Zvrácené tajemství zdánlivě nevinné fotografie! (Extra.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Zvrácené tajemství zdánlivě nevinné fotografie! (Extra.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Zvrácené tajemství zdánlivě nevinné fotografie! Nepochopíte, co muž téhle dívence provedl! (Extra.cz)

Představte si, že váš soused je pedofil. Představte si, že máte třináctiletou dceru, která se mu opravdu hodně líbí. Jenže vy nic z toho nevíte a neustále ho vodíte k sobě domů, kde ji pomalu začíná oblbovat.

Běhá vám mráz po zádech? Věřte, že přesně to se stalo ve Velké Británii.

Will Brown využil zranitelnosti dospívající dívky a přesvědčil ji, že ho vlastně miluje. Po dlouhých procházkách, tajném držení rukou a líbání se s ní nakonec vyspal na poli za městem. Natashe bylo jen 14 let.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Re: Zvrácené tajemství zdánlivě nevinné fotografie! (Extra.c

Nový příspěvek od fenix »

Přesvědčil ji že ho miluje? To že se s ní vyspal ve 14ti bych neviděl jako nějaké zvrácené zneužití. A podle článku to vypadá, že kdyby nebyl ženatý tak to na něj ani neřekne.

Další článek napsaný jen tak aby upoutal, ale je úplně o ničem. No hlavně když ho nečte táta zlatíčka. :D
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Re: Zvrácené tajemství zdánlivě nevinné fotografie! (Extra.c

Nový příspěvek od Jednorozec »

Taky by mne zaujímalo, jak někoho můžete přesvědčit že vás miluje...
Navíc v tom věku to nemusí být pedofil ani omylem...