Informace ohledně dotazů z poradny na fóru!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Informace ohledně dotazů z poradny na fóru!
Dohodli jsme se s Kaszem, že ke každému zveřejněnému dotazu v poradně na webu uděláme v sekci Poradna na fóru diskuzi. Již jsem se do toho pustil - jak můžete vidět podle oranžových jablek v Nepřečtených příspěvcích, za která se omlouvám.
Nicméně vše dlouho trvá a je po čtvrté ráno a bolí mě příšerně hlava, takže nyní jdu spát. Ještě mi zbývá pár dotazů zveřejnit na fóru, a pak mám v plánu sebe (a Kubu a Kasze, kteří psali pár příspěvků přede mnou) jakožto autory příspěvku smazat a raději tam volit jako autory anonymní šedé návštěvníky - jméno dle přezdívky napsané u dotazu. Takže tímto se omlouvám i jim, že je smažu, a pokud za dotaz dostali nějaké poděkování, pravděpodobně o něj přijdou... (Ale konec konců poděkování by měl dostat spíš ten tazatel nebo ten, kdo odpovídá.)
Z tohoto důvodu důrazně prosím, abyste mi (a nikomu jinému) v poradně nedávali poděkování, skutečně jsou tam naše přezdívky dočasně a až je změním, jen by v tom byl binec. Děkuji.
Nicméně vše dlouho trvá a je po čtvrté ráno a bolí mě příšerně hlava, takže nyní jdu spát. Ještě mi zbývá pár dotazů zveřejnit na fóru, a pak mám v plánu sebe (a Kubu a Kasze, kteří psali pár příspěvků přede mnou) jakožto autory příspěvku smazat a raději tam volit jako autory anonymní šedé návštěvníky - jméno dle přezdívky napsané u dotazu. Takže tímto se omlouvám i jim, že je smažu, a pokud za dotaz dostali nějaké poděkování, pravděpodobně o něj přijdou... (Ale konec konců poděkování by měl dostat spíš ten tazatel nebo ten, kdo odpovídá.)
Z tohoto důvodu důrazně prosím, abyste mi (a nikomu jinému) v poradně nedávali poděkování, skutečně jsou tam naše přezdívky dočasně a až je změním, jen by v tom byl binec. Děkuji.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
Re: Informace ohledně dotazů z poradny na fóru!
Marco, nesmírně si vážím tvé práce, děláš toho hodně a děláš to opravdu zodpovědně. Ale prosím, nepřepínej se tak moc. Mysli také na sebe. Nikdo ti nebude mít za zlé, když to uděláš na několikrát a budeš v pohodě, než abys to dělal v co nejkratším čase, ale za takovou cenu...Marco Freeman píše:...je po čtvrté ráno a bolí mě příšerně hlava...
Děkuji
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Díky, Marco, za tu práci, konečně snad i Poradna bude fungovat tak, jak má, i zde na fóru. Kéž by takových lidí s nasazením jako Ty bylo na ČEPEKu víc.
Po probuzení jsem si trochu zaklikal a přispěvatelé u příspěvků z Poradny jsou již změnění.
Po probuzení jsem si trochu zaklikal a přispěvatelé u příspěvků z Poradny jsou již změnění.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Pánové moderátoři - administrátoři.
Velice Vám děkuji, že se v současnosti našemu webu takto s nasazením věnujete.
Mám rád řád a estetičnost ve všem a jsem nadšen z každé pozitivní změny v uspořádání.
Velice Vám děkuji, že se v současnosti našemu webu takto s nasazením věnujete.
Mám rád řád a estetičnost ve všem a jsem nadšen z každé pozitivní změny v uspořádání.
-
Tak, alespoň co se týče dosavadních dotazů, je vše hotovo. Odkaz na diskuzi na fóru jsem vždy dal i do článku s dotazem na web, takže se nejen uživatel z dotazu z fóra může dostat na dotaz na web, ale i opačně.
Chtěl bych ještě poděkovat Kaszovi a Teenblovi za pomoc, hodně mi "bodla".
Chtěl bych ještě poděkovat Kaszovi a Teenblovi za pomoc, hodně mi "bodla".
Marco Freeman,
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Ještě jednou moc díky. Pokud by se ti chtělo jít i do nových dotazů, tak můžeš, už víš, jaký je systém... bude to jen ku prospěchu poradny.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
Jistě, minimálně do doby, než bude Myšák připraven znovu si ji vzít na starost, se o poradnu budu starat. Myšákovi jsem to už dnes psal. Sám na to odpověděl, že se mu moje pomoc v současné době hodně hodí.Kasz píše:Pokud by se ti chtělo jít i do nových dotazů, tak můžeš, už víš, jaký je systém... bude to jen ku prospěchu poradny.
Marco Freeman,
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Super Marco konečně to někdo prosadil Jen lituju toho, kdo to musí dělat zpětně, přitom se to mohlo dělat od začátku, kdyby admini nebyli proti Navhovali sme to už od začátku.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
Nic už se zpětně dělat nemusí, je to vše hotovo. Teď již jen u nových dotazů, co přijdou.MarkM píše:Jen lituju toho, kdo to musí dělat zpětně.
To je zvláštní... já nic neprosazoval, navrhl mi to sám Kasz. (Respektive nadhodil, že by bylo fajn to udělat a já se toho zhostil.) Prý předtím nebyl nikdo, kdo by na to měl čas.MarkM píše:...přitom se to mohlo dělat od začátku, kdyby admini nebyli proti...
Marco Freeman,