Putinův polibek

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
tdnka
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 9
Výkřik do tmy: "Children of the future age,
Reading this indignant page,
Know that in a former time
Love, sweet love, was thought a crime. (...)"
(William Blake - A Little Girl Lost)
Dal: 61 poděkování
Dostal: 78 poděkování

Putinův polibek

Nový příspěvek od tdnka »

Naopak ruský stát měl podle něj bezpochyby k zabití svého bývalého agenta důvodů mnoho. A to především kvůli tomu, že utekl do Británie a krátce před smrtí získal britské občanství, dále proto, že obviňoval Kreml z korupce, a také že sympatizoval s čečenskými separatisty a že tvrdil, že Putin je pedofil, podotkl Horwell.
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/britsti-vysetrovatele-obvinuji-rusko-z-vrazdy-litvinenka/1243226

To jsem vážně netušil, tak jsem zagůglil a našel:-)
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2936331/Alexander-Litvinenko-inquiry-Spy-s-father-cut-ties-family.html

Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Re: Putinův polibek

Nový příspěvek od Filip »

Žeby som sa stal prezidentom, aby som mohol bozkávať kutíkov na brucho? :D
haizi

Re: Putinův polibek

Nový příspěvek od haizi »

Podľa mňa je to len sociálna manipulácia, urobil to preto, lebo si myslel, že sa tým viac priblíži k ľuďom. Stačí sa pozrieť na diskrimináciu voči gayom v Rusku. To by musel byť poriadne nevyrovnaný pedofil. Aj keď všetko je možné. Hoci som počul aj o iných "dôkazoch", že Putin je pedofil, od toho agenta, ale nikdy neboli dokázané (žeby preto, že Putin ako prezident dokáže zničit všetky dôkazy, ktoré by mohli byť dostupné?).

Zaujímavé, že presne v ten deň, keď vzniklo toto vlákno, som o tom čítal a zamýšľal som sa nad tým aj ja :)