Změnil jsem nastavení vkládání souboru do příspěvku. Všichni registrovaní uživatelé kromě nováčků mohou přikládat soubory pouze do sekce Vlastní tvorba. Do všech ostatních sekcí mohou vkládat soubory pouze členové VIP skupiny ČEPEK.
Přikládání souborů by se nicméně i tak mělo používat jen ve velmi odůvodněných případech, protože zabírá cenné místo v databázi.
Vkládání souborů do příspěvku
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Re: Vkládání souborů do příspěvku
Já bych dodal, že tímto se hlavně myslí soubory typu .pdf, .mid, .zip a podobně, prostě ty, které se dají někam jinam nahrát jen problémově. Pokud se jedná o normální fotky/obrázky vytvořené uživateli, lze je nahrát kamkoliv na net (pro nezkušené doporučuji svůj přehledný návod, jak nahrát obrázek na Postimage.org), například Postimage.org, Imgur.com, Jpeg.cz. Doporučuji registrace na nějakém tomto kanále, jelikož pak své obrázky můžete mít přehledně na jednom místě.Kasz píše:Přikládání souborů by se nicméně i tak mělo používat jen ve velmi odůvodněných případech, protože zabírá cenné místo v databázi.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community