Žena ubodala usvědčeného pedofila, z vraždy ji očistili

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Žena ubodala usvědčeného pedofila, z vraždy ji očistili

Nový příspěvek od Scopi »

Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Žena ubodala usvědčeného pedofila, z vraždy ji očistili

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Chápu to tak, že ji uznali za nepříčetnou. Legalizovat trestné výpravy na sexuální delikventy v situaci, kdy nejde o nutnou obranu, to by snad bylo moc i v USA.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Re: Žena ubodala usvědčeného pedofila, z vraždy ji očistili

Nový příspěvek od Slav »

Zajímalo by mě, jak to skutečně bylo. Pedofil (77 let), který měl mít v minulosti na svědomí 24 sexuálních zneužití dětí. Nebylo uvedeno, zda si svůj trest již odpykal, nebo zda trestu unikl (například kvůli korupci v soudnictví) nebo mu to procházelo bez toho, aniž by si vůbec cokoli odpykal.

Žena muže dobodala osmi ranami v jeho vlastním bytě, promyšleně navštívila oběť u něj doma a sprostě ho zavraždila (tedy nejednalo se pouze o zabití). Vlastní obhajoba typu "někdo musí chránit lidi" je směšná. Od toho tam mají policii a justici a né občany. Toto si můžou dovolit třeba v Indii, kde občas veme spravedlnost do rukou lid, ale v Británii by se to dít nemělo. Tedy pokud se nad tím zamyslíme, byla sproštěna viny z úkladné vraždy pod záminkou jakéhosi nahrazení výkonné moci spravedlnosti. To jim tam můžou rovnou zavést Anarchy in the UK a vylepšit to lynčema, podle toho jak to komu vyhovuje. Buď je nejaká výkonná moc nebo prostě není. Toto není vůbec o pedofilovi, který zneužíval děti či o ženské, která ho dobodala. Třeba si to zasloužil, kdo ví, ale i kdyby, spravedlnost má být pro všechny, tedy i pro ní. To by si pak opravdu mohl každý dělat co chce...