http://zpravy.idnes.cz/hoaxy-o-muslimech-a-uprchlicich-d3t-/domaci.aspx?c=A150720_091403_domaci_zt
Fotografie norské holčičky znásilněné skupinou muslimů, imigranti obsazující domy Italů nebo nekonečný muslimský boj proti bruselskému vánočnímu stromečku. Společenskou nervozitu kolem příchodu uprchlíků do Evropy vyhrocuje celá řada hoaxů - fám, které kolují po internetu.
Zajímavý článek, který myslím dobře ukazuje, že člověk nesmí věřit všemu co čte.
Internet zaplavují fámy o imigrantech
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 368 poděkování
Internet zaplavují fámy o imigrantech
Naposledy upravil(a) Kasz dne středa 22. 7. 2015, 10:38:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněna tečka z nadpisu.
Důvod: Odstraněna tečka z nadpisu.
Děkuji
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1176 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Internet zaplavují fámy o imigrantech.
Ale samozřejmě to neznamená, že žádná zpráva toho druhu není pravdivá. U zpráv o zneužití si nevzpomínám, že by si něco kompletně vymyslel sám novinář — spíš informuje o tom, co se pak ukáže být vymyšlené někým jiným, např. lákání do aut. Případně banalitu popíše velkými slovy, použije špatné termíny, dovodí špatné závěry apod. Kompletně vymyšlené jsou pouze některé zprávy na alternativních serverech o tom, jak židobolševická světovláda připravuje legalizaci pedofilie.
Já zase slyšel, že česká vláda hodlá ušetřit čas a peníze tím, že sloučí rozhodování o legalizaci marihuany, opia a pedofilie do jednoho zákona. :DGabriel Svoboda píše:Kompletně vymyšlené jsou pouze některé zprávy na alternativních serverech o tom, jak židobolševická světovláda připravuje legalizaci pedofilie.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 496 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 472 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Ak nejaký "alternativny" server prináša pravidelne články v otrepanom formáte, na ktorý sa zďaleka nechytaju ani najhoršie bulvárne médiá, nejak postradam zmysel ich sledovať a snažiť sa filtrovať, čo by este mohla byť pravda a čo nie. Manipulativny server bude vždy iba manipulativny. Smutné je, že napriek zjavnej agende sa veľa tychto malomyselnych zlátanín pevne usadzuje v hlavách stále väčšieho počtu ľudí...Gabriel Svoboda píše:Ale samozřejmě to neznamená, že žádná zpráva toho druhu není pravdivá. U zpráv o zneužití si nevzpomínám, že by si něco kompletně vymyslel sám novinář — spíš informuje o tom, co se pak ukáže být vymyšlené někým jiným, např. lákání do aut. Případně banalitu popíše velkými slovy, použije špatné termíny, dovodí špatné závěry apod. Kompletně vymyšlené jsou pouze některé zprávy na alternativních serverech o tom, jak židobolševická světovláda připravuje legalizaci pedofilie.
Naproti tomu existujú este vždy alternatívne médiá, ktoré sa snažia pracovať seriózne.