Osloveni

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
kozmix
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
Kontakt: [email protected]
Dal: 4 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Re: Osloveni

Nový příspěvek od kozmix »

Kaszi jen preklep na tabletu. Vim, ze jsou mladé, které stáří přitahují, jen jsem se s tím nijak za svůj kus života nesetkal, AC bych rad. Ale nad 15. Je mi jasné, ze od 13 lete se nedá nic čekat. Jenže v mém věku bych neoslovil ani kočku pod 20. Bych byl za blbce.
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3670 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

No, tak to máš lepší někde na nějakou počkat, pasivněji. Řekněme, že kdybych tady neměl na stránkách inzerát, tak by na něj žádná nereagovala. Kdybych se snažil nějaké oslovovat aktivně, tak je velmi malá pravděpodobnost, že se trefím do nějaké, která by měla zájem, to spíš riskuji, že budu za úchylného dědka. Za poslední 3 roky však na můj výskyt zde na stránkách reagovaly celkem tři 14leté holky, a vždy mi bylo nad 30. Někdy je to ale jen štěstí. :) Ale taky třeba i to, že jsem admin a mám tady spoustu příspěvků a ty holky si tak mohly přečíst moje názory, apod., a vlastně už před oslovením mě mohly trochu poznat.

Nebo můžeš najít i takové, které vyloženě hledají někoho staršího, ale moc jich není, i takové jsou. S oslovením 18tileté sice taky budeš za úchyla, ale už je to dospělá žena a proti tomu nelze nic namítat, myslím si, že zajímat se o 18tileté je v pořádku v jakémkoliv věku, ty holky si ten zájem už dokážou asertivně samy ohlídat a dotyčného patřičně nebo méně patřičně odpálkovat. :) I když taky jsem kdysi napsal nějaké 17leté, která neměla v inzerátu specifikovaný věk, a normálně jsme si pak vyměnili asi tři nebo čtyři texty, ona si mezitím upravila inzerát, že hledá někoho 17-20. :) A pohodě, za úchyla jsem i při mém věku nebyl. :)
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Já bych řekl , že nejde tvrdit že si to ty holky v tom věku neuvědomují. Ony si uvědomují co dělají, líbí se jim ta pozornost. A některé to dělají z jasných důvodů. Jediné co si neuvědomí jsou možné následky takového chování. Ani bych ve všech případech netvrdil pokud je nějaký starší chlap "zneužije", že je nějak zmanipuloval. Není to spíše obráceně? Ono se o tom hezky píše, že by ten dospělý měl mít rozum, ale pokud se před nim předvádí a svádí ho 13-14ka s krásnym tělíčkem je to těžký odolat. Ani ten dospělý si nemusí v tu chvíli uvědomit, že dělá něco špatného. A vím o čem mluvím, jedné takové koketní 13ce jsem musel odolávat dlouhou dobu. A už vůbec nechtějte slyšet ty rady jiných chlapů co bych s tím měl udělat. :D
kozmix
Registrovaný uživatel

A odolal???
fenix

Vždycky jsem odolal. Naštěstí mě takové chování spíše odpuzovalo. Asi by bylo horší kdyby to byla holka co mám rád.
kozmix
Registrovaný uživatel

Myslím, že rozumný uvědomělý člověk odolá, jelikož si uvědomuje vše okolo. I když někdy trpí...
fenix

Jenže ono i mezi dospělými, je spousta neuvědomělých a nerozumných lidí.
Ano trpí, moc trpí. Jaké by bylo krásné si užít. Nešlo by jen o ten sex, ale celkově o vztah.
kozmix
Registrovaný uživatel

Chápu tě, cítím to podobně. Jen to můžu řešit jinak.
Neptun
Na trestné lavici
ve věku od: 6
ve věku do: 40
Dal: 42 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Neptun »

Já se také někdy obávám reakce dívek na svůj věk (39). Ale měl jsem vztah s jednou o 20 let mladší a jí to vyhovovalo. Jenže pokud jde o jádro tohoto vlákna - oslovení - tak to nebylo třeba řešit. Ona si začala si tak, že to bylo úplně snadné.
T-800
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 50
Dal: 7 poděkování
Dostal: 17 poděkování

Nový příspěvek od T-800 »

Oslovení, to je zajímavé téma.

Obecně pro začátek komunikace je důležitý společenský rámec, v jakém jste s tou osobou vztahu... Prostě oslovit někde na ulici někoho cizího ať dospělého nebo tím spíše dítě je divné a nepřirozené.

Něco jiného to je třeba na nějakém večírku, na dětském táboře a podobně. Prostě v prostředí, kde máte s danou skupinou lidí již něco společného... To se pak už snadno dají najít situace k seznámení. :-)

Nějakou neznámou holku bych určitě jen tak neoslovil. Naopak nyní nedávno jsem z autobusu u nás ve městě zahlédl kamarádku z tábora, bydlí v úplně jiném městě. Kdybych byl býval nebyl v autobuse, přiběhl bych k ní i přestože tam byla s rodiči (kteří mě neznají) a vřele se s ní pozdravil. :-)

Kdyby se mnou v bazénu takto koketovala neznámá třináctka, asi bych po ní také házel očkem a culil se. Možná bych zkusil zareagovat i nějak v pubertálním duchu, třeba po nějakém jejím kousku obrátit oči v sloup, vypláznout na ní jazyk nebo zkusit udělat ještě nějakej zajímavější kousek než ona a trumfnout ji, třeba nějakou vodní akrobacii. A moc by mě to bavilo. :-) Ale do řeči bych se s ní sám o sebe už nedal. Kdyby mě oslovila ona, vřele bych se s ní bavil.. Každopádně vůbec nic bych od toho nečekal, bral bych to stejně jako ona - neškodná zábava. Ale narozdíl od ní bych si na to asi ještě hodněkrát vzpomněl. :-)
Tsu
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Dal: 145 poděkování
Dostal: 59 poděkování

Nový příspěvek od Tsu »

Ahoj. Asi spíš neoslovovst. Problém vidím také v tom, že to bylo v bazénu. Ale obecněji. Sohlasím s názorem, že holka do 15 (a to minimálně, spíš do víc! ) si neuvědomuje, co přesně v mužích zbuzuje. Zde si troufám tvrdit, že muž leckdy nemusí být ani pedofil/hebefil.
Možná ještě k oslovení. Asi před rokem jsem oslovil jednu náctiletou holku v buse. Mně bylo 22 tou dobou. Jezdili jsme společnou cestu a víckrád předtím jsme na sebe tak pokukovali. Tak jsem se s ní dal tak nějak do řeči. Celkem to bylo dobrý, pak jsme si i psali přes facebook a furt v pohodě. Ovšem velmi krátce změna, úplně přestala reagovat. Asi právě nastlo ono uvědomění. Dnes v pohodě, vždycky když se potkáme v buse tak se pozdravíme a pokecáme. Nic víc stejně nikdy nebude.
Zaběr bych řekl takovýto: Náctileté baví provokovat dospělé muže. Neuvědomují si, co v mužích způsobují. A někdy si to mohou uvědomit později. V těchto chvílích je nás ta zodpovědnost. Je potřeba brát i to, že najednou se s náma bavit nechce. Je to těžké. Já vím..... *gl*
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 14 poděkování
Dostal: 519 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Jen bych dodal že přitažlivost 13 letých slečen je naprosto normální i pro "normálního člověka". A to že slečna neví co dělá nemusí být vždy pravda, narazil jsem na několik co věděly moc dobře co dělají i jaké "riziko" to znamená (a nevinné taky nebyly ani omylem). Pohříchu prostě v tomto věku nějakou budoucnost "neřeší" to je naučí až život ...

Byly časy kdy se považovalo za lepší když se "poučily" od staršího co měl rozum (případně se za něj i provdaly) než od nezodpovědného vrstevníka, nicméně ta doba je dávno pryč...