Americká houslistka a herečka Ursula Parker je geniální dítě.
Rodiče jsou hudebníci, ona hraje od tří let na housle, v současnosti na světové úrovni.
Jako herečka odvádí špičkové výkony po boku věhlasných herců.
Navštěvuje školu pro nadané děti, ráda hraje šachy, má zelený pás v taekwondu a věnovala se baletu.
Jelikož má matku Slovinku, umí i tímto jazykem - jednou jej využila ve filmu.
Ve filmu We Need to Talk About Kevin se setkala s Ashley G..
Nejvíce ji proslavil asi seriál Louie (Rozvedený se závazky).
A ten vzhled...
Více si můžete sami dohledat na IMDb.
Houslistka a herečka Ursula Parker (USA, 2003)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání odkazů na videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
- Je zakázáno vkládání odkazů na videa osob, které nejsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující (tedy např. na videa z rodinných a školních alb aj.) a které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok narození daných osob, případně rok vydání zdroje videa, není-li bez pochybností zjevné, že se jedná o osoby starší 18 let.
- Videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití tagu VIDEO).
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
-
- Na trestné lavici
Re: Houslistka a herečka Ursula Parker (USA, 2003)
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne středa 17. 2. 2021, 15:17:47, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
Ursula je neuvěřitelně krásná a nadaná mladá slečna. Díky za toto vlákno.
Ursula Parker Preludium and Allegro by F. Kreisler
Ursula Parker Preludium and Allegro by F. Kreisler
-
- Na trestné lavici
Slave, Ty jsi ještě nezažil, jak tvořím.
Když zpracovávám nějakou celebritu, jednotlivé příspěvky si rozfázuji - jako bonbonky, na celý den: ráno úvod, dopoledne fotografie, odpoledne videa.
Dneska mi to vychází dokonce téměř na vteřiny: 9:00, 11:00, 13:00 (to není provokace : ) )
Všechny herečky dávám do videí, jelikož by měly předvést, jak umí hrát...
Ursulku jsem dal do videí, takže samozřejmě budou následovat.
Jinak neboj, příspěvek od Tebe mi plány nerozhodil, Ty jsi vítán vždy jako sympatický spolupracovník (stejně jako Scopi).
Uršulka hraje Paganiniho ve 4 letech (píší 5, ale mě přijde na 4) Je totálně k zulíbání.
Jako šestiletá hraje Vivaldiho s orchestrem. Světle modré šaty jí nesmírně sluší.
Ještě lepší než špičková herečka. Posuďte sami... Více než přirozená.
Když zpracovávám nějakou celebritu, jednotlivé příspěvky si rozfázuji - jako bonbonky, na celý den: ráno úvod, dopoledne fotografie, odpoledne videa.
Dneska mi to vychází dokonce téměř na vteřiny: 9:00, 11:00, 13:00 (to není provokace : ) )
Všechny herečky dávám do videí, jelikož by měly předvést, jak umí hrát...
Ursulku jsem dal do videí, takže samozřejmě budou následovat.
Jinak neboj, příspěvek od Tebe mi plány nerozhodil, Ty jsi vítán vždy jako sympatický spolupracovník (stejně jako Scopi).
Uršulka hraje Paganiniho ve 4 letech (píší 5, ale mě přijde na 4) Je totálně k zulíbání.
Jako šestiletá hraje Vivaldiho s orchestrem. Světle modré šaty jí nesmírně sluší.
Ještě lepší než špičková herečka. Posuďte sami... Více než přirozená.