V sprche nakrúcal nahé dievča (13)

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

V sprche nakrúcal nahé dievča (13)

Nový příspěvek od Mathias8 »

Slovák Michal čelí v Amerike vážnemu obvineniu: Škandál v detskom tábore!
http://www.cas.sk/clanok/324941/slovak-michal-celi-v-amerike-vaznemu-obvineniu-skandal-v-detskom-tabore.html

Washingtonská polícia ho zatkla a obvinila z ilegálneho špehovania a ohrozovania dieťaťa.

Zaujímal by ma váš názor na tento článok...
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: V sprche nakrúcal nahé dievča (13)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Nemorální to je určitě a trest je na místě. Nepíšou, jak vysoký trest mu hrozí, snad to bude méně než za vraždu.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Nepochybujem o tom, že je to nemorálne. Ja sám by som toho nebol schopný. Len nechápem to, z čoho je obvinený. Nechápem ako može byť špehovanie ilegálne a ako tým ohrozuje dieťa. Dajme tomu, že by ho nevidela tak čím ju ohrozuje?

Bol by som rád keby mi to niekto vysvetlil.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

V tomto případě ho viděla a bezpochyby jí to ublížilo, podle mě mnohem víc než při leckterém kontaktním zneužití. Nevím, jak by se v USA postupovalo, kdyby si toho nevšimla.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

Gabriel Svoboda píše:Nevím, jak by se v USA postupovalo, kdyby si toho nevšimla.
Nejsem právník, ale přijde mi logické, že nelze netrestat jen proto, že by náhodou měl štěstí a ono ji to "nepoškodilo". Je to stejné jako bys chtěl trestat zneužívání dětí jen tam, kde to psychicky ublíží dítěti. Provádět činnost s nemalou šancí na ublížení a bez možnosti předem znát výsledek je špatné bez ohledu na to, že to nakonec "dopadne dobře".
Ale na druhou stranu určitě je to, že to nikomu neublížilo, polehčující okolnost a mohl by být trest nižší. A také samozřejmě riziko "odhalení" takového činu, pokud to někomu neublíží, je výrazně nižší (ale ne nulové), takže je samozřejmě větší šance, že to nebude potrestáno.
Děkuji
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No špehování holek ve sprchách z mých vrstevníků (a +- 10 let) zažil snad každý a nikdo z toho nikdy vědu nedělal... Problém bych viděl spíš v tom když někdo někoho nahraje a pak to třeba zveřejní...
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Jednorozec píše:nikdo z toho nikdy vědu nedělal
To, že si nikdo nestěžoval, neznamená, že mu to nevadilo. Některé zneužité děti si prostě v dané chvíli nestěžují (a odváží se k tomu až za dlouhou dobu nebo vůbec), ale to neznamená, že jim to nevadí. Tak právě funguje stud, i když je to nepochopitelné pro ty, kdo takový stud neznají.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Je spoustu věcí které někomu "vadí", přesto kvůli tomu nebudu volat policii, maximálně dotyčnému zařídím pár facek...