Moji malí kamarádí v sexuálních představách (Tojejedno)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Tojejedno

Moji malí kamarádí v sexuálních představách (Tojejedno)

Nový příspěvek od Tojejedno »

Moji malí kamarádí v sexuálních představách - dotaz v poradně
Tojejedno píše:Dobrý den, Jsem homosexuální pedofil a líbí se mi chlapci ve věku 3-9 let. Někde tady na webu, už nevím přesně kde, jsem četl že moji malí kamarádi by se neměli objevovat v mích sexuálních představách, jenže u mě se tak děje celkem pravidelně. Není to pokaždé, ale stává se to často. Navzdory tomu nemám žádné problémy s chováním, když jsme s nimi. Je nějaký důvod, proč bych se takovým představám měl vyhýbat? Jsem si také velice dobře vědom své rizikové situace (alkohol), které se samozřejmě vyhýbám. Mé okolí už si zvyklo že nepiji.
Petr Kasz odpovídá:

Milý Tojejedno,

každý pedofil toto bude mít individuální, nikde není psáno, že by se děti, které pedofil zná, neměly vyskytovat v jeho sexuálních fantaziích. Každý pedofil si musí najít svou cestu, jak se vyrovnat se sexuálními fantaziemi. Koho obtěžují nějaké konkrétní fantazie, ten si bude představovat fantazie, které jej neobtěžují. Na druhou stranu nemusí být špatné, pokud ve vztahu k reálným dětem nedochází ke zbytečné sexualizaci dětí, se kterými se pedofil setkává. Toto ale si opravdu musí každý posoudit sám za sebe, především vzhledem k dobru dítěte, se kterým kamarádí a které si při masturbaci představuje ve svých sexuálních fantaziích.

Za Tým ČEPEK odpověděl
Petr Kasz, administrátor