Gay – efebofil (Nevím jak dál)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Nevím jak dál

Gay – efebofil (Nevím jak dál)

Nový příspěvek od Nevím jak dál »

Gay - efebofil - dotaz v poradně
Nevím jak dál píše:Dobrý den, jsem gay a můj přítel je efebofil, po několika letech vztahu a společného soužití mi toto sám sdělil. Máme velké problémy se sexuálním životem, já jsem mladší o 14 let (28 let), ale i tak již nesplňuji jeho sexuální preference. Bohužel spolu máme jen občasný

orální sex (já pasivně). Bohužel nic více, přítel se uspokojuje onanií a příležitostnými schůzkami za účelem sexu s chlapci. Co mi radíte? Jak mám dále pokračovat ve vztahu s ním abych se z toho nezbláznil?

Moc Vám děkuji za odpověď
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Milý příteli, to víte, nebude to lehké, jako ve všech případech, kdy si dva lidé přestanou fyzicky vyhovovat. Změnit se to nedá. Oba musíte vědět, jak velkou cenu máte pro sebe navzájem jako lidé, a pokud velkou, časem to skončí jako přátelství a fyzický sex budete muset hledat každý jinde. Není to nic mimořádného, stává se to i lidem, myslím heterákům, kteří spolu mají děti, a pak to je ještě složitější a nějak si s tím musí poradit.

Zravím
B.