Amira W. - Nezapomenutelná pěvkyně (*2004)

VIDEA slouží ke sdílení odkazů na volně dostupná videa, která vyhovují pravidlům komunity. Odkazy na videa zobrazující reálné osoby mohou obsahovat jedině osoby veřejně známé či na veřejnosti se prezentující, které jsou v současnosti starší 18 let (tedy narozené do roku 2006 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na videa osob, které nejsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující (tedy např. na videa z rodinných a školních alb aj.) a které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok narození daných osob, případně rok vydání zdroje videa, není-li bez pochybností zjevné, že se jedná o osoby starší 18 let.
  3. Videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití tagu VIDEO).
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Amira W. - Nezapomenutelná pěvkyně (*2004)

Nový příspěvek od Slav »

Amira W.

Amira W. se narodila 27.3.2004 v Nijmegenu v Holandsku a velmi známou se stala ve svých 9 letech díky ukázce jejího pěveckého talentu při zpěvu operních árií a jiné klasické hudby, bez toho aniž by absolvovala jakékoli pěvecké lekce.

V říjnu 2013 je Amira zúčastnila talentové show Holandsko hledá talent a naprosto ohromila porotu její interpretací árie O mio babbino caro Pucciniho opery Gianni Schicchi. Video tohoto vystoupení se okamžitě stalo hitem YouTube a k červnu 2015 dosáhlo více než 36 miliónů shlédnutí. V semifinále zazpívala Amira Gounodovu Ave Maria. 28. prosince 2013 vyhrála Amira W. finále talentové show s její interpretací árie pro tenor Nessun dorma Puccinoho opery Turandot. Tehdy již byla tak populární, že získala přes 50% hlasů od televizních diváků.

V únoru 2014, nahrála Amira W. debutové album jménem Amira. Album obsahuje deset skladeb včetně písní, které zazpívala během show Holandsko hledá talent. Album bylo vydáno v Holandsku 28. března, kdy během prvních dvou týdnů bylo prodáno či staženo přes 10 000 kopií alba.

Amirino první mezinárovní vystoupení se konalo 28. února a 1. března 2014 během Starligh Classic Concerts v Jižní Africe. 30.dubna vystoupila Amira v Las Vegas jako součást ceny, kterou získala v soutěži Holandsko hledá talent.

Za polovinu utrženého zisku z vystoupení a prodeje jejího alba podpořila Amira svůj vlastní charitativní projekt na výstavbu dětských hřišť pro chudé děti. V březnu 2014 otevřela své první dětské hriště v Ikagengu, městské části Potchfstroomu v Jižní Africe, zemi odkud původně pochází její máma.

8. listopadu 2014 navštívila Amira W. Pontifical Urbaniana University v Římě, kde jí byla předána mezinárodní cena Giuseppeho Sciacca 2014 za její výjimečné schopnosti v oblasti hudby a zpěvu.

Přeloženo z Wikipedia

Amira W. - O Mio Babbino Caro

Amira W. - Ave Maria

Amira W. - Nessun Dorma

Naposledy upravil(a) Mack dne čtvrtek 25. 11. 2021, 11:41:25, celkem upraveno 8 x.
Důvod: Zmazané nefunkčné odkazy.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Amira W. - Nezapomenutelná pěvkyně

Nový příspěvek od Plyšáček »

Milý Slave.

Nesmírně oceňuji, jak nádherný příspěvek jsi vytvořil.

Zvláště ten dlouhý překlad Tě musel asi hodně štvát, že?

Děkuji. Vážím si toho. Vím, kolik je kolem takových příspěvků práce - pokud mají nějak esteticky vypadat.

Přeji Ti, aby Ti chuť do další tvorby vydržela - i přes slabý ohlas od ostatních. :( - viz. např. včerejší chat...

Nezapomínej, že je i řada anonymních návštěvníků - možná z celého světa. A noví třeba teprve přijdou nebo se narodí...

Pro mě má Tvá práce smysl.

A k Amiře mám díky Tvému ukázkovému příspěvku teď úplně jiný vztah. Ještě jednou děkuji.
Naposledy upravil(a) pbd dne pondělí 21. 9. 2020, 15:32:17, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zkrácení jména nezletilé osoby
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Re: Amira W - Nezapomenutelná pěvkyně

Nový příspěvek od Slav »

Plyšáček: Díky za podporu :) Překlad byl vcelku rychlý a systematický, protože jsem to dělal rád a sám jsem se chtěl o ní víc dozvědět :) Jsem rád, že i tebe Amira chytla za srdce, takových talentů si myslím není moc.
Naposledy upravil(a) pbd dne pondělí 21. 9. 2020, 15:32:31, celkem upraveno 1 x.
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Tento príspevok má zmysel a velmi si vážim že na ňu poukazuješ. Amira je jedna z mála detí na svete, ktorá má obrovský talent a dar od Boha. Taktiež som rád, že som sa o nej dozvedel viacej. To, čo predviedla na koncerte Andrého je naprosto úchvatný výkon. Len tak si detským krokom a roztomilým úsmevom napochoduje na javisko a potom 10 000- cim ľudom doslova vyrazí dych a to nehovorím o tích za obrazovkami... ako sa to stalo mne. Ďakujem :)
Naposledy upravil(a) pbd dne pondělí 21. 9. 2020, 15:32:41, celkem upraveno 1 x.
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Nella Fantasia (od 1:14)

Naposledy upravil(a) pbd dne pondělí 21. 9. 2020, 15:32:53, celkem upraveno 1 x.