Šílená doba vyžaduje šílené jednání, ne?

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Dyma
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Amatérský hacker a amatérský programátor žijící amatérský život ve strachu, snaží se zařadit do řady světa a žít ale nejde to protože je jiný.. hmm.. čím to asi bude?
Dostal: 4 poděkování

Šílená doba vyžaduje šílené jednání, ne?

Nový příspěvek od Dyma »

Uh, zdravím :)

Původně jsem sem nechtěl nikdy jít, snažil sem se odcizovat a být uplně mimo cokoliv co by mi připomínalo že mám rád mladší holky ale... nakonec jsem tady a to překvapivě ze strachu.

Jop, mám strach z toho co dělám a z toho co se může stát. Popravdě jen čekám až mi někdo zaklepe na dveře. Ale to je dlouhé povídání který si nechám na jindy. :D

Jsem plachý 16 letý kluk s hodně divou osobností... kupříkladu mám rád malé holky, ale nenávidím lidi co je znásilní. I když bych mohl být jedním z nich... být trochu jiný v hlavě. Cítím se hodně divně od doby co jsem začal zjišťovat co vlastně jsem... ne proto že by mi to vadilo. Ne, kompletně to akceptuji. Jsem co jsem.... to lid kolem mně mě dovádějí k šílenství. Teď je to ještě v pohodě, když se seznámím s třináctiletou nebo dvanáctiletou tak je to divný, ale dá se to tolerovat... co ale později? Muh... nevím, nemám ponětí.. a proto sem tady. Třeba mi lidé s něčím podobným dokážou pomoct.... protože za rodiči bych s tím opravdu nešel... už jsem je sklamal dost :(

Jsem.. totiž dost paranoidní. Hodně... a... nevím, nedokážu si ani představit co by se mohlo stát. Něják mi ale příjde že tady.. by... to... mohlo.. být... bezpečný.. bezpečnější než jinde.

-Dyma...
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Re: Šílená doba vyžaduje šílené jednání, ne?

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj Dymo,

v prvé řadě tě tady rád vítám, už jen proto, že jsme v podobném věku - mně bude šestnáct v září.

To, že se ti líbí mladé holky a zároveň je ti nepříjemná představa jejich znásilnění, je úplně normální. A vyjma pedofilů se sadistickými tendencemi to tady takto většina má. I normální heterosexuál by si mohl říct, že stačilo málo, aby se mu to pošramotilo v hlavě a mohlo by se mu líbit znásilnění žen. :) Na to vůbec nemysli. Pedofil (a ani sadistický pedofil) neznamená, že musí někomu ubližovat. Prostě je jen takový, jaký je.

Společnost je v dnešní době opravdu netolerantní, to ti nebudu vyvracet. I když sám se setkávám většinou s pochopením, když se někomu svěřím s tím, že pedofil jsem. A to už jsem to řekl dost lidem. Takže možná jen záleží, jaké určité lidi kolem sebe máš. Je fakt, že až budeš starší (a bude ti dvacet, třicet let), bude už mnohem divnější, když se budeš zajímat o mladší holky. Ale taky se můžeš dát cestou vedoucího táboru, cestou učitele... a pak budeš moct s takovými dívkami trávit čas, aniž by si někdo řekl: "Ten je ale divnej, kamarádí s mladýma holkama." :)

Paranoidních je nás více, většina zde se bojí, co by se stalo, kdyby se nějak dostalo ven, že jsou pedofilové. Ale obecně je tohle pro "nás" asi nejlepší místo. Není totiž moc webů, kam můžeš přijít, napsat "Líbí se mi malé holčičky!" a oni tě pochopí.

Díval jsem se na tvůj preferovaný věk, který jsi uvedl do 14ti let. Jelikož je ti teprve šestnáct, tak je možné, že se ti to ještě posune. (Znám jednoho odsud, kterému se líbili "děti" ve tvém věku taky do těch čtrnácti a časem se to zvýšilo až na sedmnáct, osmnáct let, když trochu zestárl.) Takže ještě uvidíš. :)

Ještě jednou tě tady vítám.

Měj se hezky,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 567 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Re: Šílená doba vyžaduje šílené jednání, ne?

Nový příspěvek od Daniel »

Ahoj Dymo,

vítám tě našem fóru. Jestli je to tvůj první coming out, tak jsi na správném místě, a je dobře, že jsi se k němu odhodlal. Pokud se chceš naučit se svou sexualitou žít a přijmout ji jako normální součást svého života, pak její pojmenování před sebou samým i před druhými lidmi je krok správným směrem. Já jsem si odlišnost svojí sexuality začal uvědomovat v sedmnácti, ale pojmenovat ji slovem pedofilie jsem se odvážil až ve třiceti. Takže oproti mě máš náskok ;)

Mimochodem, teď ti to tak možná nepřipadá, ale pedofil je ve své podstatě krásné slovo. Skládá se totiž ze slova dítě a slova láska, přátelství.

Souhlasím s Marcem, že tvoje sexuální preference se ještě můžou měnit. A kromě toho, sexuální preference nejsou automaticky předurčením toho, jak prožiješ svůj život. Mě samotnému připadají dívky nejkrásnější a sexuálně nejpřitažlivější ve věku do deseti let (což ostatně potvrdilo i vyšetření na sexuologii), ale přesto žiji v manželství se ženou, která je o tři roky starší než já a nic bych na tom neměnil.

Co se týče případného coming outu před rodiči, je to obtížné rozhodnutí a zkušenosti bývají různé. Určitě je dobře, že jsi se rozhodl udělat si nejdříve jasno sám v sobě. Doufám, že ti k tomu tento web a fórum pomůže.

Daniel
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ