Plenky (Luboš)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Luboš

Plenky (Luboš)

Nový příspěvek od Luboš »

Plenky - dotaz v poradně
Luboš píše:Jsem starší muž a od 15ti let rád nosím plenky a moc mě to přitahuje že je mám na sobě , prostě se mě to moc líbí je nosit. A tak nevím jak bych je mohl nosit i na veřejností aby se vědělo že je nosím, tak bych chtěl poradit jak to mám udělat.Ve své počestnosti abych někoho neurážel že je nosím, Jinak děkuji za odbornou radu.
MUDr. Danica Caisová odpovídá:

Dobrý deň,

z Vášho dotazu som vyrozumela, že nosíte plienky v súkromí a rád by Ste ich nosili aj verejne a naviac by Ste si priali, aby si to ľudia všimli.

Nuž verejne nosiť plienky tak, aby si to iní všimli je možné, avšak veľmi pravdepodobne by Ste tým vzbudili pozornosť viac, než si prajete. Asi Vám nestačí prestava počas toho ako máte na sebe plienky, že by si to ľudia mohli všimnúť, ak by ste chceli. napr. tým, že by Ste nenápadne nadvihli košeľu či tričko a ukázali lem plienky.

Iná možnosť by bola ak by Ste sa s rovnako cítiacimi mužmi dohodli, že sa niekde stretnete a budete medzi sebou chodiť v plienkach. Tov však už nie je celkom verejná prezentácia.

Pravdu povediac iná možnosť mi nenapadá za predpokladu, že sa nechcete dostať do problémov.

S úctou
dr. Danica Caisová

MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Milý příteli,

inu, nejste sám. Lidí, které vzrušuje, nebo naopak příjemně uklidňuje mít na sobě plenky nebo dámské prádlo není málo. Nicméně nosit to na veřejnosti by přinášelo komplikace. Nevím, jak byste si to představoval přesně, aby to nebylo hodnoceno jako výtržnictví páchané nedostatečně oblečeným člověkem. V každém případě ale musíte počítat s negativní reakci mnoha lidí, a tak nevím, zda by Vám to za to potěšení stálo. Víte, člověk nikdy nemůže mít v životě všechno. Já bych se na Vašem místě omezil na nošení pod oděvem, bez konfrontace s okolím.

MUDr. Antonín Brzek
Mirus

Re: Plenky (Luboš)

Nový příspěvek od Mirus »

Prosím tě že rád nosíš plenky není nic divného ale že chceš na veřejnosti tak tam něco je jiného a já bych to nedělala, budou jen problémy a sama sem zažila. Ne jako ráda ale musela sem, po letitých vyšetřeních mi zůstala jedna jakoby vada na spodku, mám to v papírech a na jakékoli vyšetření se to píše jako stálé nemoci, je to otřes když jdeš k lékaři a ten ti poví tak kalhoty dolů, jsou řeči od nás ale se musí. Lékařka co to máte na sobě a pod, mám to v papírech atd, aha, prej a jak koukají na plínky jak kdyby to nikdy neviděli. Zvykla sem si ale když jsi ve dvou v ordinaci tak je to průšvih. Normal tam stojíš v plenkách a je ti na nic. Nechtěj se zveřejnovat, o co ti jde, nemá to cenu. Jednou sem byla až v Ústí a šest plín bavlněnejch a gumkáče na vyšetření, to byl mazec, lékař mi sprdnul a bylo to. Občas se tzv. proflákni a máš klid, lidi to roznesou a budou tě litovat, někteří, ale nemá to fakt cenu. Doma je normál pohoda spím jak potřebuji a děti občas hele nechceš do vany? Na veřejnosti je klidně nos ale rozumně aby to nebylo vidět. Myšleno kulatý zadek a tak nějak. Sežen si ted co frčí kup Tru-Fit L/XL Do asi 119Lbs jsou to kalhotky bavlněné elastické v rozkroku mají díl na plenky jednorázové jen vložíš a jdeš po tvém tapat, jsou super mám je dva měsíce, koupila sem z eBay z Miltonu,US. Mrkni na Riley Kilo wide a uvidíš. Ona mi pomohla a moc. Sice dražší ale super. Velikost si vyber dle potřeby. Ale prosím nechtěj to nosit věřejně pod kalhotami nebo nevím jak, znáš maminky s dětmi, někdo si všimne a berou je ihned k sobě a označí tě jako škodnou, rozumně, kašli na to!!! Nestojí ti za to nebo skončíš někde v Kladně ve vile. Asi tak nějak... Mirus...
Naposledy upravil(a) simgiran dne pondělí 2. 5. 2016, 1:04:17, celkem upraveno 1 x.
Důvod: odstraněny citace, nebyly potřeba