Co jsem zač? (Alkro)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Alkro

Co jsem zač? (Alkro)

Nový příspěvek od Alkro »

Co jsem zač? - dotaz v poradně
Alkro píše:Dobrý den, nedávno jsem si přečetl článek od J. X. Doležala v Reflexu o „Odpovědných Pedofilech“ a rozhodl jsem se navštívit váš web. Byl bych rád, kdybyste mi mohli letmo poradit v otázce mé sexuality. Je mi něco málo přes

dvacet a jsem homosexuál, ale cítím že mám tendence i k jiným sexualitám. Asi ve třinácti letech mě přitahovali moji spolužáci, když začali mít rysy puberty. Přitažlivost k nim a klukům toho věku (mladším už ne) mi zůstala i dodnes, ovšem stejně (možná i více) mě přitahují muži mého věku, i starší. Nebojím se, že bych se dopustil erotického kontaktu s mladým klukem, neboť se umím kontrolovat a není to pro mě tak velká potřeba. Spíš mám problémy se sebepřijetím a znechucením sebou, když se mi takové představy vnutí do masturbace. Díky článku pana JXD mě už kvůli tomu nepostihují deprese a dost se mi po letech ulevilo, že jsou lidé s tímhle přístupem k pedofilii, ale rád bych se dozvěděl o tom, co jsem zač a proč se mi to děje. Mám také o něco méně intenzivní zoofilní fantazie, sklony k voyeurismu a mraky dalších neobvyklích erotických tužeb (všechny se týkají mužského pohlaví). Nerozumím tomu, ale nebrání mi to žít kvalitní sexuální a partnerský život, i když nic z toho fyzicky nedělám a nechci dělat. Potřeboval bych nějakou radu, o co se může jednat? Jsem pedofil? Jsem zoofil a voyeur a buhvíco ještě? Jak se s tim vším smířit a přistupovat k tomu?
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Dobrý den, myslím, že Váš problém není k řešení po internetu. Prosím, objednejte se ke mně na Sexuologickém ústavu v Praze, tel. číslo (na sestru): 727338231.

S pozdravy
MUDr. Brzek