Návrh na sekci Hľadám

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Návrh na sekci Hľadám

Nový příspěvek od max1 »

Je tu už mnoho prispevkov fotiek filmov informaci temat atd...

Ale chyba tu niečo ako "hladam" kde by sa mohlo pômoct stym čo novy uživatel alebo menej znaly potrebuje čo sa tyka informaci temat. Taktiež by sa to hodilo na to ked niekto hlada nejaky film a nevie presny nazov alebo fotky su ich tu tony.
Je to na viacerych forach a fakt mi to už pomohlo vela krat. Ale tu taka vec chyba.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Re: Navrh na sekci Hladam

Nový příspěvek od Kasz »

Funkce hledání na fóru by toto měla nahradit, případně může dotyčný založit vlákno třeba v "Obecné diskuzi". Jako sekci bych to určitě nezakládal.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od max1 »

Tak nejaku informaciu by bolo dobre tam napisat pre naštevnikov aby mali možnost požiadat o pomoc s hladanim toho čo potrebuju. Ni každy vie kde sa čo nachadza a ako presne menuje .
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Nový příspěvek od Slav »

Já taky občas nemůžu nic najít :D