Když je holčička sexy v deseti, je to problém (Rozhlas.cz)

AUDIOPOŘADY slouží ke sdílení odkazů na rozhlasové pořady, podcasty a jiné zvukové pořady, které jsou pro komunitu ČEPEK relevantní.
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na rozhlasové pořady, a to včetně těch, v nichž vystupují osoby mladší 18 let.
  2. Jestliže je v popisu rozhlasového pořadu uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (tedy narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné její jméno zkrátit na křestní jméno a první písmeno příjmení.
  3. Do sekce by se neměly vkládat odkazy na jiná audiovizuální díla než rozhlasové pořady. Je-li vložení odkazu na jiné audiovizuální dílo relevantní v rámci diskuze, může zobrazovat pouze osoby v současnosti starší 18 let (tedy narozené do roku 2003 včetně).
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1746 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Když je holčička sexy v deseti, je to problém (Rozhlas.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Prolomit vlny s Petrou Hůlovou: Když je holčička sexy v deseti, je to problém (Rozhlas.cz)

„Koukej, jak jsem sexy,“ volá jedna na druhou. Holčičky se chichotají, špulí rty a vrtí zadky, je to zábava. Jen je těm dívkám deset let. Vládnou mocí, jejíž důsledky si neuvědomují, píše Petra Hůlová.
(...)
Jaký má smysl ta nebo ona sukýnka s flitry, když ne svádět, vyvolat chtíč? Chtíč je chuť s někým souložit. Souložit s holčičkami je zločin. Proč někdo vyrábí a především kupuje pro svou dceru oblečení, které vyvolává chuť způsobit jí doživotní trauma?

Jistě, vyzývavé oblečení sexuální obtěžování neomlouvá. A onen argument „sama si o to svým vyzývavým oblečením cestou z diskotéky říkala“ dělá navíc z mužů zvířata bez sebeovládání a zodpovědnost hází na ženu svůdkyni, staré to schéma patriarchátu. Ale přesto – nepatří ženě z té zodpovědnosti alespoň kousek? Neví snad, čím muži zvedá orgán? Proč mu ho zvedat, když ne ke styku? Aby se trápil? Aby byl usvědčen z vlastní nízkosti? Má být prostředkem k takovému ponížení vlastní dcera? Nebo o co tady jde?

Diskuze na Facebooku: https://www.facebook.com/ceskyrozhlas/posts/10155871877210038
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Když je holčička sexy v deseti, je to problém (Rozhlas.cz)

Nový příspěvek od max1 »

Kód: Vybrat vše

Su nove hrozby ktore je potrebne do prevnecie zapracovat.
Například vystavovanie seba (dietata) dobrovolne ako bežna zaležitost len na zaklade predčasnej sexualizacie ktora sa stava přirozenou pre to dieta.

Je taka doba byt cool už to niesu cigarety alkohol ale toto...
A na internete ani nemusim spominat čo sa tam deje...