http://olomouc.idnes.cz/plavcik-na-koupalisti-vykazal-skakajici-dite-jeho-rodice-ho-napadli-1fy-/olomouc-zpravy.aspx?c=A150807_125002_olomouc-zpravy_stk
Otřes mozku a další zranění utrpěl v úterý během služby plavčík na koupališti v Kojetíně na Přerovsku. Napadli ho příbuzní chlapce, kterého od vody vykázal. Podle něj opakovaně skákal z boční strany bazénu, kde je to zakázané, a odmítal s tím i přes opakované napomenutí přestat.
Plavčík vykázal od bazénu neukázněné dítě, rodiče ho napadli
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Re: Plavčík vykázal od bazénu neukázněné dítě, rodiče ho nap
V článku co jsem četl bylo zmíněno, že se nejednalo jen o rodiče (málokdo má 3 a více rodičů). A jak napadlo spoustu čtenářů automaticky (proč asi) jednalo se o jistou "nepřizpůsobivou" skupinu (tobě je deset, nás je deset)..
Podobné lidi bych z koupaliště vyhodil (třeba i za asistence policie) a už je tam nepouštěl, dokud se nenaučí chovat slušně..
Podobné lidi bych z koupaliště vyhodil (třeba i za asistence policie) a už je tam nepouštěl, dokud se nenaučí chovat slušně..