Děti skončily u táty v Argentině. Stýskání jsem si zakázala

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
fenix

Děti skončily u táty v Argentině. Stýskání jsem si zakázala

Nový příspěvek od fenix »

Děti skončily u táty v Argentině. Stýskání jsem si zakázala, říká Češka (idnes.cz)
Uplynulo devět let od chvíle, kdy šokovaní televizní diváci sledovali, jak úřední moc rve srdceryvně plačící dívenku z náručí matky. Soud tehdy rozhodl, že se šestiletá Sofie a její devítiletý bratr Lucas musejí vrátit s otcem do Argentiny. „Žijí tam dodnes,“ líčí následující léta jejich maminka Marcela Krajníková.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 554 poděkování
Dostal: 717 poděkování

Re: Děti skončily u táty v Argentině. Stýskání jsem si zakáz

Nový příspěvek od Daniel »

Možná mě někdo bude mít za cynika, ale já jsem nesledoval, jak úřední moc rve srdceryvně plačící dívenku z náručí matky. Sledoval jsem, sobecká matka tak dlouho ignorovala pravomocné rozhodnutí soudu a tak dlouho oddalovala nevyhnutelné, že nakonec degradovala svoje děti na předmět exekučního řízení a způsobila jim tím doživotní trauma.

Soudy prostě občas nerozhodnou tak, jak bychom si představovali. Nejlepší, co se podle mně dá v takové situaci dělat (a co bych v takové situaci asi udělal já), je usnadnit dětem jejich odchod a pak se někde v ústraní vybrečet.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Nemůžeme vědět jestli ten otec v argentyně nebyl lepší volba než ta matka u nás...
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 73 poděkování

Nový příspěvek od Slav »

Podobné informace by měli nezainteresovaní lidé brát s velkou rezervou. Většinou neznáme fakta do podrobností, nevíme o případu tolik, abychom o tom mohli náležitě hovořit. Média často prezentují případ jednostranně a vnucují čtenářům či divákům pouze jeden úhel pohledu a to dle mého názoru není nic dobrého, jak pro zainteresované strany případu, tak pro nás kteří se o těchto případech dozvídáme z médií.