Zastoupení jednotlivých orientací mezi pedofily

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Zastoupení jednotlivých orientací mezi pedofily

Nový příspěvek od simgiran »

Chtěl bych udělat přehled zdrojů zmiňujících, kolik je mezi pedofily heterosexuálních pedofilů, homosexuálních pedofilů a bisexuálních pedofilů. Rovněž je možno přidat zdroje zabývající se poměry podle preferovaného věku, poměry pedofilů, které podstatněji přitahují dospělí apod.

Jako první bych chtěl odkázat na krásné grafy, které jsem udělal na základě preferencích uživatelů tohoto fóra uvedených na uživatelských profilech. Mezi zkoumanými uživateli (N=65) 42 % uvádělo zaměření na chlapce, 52 % na dívky a 6 % na chlapce i dívky.

Jako anekdotální zdroj zabývající se přitažlivostí dětí nepreferovaného pohlaví uvedu témata na fóru Bisexualita, přitažlivost dětí nepreferovaného pohlaví a děti "druhého pohlaví".

Dále bych chtěl upozornit na výsledky průzkumu Michaela Baileho. Z účastníků průzkumu (N=500) 29 % přitahovaly dívky, 43 % chlapci a 28 % chlapci i dívky. Zahrnuty jsou i osoby zaměřené na dospívající. Zabýval se i tím, jako moc kterou skupinu přitahují dospělí.

Zmiňoval jsem také studii zabývající se prevalencí pedofilie. Z osob, které uvedl, že mají sexuální fantazie o dětech, 68 % uvedlo fantazie o dívkách, 13 % o chlapcích a 18 % o dívkách i chlapcích. Nutno poznamenat, že jen u malé části těchto osob sexuální fantazie o dětech převažovaly.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 3. 8. 2015, 1:55:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Smazána tečka z nadpisu.
simgiran
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.

Re: Zastoupení jednotlivých orientací mezi pedofily.

Chtěl bych rozebrat jednu často citovanou studii Kurta Freunda The proportions of heterosexual and homosexual pedophiles among sex offenders against children: An exploratory study z roku 1992 zabývající se podílem heterosexuálních pedofilů a homosexuálních pedofilů. Na základě údajů o pachatelích sexuálnícho zneužívání dětí studie odhaduje poměr heterosexuálních pedofilů k homosexuálním pedofilům na 11:1. Vždy jsem se velmi divil, jak bylo toto číslo získáno, když uvádí poměr pachatelů zneužívajích dívky a zneužívajících chlapce 2:1, navíc když vezmeme v úvahu, že více pachatelů zneužívání dívek je nepedofilních. Proto když jsem našel studii na Researchgate, rozhodl jsem se prozkoumat ji. Odhad poměru považuji za problematický, vysvětlím proč.

Studie vynechává osoby zneužívající chlapce i dívky. Dále předpokládá, že pravděpodobnost odhalení pachatele roste přímo úměrně počtu obětí. Tento předpoklad není úplně oprávněný, ale není největším problémem. Navíc pravděpodobnost dopadení nemusí být stejná u pachatelů zneužívajících chlapce a pachatelů zneužívajících dívky. Protože ve vzorku pachatelů zneužívání chyběli čistě incestní pachatelé, k pachatelům zneužívání dívek přičarovali 98 imaginárních pachatelé na základě dále zmíněné Abelovy studie. Na základě falografického vyšetření a vypočítané sensitivity získali poměr heterosexuálních pedofilů k homosexuálním pedofilům ve vzorku 1.44:1. Nejvíc ovšem pochybuji o následující části, kdy je ze studie Self-Reported Sex Crimes of Nonincarcerated Paraphiliacs převzat údaj o průměrném počtu obětí. Berou se v úvahu asi jen neincestní pachatele, přičemž studie uvádí pro neincestní pachatele zneužívání chlapců závratný průměr 150.2 obětí. (Median je přitom jen 4.4, což je zvláštní.) I kdyby někteří pachatelé skutečně zneužili stovky chlapců, pochybuji že by dokázali rozumně přesně říci, kolik chlapců zneužili. Leda by si to psali všechno do deníčku. Neznám jinou studii, která by tato čísla potvrzovala. Dostáváme 7.6krát větší pravděpodobnost odhalení pachatelů zneužívání chlapců, tedy očekáváme. Vynásobíme-li tímto faktorem počet heterosexuálních pedofilů, dostaneme výsledek 10.94:1.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Re: Zastoupení jednotlivých orientací mezi pedofily

Nový příspěvek od Jednorozec »

Poměr homosexuálních pedofilů k ostatním bohužel nejde stanovit tím, že vyhodnotím jen určitou skupinu (lidi ze zájmového fóra, či část pachatelů trestných činů). Podle tohoto, by například v naší zemi měli pedofilové nízké iq (viz testy trestaných jedinců z dřívějška), prakticky všichni homosexuální pedofilové by byli nakonec odhalení (logicky když hodnotím jen ty co jsem chytil), nebo by byli naopak všichni informovaní a uvedomnělí z tohoto fóra...

Chtělo by to vzít náhodný vzorek z populace, dejme tomu několik tisíc lidí, a z nich vyhodnotit výsledky, vzhledem k tomu jak malé zastoupení se očekává tak by to chtělo spíš desítky tisíc lidí...
simgiran

Re: Zastoupení jednotlivých orientací mezi pedofily

Anketa na Virped fóru: 360 hlasů, 44 % přitahují jen dívky, 34 % přitahují jen chlapci, 23 % přitahují dívky i chlapci. Jiné možnosti nebyly nabídnuty. Částečný překryv vzorku s Baileyho průzkumem zmíněným výše, až 15 % hlasujících v anketě se vyplnilo Baileyho dotazník, až 10 % z Baileyho vzorku hlasovalo v anketě.