Chraňte své děti před pedofily! (Tn.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Chraňte své děti před pedofily! (Tn.cz)
Chraňte své děti před pedofily! Tyhle zásady musí znát každý rodič (Tn.cz)
3. Poučili jste děti, jak se chovat k cizím lidem?
To, že si děti nemají od cizích lidí brát sladkosti a nastupovat k nim do auta, zní jako tisíckrát omílaná rada. Právě tak se ale často pachatelé dětí "zmocní." Proto svou ratolest řádně poučte.
Neuděláme anketu, kolik z nás aktivních vlastně má auto?
3. Poučili jste děti, jak se chovat k cizím lidem?
To, že si děti nemají od cizích lidí brát sladkosti a nastupovat k nim do auta, zní jako tisíckrát omílaná rada. Právě tak se ale často pachatelé dětí "zmocní." Proto svou ratolest řádně poučte.
Neuděláme anketu, kolik z nás aktivních vlastně má auto?
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Chraňte své děti před pedofily! (Tn.cz)
Já auto nemám, v autech se nevyznám a provoz na pozemních komunikacích je pro mě chaos, který nejsem schopen zvládat ani s řidičákem v kapse.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Ja som na tom s mojimi vodičskými schopnosťami rovnako. A riadiť nejakú veľkú tmavú dodávku tak to už určite nie.Gabriel Svoboda píše:Já auto nemám, v autech se nevyznám a provoz na pozemních komunikacích je pro mě chaos, který nejsem schopen zvládat ani s řidičákem v kapse.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 15
- Dal: 50 poděkování
- Dostal: 32 poděkování
Jak je to zpráva z Tn.cz, tak to nemám ani moc cenu otevírat.
Já mám řízení auta rád. Hlavně když jedu sám a jedu někam, kam se těším. Puštěné rádio, pohodová rychlost, prostě klídek. Ale v autech se taky nevyznám.
Já mám řízení auta rád. Hlavně když jedu sám a jedu někam, kam se těším. Puštěné rádio, pohodová rychlost, prostě klídek. Ale v autech se taky nevyznám.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
Auto mám a mám no jen na to, aby mě odvezlo z bodu A do bodu B, a né do budu C, D, E ani F. A ještě je pro mě důležité, aby mě nenechalo někde mezi těmito spojovacími body Luxus neřeším, ale mám rád hudbu při jízdě, kdy si pustím nějaké písničky či si nějakou cestou sám zazpívám.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 568 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Auto mám, pro rodinu s dětmi je to vcelku nutnost.
Mimochodem, když vyzvedávám dceru ze školy, občas se s námi svezou i někteří její spolužáci (a spolužačky). A v poslední době jsem jim při nástupu do auta docela často nabízel čokoládu.
Chudáci děti, snad z toho v budoucnu nebudou mít trauma
Mimochodem, když vyzvedávám dceru ze školy, občas se s námi svezou i někteří její spolužáci (a spolužačky). A v poslední době jsem jim při nástupu do auta docela často nabízel čokoládu.
Chudáci děti, snad z toho v budoucnu nebudou mít trauma
To jako mluvíš o našich českých silnicích? V tom případě doporučuji zaletět si někdy do Indie. Jestli ti provoz u nás připadá jako chaos, tak potom pro provoz v ulicích indických měst ještě nevymysleli slovo.Gabriel Svoboda píše:Já auto nemám, v autech se nevyznám a provoz na pozemních komunikacích je pro mě chaos, který nejsem schopen zvládat ani s řidičákem v kapse.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Jo, mluvím o našich českých silnicích. Ale vím, že chyba je na mém přijímači.daniel píše:To jako mluvíš o našich českých silnicích? V tom případě doporučuji zaletět si někdy do Indie. Jestli ti provoz u nás připadá jako chaos, tak potom pro provoz v ulicích indických měst ještě nevymysleli slovo.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Čo sa týka auta, nikdy som žiadne nemal, hoci vodičske oprávnenie mám už od strednej školy. V mojej situácii mi príde vydrzovat auto ako dosť zbytočný prepich.
Na druhej strane, v poslednom čase o aute začínam uvažovať a to úplne v zhode s dôvodmi, uvedenými v článku. Jednoducho preto, že by som rád trávil s "kutikom" viac času a autobusy jazdia malo a este k tomu dosť nelogicky. Takže pozor na mňa, začínam sa vybavovať ako skutočný predátor B)
Na druhej strane, v poslednom čase o aute začínam uvažovať a to úplne v zhode s dôvodmi, uvedenými v článku. Jednoducho preto, že by som rád trávil s "kutikom" viac času a autobusy jazdia malo a este k tomu dosť nelogicky. Takže pozor na mňa, začínam sa vybavovať ako skutočný predátor B)
-
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
Auto nemám a neplánuji mít, z zdravotních důvodů nemůžu mít řidičák.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Hmm a když nalákám holčicku na svezení na motorce a na mls jí nabídnu chipsy tak jsem z obliga?
Jinak auto mi příjde že má dnes snad víc než 1/2 populace takže chudáci děti..
Jinak auto mi příjde že má dnes snad víc než 1/2 populace takže chudáci děti..
-
- Člen skupiny ČEPEK
Načo auto? Pri únose dieťaťa si zavolám taxík, alebo pôjdem hromadnou dopravou . Alebo budem ekologický a použijem bicykel.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Toto téma by se skoro mohlo přejmenovat na Auta vhodná k únosům.
Doufám, že jako správný pedofil máte každý v autě dětskou autosedačku - i když třeba nemáte své vlastní malé dítě.
Přece pro případ, aby se Vaše případná oběť nebo miláček na nečekaném rande cítili bezpečně.
Unášet bych měl čím a vzhledem ke stylu mé jízdy by mě neměli šanci chytit.
Doufám, že jako správný pedofil máte každý v autě dětskou autosedačku - i když třeba nemáte své vlastní malé dítě.
Přece pro případ, aby se Vaše případná oběť nebo miláček na nečekaném rande cítili bezpečně.
Unášet bych měl čím a vzhledem ke stylu mé jízdy by mě neměli šanci chytit.
-
- Registrovaný uživatel
Vidím, že se snažíte toto téma docela slušně zesměšnit. Chápu, že se z této formy zaběhnuté prevence proti zneužívání dětí už stává klišé, ale je to dost podstatná věc, která stále platí. Když jsem byl malý, učili nás ve škole, že si máme dávat pozor na lidi, kteří nás chtějí nezištně obdarovat a často čekají před školou ve své černé dodávce, aby nás svězli "domů". Toto stále platí, jen formy jsou jiné či obdobné, princip zůstává zachován. Jestli bude mít zvrhlík růžovou ukrajinu nebo maskačového hammera, stále je to stejné riziko se stejným výsledkem. Jen další oběď, další zničený život. Prosím nezjednodušujte či nezesměšňujte ani tyto prevence proti zneužívání, je to lepší než nic a i za to bychom měli být vděční, že ty děti jsou potom alespoň trochu podezřívavé k cizincům, kteří by je mohli zneužít. Nechci, aby trpěli paranoiou už v ranném dětství, chci aby si uvědomili situaci a pokud je to jen možné udělali takový krok, který je dostane do bezpečí před zneužitím.
-
- Člen skupiny ČEPEK
Prečo sa táto téma zosmiešňuje?Slav píše:Vidím, že se snažíte toto téma docela slušně zesměšnit. Chápu, že se z této formy zaběhnuté prevence proti zneužívání dětí už stává klišé, ale je to dost podstatná věc, která stále platí. Když jsem byl malý, učili nás ve škole, že si máme dávat pozor na lidi, kteří nás chtějí nezištně obdarovat a často čekají před školou ve své černé dodávce, aby nás svězli "domů". Toto stále platí, jen formy jsou jiné či obdobné, princip zůstává zachován. Jestli bude mít zvrhlík růžovou ukrajinu nebo maskačového hammera, stále je to stejné riziko se stejným výsledkem. Jen další oběď, další zničený život. Prosím nezjednodušujte či nezesměšňujte ani tyto prevence proti zneužívání, je to lepší než nic a i za to bychom měli být vděční, že ty děti jsou potom alespoň trochu podezřívavé k cizincům, kteří by je mohli zneužít. Nechci, aby trpěli paranoiou už v ranném dětství, chci aby si uvědomili situaci a pokud je to jen možné udělali takový krok, který je dostane do bezpečí před zneužitím.
1. Kvôli názvu, ktorý vyvoláva nenávisť voči ľuďom čo si svoju sexualitu nevybrali. Keby bol názov chráňte deti pred sexuálnymi delikventami tak nemám nič proti. Samotný názov, ktorý je v článku je zavádzajúci. Lebo najviac pedofilov pracuje s veľkou pravdepodobnosťou v profesiách spojených s deťmi. Takže ak chcú rodičia chrániť deti, pred pedofilmi, tak nech ich nevodia do škôlok, škôl, za pediatrom či detským psychológom. A už rozhodne nie na skaut či do nejakého krúžku.
2. Dávajú rady ako sa chrániť pred neznámym útočníkom. Čo je skvelé a užitočné a proti tým radám nič nemám, lebo sú správne. Škoda len, že väčšinu sexuálnych útokov na deti nepáchajú cudzí ľudia, ale vlastní príbuzní.
-
- Registrovaný uživatel
Filip: Já název neřešil, protože názvy tohoto typu jsou od tohoto média naprostou normálností a nic lepšího od nich také nečekám, šlo mi jen o obsah. Ani od obsahu zde však nic zásadního nečekám, ale je to alespoň připomenutí nečeho důležitého. To, že média obrací nenávist lidí směrem k nám, to je něco co jen tak brzy nevymizí.
-
- Registrovaný uživatel
Má někdo představu, kolik takových, ale skutečných, případů, kdy někdo láká dítě do auta aby ho unesl, vůbec je? Protože já osobně jsem na tyto případy ve velkém "narazil" až díky panice vyvolané právě upozorňováním na takovéto jednání. Lidi pak jančili z toho jak někdo viděl tmavé auto před školou (proč šmarja skoro vždy tmavé auto), a dušovali se že to zaručeně byl nějakej úchyl co chtěl unést dítě, děti hlásily pokusy o únos ze kterých jen zázrakem unikly atd...
Je to jak píše Jednorožec.
V tomto případě je většina takových případů opravdu nepotvrzených a je to i způsobeno strachem, kdy dítě špatně vyhodnotí situaci když ho někdo osloví. Dost takových nahlášení je po nějakém únosu.
O tom už na fóru informace máme.
Zde : Lidé, kteří obtěžovali školáky, neexistují. Děti si vymýšlely
A ještě i tady: Blesk: V Třebíči lákal pedofil do auta desetiletého chlapce!
V tomto případě je většina takových případů opravdu nepotvrzených a je to i způsobeno strachem, kdy dítě špatně vyhodnotí situaci když ho někdo osloví. Dost takových nahlášení je po nějakém únosu.
O tom už na fóru informace máme.
Zde : Lidé, kteří obtěžovali školáky, neexistují. Děti si vymýšlely
A ještě i tady: Blesk: V Třebíči lákal pedofil do auta desetiletého chlapce!
-
- Registrovaný uživatel
Tak vlastně otázka ohledně vlastnictví auta měla být:
Máte tmavé auto (ideálně dodávku).
Nosíte s sebou bonbony?
Takže tmavé auto nemám ale bonbony (hašlerky) s sebou nosím, teda zatím mě nenapadlo je nabízet cizím dětem :0)
Máte tmavé auto (ideálně dodávku).
Nosíte s sebou bonbony?
Takže tmavé auto nemám ale bonbony (hašlerky) s sebou nosím, teda zatím mě nenapadlo je nabízet cizím dětem :0)
-
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Dodávku naše rodina nevlastní, nicméně tmavé auto by se v naší garáži našlo. Bohužel, zatím smím jezdit jen jako spolujezdec, řidičák si udělám až v 18ti, a pak si budu moct tmavé auto půjčovat do aleluja.Jednorozec píše:Máte tmavé auto (ideálně dodávku).
Nosíte s sebou bonbony?
Bonbony s sebou nosím, někdy i jiné sladkosti - a ano, kvůli dětem. Několikrát se mi stalo, že jsem se buď s nějakou školou zakecal v autobuse či se na hřišti dal s bráškou do řeči s jinými dětmi (kutíky i holčičkami), kterým jsem pak to sladké mohl dát. Jinak sladkosti dávám hlavně dětem (a nejen jim), které spíše znám, takže se nemusím bát z nařčení ze zneužívání či něčeho podobného.
Marco Freeman,
-
- Registrovaný uživatel
Tam mě ještě napadá že zubaři musí mít z takovýchto pedofilů radost :0)