Toto zastání ze strany tohoto redaktora, kterého osobně vůbec nemusím, mě příjemně překvapilo, čekal jsem něco jiného. Paní to zvládka bravurně a dobře se odvolala na LGBT zaměření festivalu. Protentokrát hodnotím prezentaci akce skrze média pro nás kladně. A paní by se nemusela tak bát projet svůj názor :)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Slav píše:Toto zastání ze strany tohoto redaktora, kterého osobně vůbec nemusím, mě příjemně překvapilo, čekal jsem něco jiného.
Všimni si, že to tak je vždycky - redaktoři někdy velmi záměrně pokládají respondentům nepříjemné otázky, takže myslím si, že redaktor toto použil právě z tohoto důvodu. Kdyby tam seděl někdo z nás, tak budou padat otázky úplně jiné, řekl bych. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Kasz píše:
Slav píše:Toto zastání ze strany tohoto redaktora, kterého osobně vůbec nemusím, mě příjemně překvapilo, čekal jsem něco jiného.
Všimni si, že to tak je vždycky - redaktoři někdy velmi záměrně pokládají respondentům nepříjemné otázky, takže myslím si, že redaktor toto použil právě z tohoto důvodu. Kdyby tam seděl někdo z nás, tak budou padat otázky úplně jiné, řekl bych. :)
Souhlasím použil to prostě proto, aby oponoval tomu s kým mluví. Kdyby tam byl pedofil, nejspíše by mu říkal přesný opak..

Chování organizátorů mi přijde ubohé, kdo chce rovnoprávnost pro sebe, tak se jí těžko dočká pokud sám se chová nadřazeně...