Zvrácené tajemství zdánlivě nevinné fotografie! Nepochopíte, co muž téhle dívence provedl! (Extra.cz)
Představte si, že váš soused je pedofil. Představte si, že máte třináctiletou dceru, která se mu opravdu hodně líbí. Jenže vy nic z toho nevíte a neustále ho vodíte k sobě domů, kde ji pomalu začíná oblbovat.
Běhá vám mráz po zádech? Věřte, že přesně to se stalo ve Velké Británii.
Will Brown využil zranitelnosti dospívající dívky a přesvědčil ji, že ho vlastně miluje. Po dlouhých procházkách, tajném držení rukou a líbání se s ní nakonec vyspal na poli za městem. Natashe bylo jen 14 let.
Zvrácené tajemství zdánlivě nevinné fotografie! (Extra.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Zvrácené tajemství zdánlivě nevinné fotografie! (Extra.cz)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Re: Zvrácené tajemství zdánlivě nevinné fotografie! (Extra.c
Přesvědčil ji že ho miluje? To že se s ní vyspal ve 14ti bych neviděl jako nějaké zvrácené zneužití. A podle článku to vypadá, že kdyby nebyl ženatý tak to na něj ani neřekne.
Další článek napsaný jen tak aby upoutal, ale je úplně o ničem. No hlavně když ho nečte táta zlatíčka.
Další článek napsaný jen tak aby upoutal, ale je úplně o ničem. No hlavně když ho nečte táta zlatíčka.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Re: Zvrácené tajemství zdánlivě nevinné fotografie! (Extra.c
Taky by mne zaujímalo, jak někoho můžete přesvědčit že vás miluje...
Navíc v tom věku to nemusí být pedofil ani omylem...
Navíc v tom věku to nemusí být pedofil ani omylem...