Osmiletou holčičku vyhodili strážníci z bazénu...

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Osmiletou holčičku vyhodili strážníci z bazénu...

Nový příspěvek od Scopi »

Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Re: Osmiletou holčičku vyhodili strážníci z bazénu...

Nový příspěvek od Marco Freeman »

...vystavovala se nahoře bez
No, taková osmiletá holčička má teda obvykle už co ukazovat, jen co pravda... Ach jo, některé věci jsou vážně neskutečné.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od max1 »

To je chore taky šok pre to dieta vyvolat len preto že je nahore bez ... však ma len 8 ani nema prsia u nas je normalne že aj 10 ročne su polonahe a niekde aj nahate na jazerach. A ked som chodil s detmi na kupalisko brouždalište tak tam nahate deti behali štandartne i ja som tam puštal holky nahate ak tak chceli byt. Ak by niekto upozornil tak kašlu na to a nikdy by som tam neprišiel chodil by som na jazero alebo bazen pred domom.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 567 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Já se tedy musím přiznat, že na mě pohled na holčičku bez vrchní části plavek působí dost eroticky.

Na vysvětlenou, myslím tím holčičku, která z pohledu většinové pánské populace vrchní část plavek vůbec k ničemu nepotřebuje.

A když píšu eroticky, myslím tím eroticky, ale ne vzrušivě, tj. rád se kouknu, moje oko ten pohled potěší, ale nevyvolává to ve mne nějaké sexuální představy nebo asociace. A ten jeden pohled mi úplně stačí. Problém s tím nemám a i vlastní dceru jsem nechával koupat se bez vrchní části plavek, pokud ho nechtěla.

Prostě je to pro mě podobné, jako pro gynekofila pohled na 15+ bez vrchní části plavek. Jenom když se nad tím intelektuálně zamyslím, tak mě samotnému přijde úchylné, že na mě eroticky působí něco, co vlastně není :D

Nicméně když čtu o tomto případu, tak si v duchu říkám, komu to vadí. No, ani bych se nedivil, kdyby za jednáním strážníků stála stížnost nějakého egodystonního pedofila.
Naposledy upravil(a) Daniel dne středa 5. 8. 2015, 19:50:45, celkem upraveno 1 x.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 14 poděkování
Dostal: 519 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No byly doby, kdy dámské plavky připomínaly spíš dnešní výbavu na ples, tak třeba se k tomu časem vrátíme, tentokrát u dětí... době kdy se do módy dostávají plavky o šířce cca 1 cm mi to ale přijde ujeté. Dotyčným strážníkům měli rodiče/holčička říct, že pokud mu to přijde neslušné tak jsou asi pedofilové, zajímalo by mne jak by reagovali :0)