Diskuze ohledně chování a vztahů členů na fóru
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
Re: Chování a vztahy členů na fóru
Marco, vím, že pedofil nejsem a jsem si toho vědom, takže se rozhodně neurazim. Jsem takový divný hebefilni paskvil s širokým vekovym záběrem. Ale četl jsem zde i o hebefilech a vtak jsem myslel, že to je dobrá volba. Se svou touhou po mladých dívkách se peru, ale aspoň to díky tomu záběru můžu řešit normálně s ženou, fantazií a jejím přizpůsobením se a pochopením k mým touham. Víš média dělají z pedofilů uchyly. Já vzdy říkal, že pedofil je člověk, který diteti neublíží, naopak chrání. Samozřejmě jsem přál smrt každému kdo dítěti ublížil sexuálně, ale nikdy jsem neodsuzoval pedofily všeobecně, jelikož to pedofil nebyl. Tady jste mě o svém názoru na vás přesvědčili a za to jsem jen rad.
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1756 poděkování
- Dostal: 3645 poděkování
Ještě jednou, kozmixi, jsme lidé, komunikujeme s ostatními, ale názory máme různé. Kdybych řekl názor a chtěl jen po druhém, aby ho respektoval, tak je to k ničemu, protože ten druhý řekne něco jiného a podloží to argumenty, a nebo se mě na mé argumenty zeptá. A pokud bych já nedokázal svými argumenty podložit svůj názor, je takový názor zbytečný. Za názor se musíš umět postavit, musíš ho umět taky trochu hájit, případně zjistíš, že tvůj názor nemusí být úplně správný. V tom vidím přínos jakékoliv diskuze. A skutečně toto je diskuzní fórum.kozmix píše:Vzdyt by to nemělo být o prosazování svých názorů. Můžu ho sdělit, ventilovat, ale musím počítat s tím, že ho ne každý přijme a už vůbec ne ho jakkoli prosazovat. Vždyť nejste jehovisti. A dohadovat se kvůli němu mě přijde naprosto nevhodné. Diskuze přece nesmí být nějaký, byť sebemenší boj. Potom se nemá cenu diskuzí zúčastňovat.
Jinak vzhledem k tomu, co jsem zažil na fóru za opravdu nejrůznější situace, tak v případě diskuzí kolem příspěvků kozmixe nevidím nic, co by překračovalo nějakou míru nerespektu k druhému. Vyjádřím-li, že druhý nemá pravdu, neznamená to, že nerespektuji jeho osobu. Za 13 let v komunitě jsem zažil mnoho věcí, včetně podrazů lidí, kteří zveřejňovali identity jiných, či vyhrožovali, že je zveřejní. Taky, kozmixi, přemýšlej o tom, že ne každý člověk je stejný, jako ty. Mnoho lidí zde přijde s velmi různými motivy, sdílejí odkazy na DP, provokují, novináři se snaží tento web očernit svými neobjektivními reportážemi, veřejnost na web také mnohdy útočí a servítky si nebere. V tomto smyslu člověk musí být i jako administrátor trochu otrlý a nemůže empaticky prožívat každý příspěvek, který tady někdo vloží, to opravdu nejde. Na pozadí webu jsou také jiné problémy, které se nesou historií, ale i současností, které prostě souvisejí s nastavením lidí, ale i s jejich zápalem pro nějakou věc. Mnoho lidí přišlo a pak stejně si zařídili život po svém, vyřešili si zde to, co chtěli, a šli dál. I k tomu je zde ČEPEK.
Třeba různých komentářů a útoků na admina už tady bylo... že prostě chápej, já už k tomu musím být otrlý, tuhle jeden uživatel prohlásí, že dávám moc prostoru pro BL, a že GL jsou lepší, a kritizuje mou práci, pak přijde někdo jiný, kdo napíše, že dítě zradí pedofila, když jinému řekne o tom, že ho zneužívá... na to všechno člověk tady musí reagovat, bez ohledu na to, zda je mi to příjemné nebo ne. Kdybych byl "připosraný" admin, který se bojí napsat svůj názor a dát jednoznačně najevo, že takhle teda ne... ale byl bych hrozně tolerantní ke všem... ano ano, máš pravdu, je to tvůj pohled, dítě zradí, ano ano, jo, BL jsou horší, máš pravdu, nikdo ti tvůj názor nebere... Nikoliv. Pokud někdo napíše názor (a Plyšáček nebyl sám), že si 13tileté holky musí uvědomovat, co dělají, tak budu dost radikálně oponovat nejen na základě zkušeností, ale například i na základě načtené literatury, ale taky navíc z toho důvodu, že jsem na něj reagoval již několikrát a několikrát jsem ho upozorňoval, že vidí sex všude, tedy i tam, kde vůbec není, tak nemůže čekat, že budu jen psát "ano ano, Plyšáček má názor jiný, respektujme ho a nehádejme se o tom".
V podstatě za určitých okolností musím být cynik, jinak bych tohle fórum nemohl vést, protože bych se z toho zbláznil.
Tak, nechci se tímto příspěvkem nikoho dotknout, uváděné příklady nemají za cíl dávat najevo převahu nad kýmkoliv ani snad se stavět nad nějaké uživatele nebo nemít respekt k jejich názorům, ale použil jsem je pro konkrétní ilustraci, jak je to někdy těžké. Protože stejně jako není dokonalý admin nebo moderátor, nejsou dokonalí ani uživatelé, na které musím také reagovat.
Hloupý nešvar dnešní doby? Já si myslím, že je naopak dobře, že existuje něco jako internet, kde mohou lidé vyjadřovat své názory nebo postoje. Dřív to nešlo, dřív měl každý svůj nějaký názor, o kterém mohl polemizovat jen s velmi omezeným počtem lidí. Tady máme prostředky, jak diskutovat online s mnoha lidmi, třeba i po celém světě. Jinak mě každá diskuze, i třeba útočnější, posunuje někam dál, dodává mi nové zkušenosti, takže ji i vítám. Nevím, o čem by, kozmixi, mělo být podle tebe toto diskuzní fórum, netuším, jak by sis to představoval, nicméně právě ani tvé poslední příspěvky nehrají tvé kritice, kterou na nás snášíš, moc do karet.kozmix píše:Ono je tohle bojování všude na diskuzích a je to hloupý nešvar dnešní doby. Všude jen dohady, boje a tak. Mě to prostě, a klidně mě cenzurujte a varujte, blokujte nebo co tady děláte, totalne sere.
Se Slavem souhlasím, měli bychom se snažit o toleranci, pochopení, všichni bez rozdílu. Ale i přes různé názory nás jedna věc přece jen spojuje - erotická přitažlivost k dětem a slabé pochopení společnosti pro náš "osud", který jsme si nevybrali.
Jinak ještě technická poznámka pro kozmixe - hebefilii sám chápu jako určitou podskupinu pedofilie - oběma se nám líbí nedospělí jedinci, ono to nejde ani nijak striktně oddělit, mě se líbí mnoho 13tiletých, a tobě se líbí také, takže... je to v podstatě to stejné, stejná problematika. Takže tvé "vyhrazování" se vůči pedofilům beru jen jako pokus o distanc ve smyslu "já nejsem jako oni", i když ve skutečnosti jsi, protože ta problematika pod erotickou preferenci nedospělých prostě spadá. A je to můj názor, tak běda, jestli na něj někdo bude útočit a oponovat mu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 0
- ve věku do: 25
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Kurňa, Kaszi, být kozmixem, tak se urazím. Vždyť jsi i trošku osobní! V podstatě mu říkáš, že je pokrytec.Kasz píše: Jinak ještě technická poznámka pro kozmixe - hebefilii sám chápu jako určitou podskupinu pedofilie - oběma se nám líbí nedospělí jedinci, ono to nejde ani nijak striktně oddělit, mě se líbí mnoho 13tiletých, a tobě se líbí také, takže... je to v podstatě to stejné, stejná problematika. Takže tvé "vyhrazování" se vůči pedofilům beru jen jako pokus o distanc ve smyslu "já nejsem jako oni", i když ve skutečnosti jsi, protože ta problematika pod erotickou preferenci nedospělých prostě spadá. A je to můj názor, tak běda, jestli na něj někdo bude útočit a oponovat mu.
Ano, ano, chápu, na tebe jako na admina toho vždy bylo moc, ale krm věčně hladovějící rybou a oni tě časem požádají o omáčku.
Zkus tu výtku zjemnit, třeba: "Chápu, že se necítíš jako pedofil už jenom proto, že není příjemné s tím být spojován, ale..."
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
Plyšáčku, ten "problém" je trochu komplexnější než jak je tu prezentován, vyjádřím se jen k něčemu, protože vyjádřit se ke všemu, co v tomto tématu zaznělo, by bylo značně zdlouhavé.
Komunitu jsem vnímal vždy jako především prostředek osvěty a jisté sounáležitosti a snahy najít pochopení stejně smyšlejících lidí.
To, že někteří odchází nebo píšou málo, chápu jako přirozený jev. Už zde nemají, co řešit, s orientací se vyrovnali, komunita jim už z jejich pohledu nemá, co dát. Poznal jsem za pět let mnoho pedofilů, co v komunitě aktivně strávili třeba půl roku a pak už se tam nikdy neukázali. Našli si v komunitě pár opravdových přátel a víc již nepotřebují. Takže to, že zde někteří lidé nechodí nelze automaticky chápat jako něčí chybu, podle mého je to přirozený vývoj.
Na chatu je potřeba někdy rozlišit, kdy někdo provokuje, a kdy se fakt přišel svěřit. Co se týče respektů a úcty o které mluvíš, tu si člověk podle mě musí zasloužit a tvé chování dříve tento respekt vylučovalo.
Nesouhlasím s tím, že nás lidé jako pedofily odmítají, jsem sice efebofil, ale většinou, když se comingoutuji, tak i s tím, že mluvím o svém již poměrně velkém spojení s ČEPEKem a nikdy jsem se nesetkal s větším problémem. Jistě je lepší to tajit, když pracuješ více s dětmi, ale věr, reakce lidí nejsou vůbec tak zlé.
Pedofilové kromě orientace nejsou nijak odlišní od většinové populace, takže nemůžeš příliš čekat, že se budou chovat jinak, každý má na věci jiný pohled, názor. Já například odmítám a budu odmítat názory, které vycházejí naprosto a jen z dojmů s absolutní ignorací faktů. Některé názory taky mohou mít nebezpečné a s tolerancí takových na webu bude vždy problém.
Komunitu jsem vnímal vždy jako především prostředek osvěty a jisté sounáležitosti a snahy najít pochopení stejně smyšlejících lidí.
To, že někteří odchází nebo píšou málo, chápu jako přirozený jev. Už zde nemají, co řešit, s orientací se vyrovnali, komunita jim už z jejich pohledu nemá, co dát. Poznal jsem za pět let mnoho pedofilů, co v komunitě aktivně strávili třeba půl roku a pak už se tam nikdy neukázali. Našli si v komunitě pár opravdových přátel a víc již nepotřebují. Takže to, že zde někteří lidé nechodí nelze automaticky chápat jako něčí chybu, podle mého je to přirozený vývoj.
Na chatu je potřeba někdy rozlišit, kdy někdo provokuje, a kdy se fakt přišel svěřit. Co se týče respektů a úcty o které mluvíš, tu si člověk podle mě musí zasloužit a tvé chování dříve tento respekt vylučovalo.
Nesouhlasím s tím, že nás lidé jako pedofily odmítají, jsem sice efebofil, ale většinou, když se comingoutuji, tak i s tím, že mluvím o svém již poměrně velkém spojení s ČEPEKem a nikdy jsem se nesetkal s větším problémem. Jistě je lepší to tajit, když pracuješ více s dětmi, ale věr, reakce lidí nejsou vůbec tak zlé.
Pedofilové kromě orientace nejsou nijak odlišní od většinové populace, takže nemůžeš příliš čekat, že se budou chovat jinak, každý má na věci jiný pohled, názor. Já například odmítám a budu odmítat názory, které vycházejí naprosto a jen z dojmů s absolutní ignorací faktů. Některé názory taky mohou mít nebezpečné a s tolerancí takových na webu bude vždy problém.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Nuž už jsem to napsal, jak jsem to napsal. Máš respektovat můj názor a ne se hádat o tom, jak jsem to napsal, nebo že to mám napsat jinak.Ynijed píše:Zkus tu výtku zjemnit, ...
-------------------------------------------------
(Prostě, je to tady diskuzní fórum, kde na sebe uživatelé reagují, dokonce i svými slovy tak, jak je napadají, ne slovy jiných lidí. Necítil jsem potřebu na mém vyjádření něco zjemňovat.)
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Nu, ale to tady, pánové, právě řešíme...
Mějme názory, sdělujme myšlenky, ale...
...zkusme VŠICHNI psát jemněji a opatrněji, aby nedocházelo naprosto ZBYTEČNĚ k nedorozumění, osobnímu dotčení a konfliktům.
Možná napíšete: "Ty máš tak co říkat..."
Ale právě - nejmenujme pořád, nepoukazujme na chyby druhých, ale sdělujme myšlenky JASNĚ ČITELNÉ a s RESPEKTEM k ostatním.
Za jisté ohledy považuji i přiměřené množství vhodných smajlíků a především KOREKCI před zveřejněním nějakého textu.
Mějme názory, sdělujme myšlenky, ale...
...zkusme VŠICHNI psát jemněji a opatrněji, aby nedocházelo naprosto ZBYTEČNĚ k nedorozumění, osobnímu dotčení a konfliktům.
Možná napíšete: "Ty máš tak co říkat..."
Ale právě - nejmenujme pořád, nepoukazujme na chyby druhých, ale sdělujme myšlenky JASNĚ ČITELNÉ a s RESPEKTEM k ostatním.
Za jisté ohledy považuji i přiměřené množství vhodných smajlíků a především KOREKCI před zveřejněním nějakého textu.
-
- Administrátor
Víš, a to zas já když budu chtít vyjádřit něco jasně, zřetelně, možná třeba i trochu tvrdě, tak to tak řeknu. Prostě i uživatelé tady mají různé pozice, a když přijde na věc, jako admin si servítky neberu, však mě znáš. Mantinely je někdy nutné nastavit... a znáš to, náraz na mantinel skokem do načechraných peřin zrovna není.
-
- Na trestné lavici
Ano, i to zmiňuji:teenbl píše:Takže to, že zde někteří lidé nechodí nelze automaticky chápat jako něčí chybu, podle mého je to přirozený vývoj.
Zrovna Ty jsi se Slava dotkl v jednom vyjádření, až chtěl odejít - neplánovaně a "neuspokojený"... I na mne jsi poněkud vyjel na Štědrý den, jen když jsem toužil po Tvém avatarovi.Plyšáček píše:V poslední době si všímám celé řady nováčků, kteří znechuceně odcházejí nebo velice omezují svoji činnost právě pro "nepohodu" na fóru a nechuť řešit egoistické šarvátky či "žabomyší války o hovnivála". Není to tak vždy, ale už mi i někteří psali...
Ale od osobního setkání bych Tě láskou snědl.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 0
- ve věku do: 25
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
A proto se tu uživatelé hádají. Fakt by mě zajímalo, jak se kozmix cítí, protože jestli se cítí špatně, tak se cítí špatně úplně zbytečně. Nikdo samozřejmě není povinen brát ohledy, ale následkům (např. nevraživosti) se nevyhne.Kasz píše:Prostě, je to tady diskuzní fórum, kde na sebe uživatelé reagují, dokonce i svými slovy tak, jak je napadají, ne slovy jiných lidí. Necítil jsem potřebu na mém vyjádření něco zjemňovat.
Tak na to můžu odpovědět jedině toto:Kasz píše:Mantinely je někdy nutné nastavit...
https://cs.m.wikibooks.org/wiki/Asertivita/Technika_otev%C5%99en%C3%BDch_dve%C5%99%C3%AD
Kurňa, nefunguje odkaz, neví někdo...?
Naposledy upravil(a) Ynijed dne pondělí 10. 8. 2015, 23:42:21, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
Plyšáček:
Až tak bych to neviděl, ještě stále jsou tu lidé, na kterých mi záleží. Je ale faktem, že na radosti mi to moc nepřidalo.Zrovna Ty jsi se Slava dotkl v jednom vyjádření, až chtěl odejít - neplánovaně a "neuspokojený"...
-
- Na trestné lavici
Tak mladý a chápe to. Že by dítě nové doby s vyspělou emoční inteligencí?Ynijed píše:A proto se tu uživatelé hádají... Nikdo samozřejmě není povinen brát ohledy, ale následkům (např. nevraživosti) se nevyhne.Kasz píše:Prostě, je to tady diskuzní fórum, kde na sebe uživatelé reagují, dokonce i svými slovy tak, jak je napadají, ne slovy jiných lidí. Necítil jsem potřebu na mém vyjádření něco zjemňovat.
-
- Administrátor
Musíš z odkazu přepsat znaky s diakritkou do UTF-8. Někdy to umí i některý program, třeba já to posledně dělal pomocí Skypu, a nebo i jiný prohlížeč by to měl umět.Ynijed píše:https://cs.m.wikibooks.org/wiki/Asertivita/Technika_otevřených_dveří
Kurňa, nefunguje odkaz, neví někdo...?
-
- Administrátor
Odkaz upraven, stále to umí můj Skype. Jinak kdysi jsem to dělal i ručně, našel jsem si na netu převodní tabulku do UTF-8 a přepisoval jsem znaky s diakritikou ručně.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Každý nováčik si utvára svoj obraz a to, ako ho budú ostatní vnímať. To samozrejme trvá nejaký čas, kedy sa z jeho príspevkov v diskusiách na fóre (alebo chate) dá niečo o ňom vyčítať. Akékoľvek umelé eufemizmy pri komunikácii s ním podľa mňa ubližujú obom komunikujúcim stranám. Vzájomná úcta je samozrejme nutná a ja zďaleka nemám pocit, že by ju tu niekto voči nováčikom prekračoval. Nejaké umelé vsúvanie smajlíkov do textu iba deformuje zrozumiteľný rozhovor. Každý kto má potrebu smajlík použiť, ho tam snáď použiť vie. Osobne nemám rád natvrdlé hihňanie sa za každou druhou vetou v zmysle "píšem čo píšem, hlavne to nikto neberte vážne a nehnevajte sa na mňa". Buďme k sebe radšej so zdravou dávkou slušnosti úprimní, než si tu umelo dokazovať nejaké falošné sympatie.
Čo sa týka Ynijeda, na počet svojich príspevkov má celkom slušný počet prstov, takže netuší (vlastne trochu áno) Plyšáčkovu iniciatívu v tomto ohľade. To, koľko človek rozdá palcov ostatným je iba na ňom a ja Ynijedovi chválim, že v tomto ohľade nie je skúpi a nezakladá si na nejakom pomere odovzdaných a prijatých lajkov. Ono ak si človek číta aj staršie príspevky, logicky je tie palce kde rozdávať trošku viac.
Neviem či správne, ale z textu som nejak vyrozumel, že autorom nejakých necitlivých výrokov mal byť hlavne Kasz. Osobne mám pocit, že v poslednom čase svoje vyjadrenia pritvrdil, ale zase nemám pocit, že by prekročil nejakú hranicu slušnosti. Možno by pomohlo vnímať svoje diskusie s ním tak, akoby boli vedené s akýmkoľvek iným členom fóra. Ak by Kasz začal zneužívať svoju pozíciu na nejaké nezmyselné presadzovanie svojich názorov za každú cenu, prípadne ňou ospravedlňoval svoje neúctivé správanie, budem medzi prvými, kto sa ohradí.
A teraz si prosím nezamieňajte moju otvorenosť za neúctivosť, pretože iba napíšem svoje pocity, tak ako ich vnímam. Niekoho sa možno dotknú, ale napriek tomu nebudem zaraďovať do textu žiadneho smajlíka, keďže mi to nepríde nijak vtipné ani zábavné a ani nemám ambíciu niekoho rozosmiať. Celý tento "spor" vidím ako "niekoho" snahu organizovať udalosti do kontextov v zmysle, ako sa mu to hodí a neštíti sa pri tom ani využitia svojich modelárskych schopností pri tvarovaní názorov iných, možno nie až tak zabehaných členov. Vraj je vždy dôležitý motív a tak sa pokúsim dedukovať ďalej. Možno pocit nedocenenia vlastnej osoby pri priamej komunikácii s ním, pocit neúcty voči svojmu "majestátu" najmä od konkrétnej osoby, ktorá bola nakoniec aj vykreslená ako hlavný vinník celej kauzy. To všetko sú len moje chabé dohady, podopreté skúsenosťou.
Čo sa týka Ynijeda, na počet svojich príspevkov má celkom slušný počet prstov, takže netuší (vlastne trochu áno) Plyšáčkovu iniciatívu v tomto ohľade. To, koľko človek rozdá palcov ostatným je iba na ňom a ja Ynijedovi chválim, že v tomto ohľade nie je skúpi a nezakladá si na nejakom pomere odovzdaných a prijatých lajkov. Ono ak si človek číta aj staršie príspevky, logicky je tie palce kde rozdávať trošku viac.
Neviem či správne, ale z textu som nejak vyrozumel, že autorom nejakých necitlivých výrokov mal byť hlavne Kasz. Osobne mám pocit, že v poslednom čase svoje vyjadrenia pritvrdil, ale zase nemám pocit, že by prekročil nejakú hranicu slušnosti. Možno by pomohlo vnímať svoje diskusie s ním tak, akoby boli vedené s akýmkoľvek iným členom fóra. Ak by Kasz začal zneužívať svoju pozíciu na nejaké nezmyselné presadzovanie svojich názorov za každú cenu, prípadne ňou ospravedlňoval svoje neúctivé správanie, budem medzi prvými, kto sa ohradí.
A teraz si prosím nezamieňajte moju otvorenosť za neúctivosť, pretože iba napíšem svoje pocity, tak ako ich vnímam. Niekoho sa možno dotknú, ale napriek tomu nebudem zaraďovať do textu žiadneho smajlíka, keďže mi to nepríde nijak vtipné ani zábavné a ani nemám ambíciu niekoho rozosmiať. Celý tento "spor" vidím ako "niekoho" snahu organizovať udalosti do kontextov v zmysle, ako sa mu to hodí a neštíti sa pri tom ani využitia svojich modelárskych schopností pri tvarovaní názorov iných, možno nie až tak zabehaných členov. Vraj je vždy dôležitý motív a tak sa pokúsim dedukovať ďalej. Možno pocit nedocenenia vlastnej osoby pri priamej komunikácii s ním, pocit neúcty voči svojmu "majestátu" najmä od konkrétnej osoby, ktorá bola nakoniec aj vykreslená ako hlavný vinník celej kauzy. To všetko sú len moje chabé dohady, podopreté skúsenosťou.
-
- Na trestné lavici
Jsem potěšen ze všech odpovědí a jsem rád, že se snažíme držet nosného tématu a zároveň prodiskutovat jisté minulé neshody slušnou a kultivovanou formou.
O založení tohoto tématu uvažuji již od doby, kdy vzniklo téma Chování uživatelů na chatu - zmiňuji to tam několikrát, ale teprve po několika smutných zprávách od nováčků jsem našel impuls jej zapsat. Dokonce se mi podařilo jej přesměrovat a nepodporovat nahodilost a "binec" v tématech. Děkuji, že jste nepokračovali ve vláknu Co nás vzrušuje.
Prosím Vás, přátelé, hlavně nehledejme viníky toho či onoho sporu. Právě to by vedlo ke starému přístupu, na který upozorňuji v úvodu. Toto vlákno se nemusí rozvíjet jako jeho "chatové dvojče". Není potřeba zde napadat jeden druhého. Vlastně právě na tento nešvar chtělo upozornit, nikoliv zde vytvořit "stoku pro výměšky zla".
Za sebe osobně si budu kontrolovat, jak se vyjadřuji - abych neubližoval. Záleží na Vás, jak se budete chovat a jaké vztahy k ostatním budete předvádět. Chci se zde cítit dobře a především chci, aby se tady dobře cítili i ostatní.
Kozmixi, za pedofila Tě nepovažuji, máš zřejmě jen jisté hebefilní sklony. Zdá se, že ve Tvém věku se objevují u gynekofilů poměrně často. Přeji Ti, ať se Ti tu s námi líbí.
Ynijede, budu rád, když budeš více psát.
Slave, tvoř s chutí dál, prosím.
Kaszi, jsi velice moudrý. Zkus rozlišovat v konkrétních případech, jak silně je potřeba uplatňovat moc, případně, jakou formou.
Jeremy, jsem rád, že od zimy se Tvůj vztah ke mně snad vylepšil.
Marco, jako moderátor odvádíš skvělou práci. Mnoho pozitivních úprav jsi provedl až Ty (viz. dětská kůrka ap.). Děkuji.
Teenble, těším se na Tvého avatara i zde na fóru - na chatu jsi již něco zmiňoval...
Mám Vás rád a všem členům ČEPEKu přeji ze srdce jenom to dobré.
Teď jdu psát jiné příspěvky, pánové. Promiňte.
O založení tohoto tématu uvažuji již od doby, kdy vzniklo téma Chování uživatelů na chatu - zmiňuji to tam několikrát, ale teprve po několika smutných zprávách od nováčků jsem našel impuls jej zapsat. Dokonce se mi podařilo jej přesměrovat a nepodporovat nahodilost a "binec" v tématech. Děkuji, že jste nepokračovali ve vláknu Co nás vzrušuje.
Prosím Vás, přátelé, hlavně nehledejme viníky toho či onoho sporu. Právě to by vedlo ke starému přístupu, na který upozorňuji v úvodu. Toto vlákno se nemusí rozvíjet jako jeho "chatové dvojče". Není potřeba zde napadat jeden druhého. Vlastně právě na tento nešvar chtělo upozornit, nikoliv zde vytvořit "stoku pro výměšky zla".
Za sebe osobně si budu kontrolovat, jak se vyjadřuji - abych neubližoval. Záleží na Vás, jak se budete chovat a jaké vztahy k ostatním budete předvádět. Chci se zde cítit dobře a především chci, aby se tady dobře cítili i ostatní.
Kozmixi, za pedofila Tě nepovažuji, máš zřejmě jen jisté hebefilní sklony. Zdá se, že ve Tvém věku se objevují u gynekofilů poměrně často. Přeji Ti, ať se Ti tu s námi líbí.
Ynijede, budu rád, když budeš více psát.
Slave, tvoř s chutí dál, prosím.
Kaszi, jsi velice moudrý. Zkus rozlišovat v konkrétních případech, jak silně je potřeba uplatňovat moc, případně, jakou formou.
Jeremy, jsem rád, že od zimy se Tvůj vztah ke mně snad vylepšil.
Marco, jako moderátor odvádíš skvělou práci. Mnoho pozitivních úprav jsi provedl až Ty (viz. dětská kůrka ap.). Děkuji.
Teenble, těším se na Tvého avatara i zde na fóru - na chatu jsi již něco zmiňoval...
Mám Vás rád a všem členům ČEPEKu přeji ze srdce jenom to dobré.
Teď jdu psát jiné příspěvky, pánové. Promiňte.
Super, asi jediná věc co mě tu zaujala. Myslím, že právě takový divný hebefilni paskvi tu má své místo.kozmix píše: Jsem takový divný hebefilni paskvil s širokým vekovym záběrem.
Jen opravdu nevím jestli todle téma něčemu pomůže, možná to tak bude chvíli vypadat, ale do budoucna tomu nevěřím. Stejně když se objeví nějaký problém tak se bude řešit stejně znovu.
A třeba u nějakých témat je jasné, že se všichni neshodnou a třeba se i pohádají, ale prostě napíšou svůj názor a bez toho by bylo fórum k ničemu.
-
- Na trestné lavici
To, že pro tebe by harmonická komunita byla k ničemu, je mi jasné!fenix píše:A třeba u nějakých témat je jasné, že se všichni neshodnou a třeba se i pohádají, ale prostě napíšou svůj názor a bez toho by bylo fórum k ničemu.
Nic zajímavějšího jsem od fenixe ani nečekal.fenix píše:Super, asi jediná věc co mě tu zaujala.
Mohl jsi zůstat u svých bulvárních témat.
Víš, že jsem to čekal a skoro jsem se bál, že zajdeš i sem?
Měnit se nemusíš. Ale co když nenajdeš své "zvíře", se kterým by ses mohl "porvat"? Co když všichni ostatní už chtějí spíše pohodu?
Možná jsem teď příliš velký idealista, ale píši: "Co když..."
-
- Administrátor
Nepsal jsi tady, Plyšáčku, včera něco o toleranci apod.? Teď se do fenixe zbytečně navážíš.
Plyšáčku tady přesně vidíš, že to co píšu je pravda.
Harmonická komunita je jako že se všichni na všem shodnou? To prostě neexistuje.
Harmonická komunita je jako že se všichni na všem shodnou? To prostě neexistuje.
-
- Na trestné lavici
Kdybych se "navážel", psal bych ještě úplně jiná fakta.Kasz píše:Nepsal jsi tady, Plyšáčku, včera něco o toleranci apod.? : Teď se do fenixe zbytečně navážíš.
Teď jsem se pokusil o upozornění na "potížistu" , který chtěl ušlechtilou myšlenku (harmonické vztahy mezi pedofily) poněkud degradovat ( a jako pták - fenix "pokálet").
Proč se nejde raději vykoupat...
Ne. Harmonická komunita je taková, že i když se jednotlivci neshodnou v názorech, mají se přesto rádi a nevadí jim názory ostatních. Jednoduše si řeknou: "Má jiný názor? TO NEVADÍ."fenix píše:Harmonická komunita je jako že se všichni na všem shodnou? To prostě neexistuje.