VIDEO: Jak snadné je pro devianta vylákat ven mladou dívku?

Diskuze o problematice dětí.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1757 poděkování
Dostal: 3645 poděkování

VIDEO: Jak snadné je pro devianta vylákat ven mladou dívku?

Nový příspěvek od Kasz »

Neuvěřitelné VIDEO. Jak snadné je pro devianta vylákat ven mladou dívku? (Eurozprávy.cz)

Pak už se z křoví vyřítí její otec a křičí na ni. „Jsi blázen? Zbláznila ses? Mohl to být násilník nebo pedofil! Proč jsi to udělala?"

Hm, tak ona jde na schůzku, a on se na ni z křoví vyřítí otec... :D

Ale to poslední je drastické - sedne do auta a tam ji její rodiče v kuklách chytí. Nuž, zajímavý experiment.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: VIDEO: Jak snadné je pro devianta vylákat ven mladou dív

Nový příspěvek od Mathias8 »

Jo.. to som videl na facebooku. Neviem.. mne to prišlo moc prehnané.
Holčičky ako sa museli cítiť. Budú mať doživotné trauma sa stretnúť s niekim si budú myslieť čo ak tam na mna vyskočí moj foter ? :D :D :D

Ale videl som od tohto človeka ešte jeden experiment a to bolo ako sa zahral na bezdomovca. Keď mal na papieri napísane ze potrebuje peniaze na alkohol, weed a podobne tak mu ludia hádzali peniaze ale keď urobil presne to isté s papierikom na ktorom bolo napísane, že ako jediný otec potrebuje peniaze pre svoju rodinu a pri nohach mu leží dievčatko tak iba jeden človek mu tam dal peniaze...

https://www.youtube.com/watch?v=Ilxjo5RlzFc
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Šíření nahrávky tohoto experimentu může mít poučný význam pro řadu dospívajících dívek.
Myslím, že bych pomocí mobilu natočil kvalitnější záznam a zajímavější situace.

A také si mohl nápaditý klučina najít jiný den k natáčení - aby hlavy zúčastněných nebyly schované v mlze a diváci z toho také něco měli. U prvního případu se mě poněkud dotklo, že rozběsněný otec řve na prsatou dceru, že "to mohl být pedofil".
Mathias8 píše:...pri nohach mu leží dievčatko tak iba jeden človek mu tam dal peniaze...
Tak děvčátko bych zvedl a osobně se postaral v jeho potřeby.
Pokud by chtělo zůstat u mě, z žebráka by byl slušně zaopatřený muž.
Edit po shlédnutí 2. videa: Ale asi by musela být mladší a více zanedbaná.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
asce
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Dal: 91 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od asce »

Mathias8 píše:...pri nohach mu leží dievčatko tak iba jeden človek mu tam dal peniaze...
Plyšáček píše:Tak děvčátko bych zvedl a osobně se postaral v jeho potřeby.
Pokud by chtělo zůstat u mě, z žebráka by byl slušně zaopatřený muž.
Edit po shlédnutí 2. videa: Ale asi by musela být mladší a více zanedbaná.
Tak to jsem se zas nařehtal. Plyšáčku u tebe fakt nikdy jeden neví, kdy mluvíš vážně a kdy si z nás děláš blázny... Ale ta představa je hezká... No, kdybychom to trochu upravili - ne bezdomovec na ulici, ale mladá matka v sociálním bytě o velikosti mojí předsíně, s několika dětmi, přičemž nabídneš, že malou holčičku zaopatříš, mamince pomůžeš řešit exekuci - možná bychom pak nemuseli jen teoreizovat, ale stačilo by zavzpomínat...
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.