Plavčík vykázal od bazénu neukázněné dítě, rodiče ho napadli

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Plavčík vykázal od bazénu neukázněné dítě, rodiče ho napadli

Nový příspěvek od Forst Jan »

http://olomouc.idnes.cz/plavcik-na-koupalisti-vykazal-skakajici-dite-jeho-rodice-ho-napadli-1fy-/olomouc-zpravy.aspx?c=A150807_125002_olomouc-zpravy_stk
Otřes mozku a další zranění utrpěl v úterý během služby plavčík na koupališti v Kojetíně na Přerovsku. Napadli ho příbuzní chlapce, kterého od vody vykázal. Podle něj opakovaně skákal z boční strany bazénu, kde je to zakázané, a odmítal s tím i přes opakované napomenutí přestat.
Děkuji
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Re: Plavčík vykázal od bazénu neukázněné dítě, rodiče ho nap

Nový příspěvek od Jednorozec »

V článku co jsem četl bylo zmíněno, že se nejednalo jen o rodiče (málokdo má 3 a více rodičů). A jak napadlo spoustu čtenářů automaticky (proč asi) jednalo se o jistou "nepřizpůsobivou" skupinu (tobě je deset, nás je deset)..
Podobné lidi bych z koupaliště vyhodil (třeba i za asistence policie) a už je tam nepouštěl, dokud se nenaučí chovat slušně..