Abych se netrápila, řežu se žiletkami (Alik.cz)

Diskuze o problematice dětí.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Abych se netrápila, řežu se žiletkami (Alik.cz)

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Dětský příběh: Abych se netrápila, řežu se žiletkami (Alik.idnes.cz)

Byla jsem v 7. třídě, když jsem jednou na podzim přišla domů, jako každý jiný den a máma nepřišla domů. ... Nalezla jsem útěchu v působení si jiné bolesti. Vzala jsem žiletku, přiložila na zápěstí a přitlačila.

Cítila jsem hroznou fyzickou bolest, ale s ní se odplavily všechny ty hrozné myšlenky. Všichni tvrdí jaká je to hloupost, že si tím způsobuji víc a víc bolesti a nic se tím nevyřeší, sama jsem byla zastáncem stejného názoru, ale malá holka, jakou jsem tehdy byla, neviděla jiné řešení.

Takhle jsem si ubližovala několik měsíců aniž by o tom někdo věděl. Rány jsem zakrývala náramky. Jizvy jsem měla na rukách, stehnech, kotnících... Tehdy jsem nalezla útěchu také v cigaretách.

:( Opět, naprosto typické, stane se nehoda, jeden z rodičů se rozhodne, že je teď nejlepší čas, aby rodinu opustil... A později se ani jeden z rodičů o dítě nezajímá natolik, aby si všiml, jak špatně psychicky na tom jejich dítě je. Vážně nechápu, proč si někteří lidé děti dělají.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Re: Abych se netrápila, řežu se žiletkami (Alik.cz)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Kdyby si lidé "dělali děti" jen z nějakého logického důvodu, tak by lidstvo dávno vyhynulo...
S tím nic nenaděláme jen můžeme být všímavější kolem sebe a pomoct, když můžeme.