Děti skončily u táty v Argentině. Stýskání jsem si zakázala, říká Češka (idnes.cz)
Uplynulo devět let od chvíle, kdy šokovaní televizní diváci sledovali, jak úřední moc rve srdceryvně plačící dívenku z náručí matky. Soud tehdy rozhodl, že se šestiletá Sofie a její devítiletý bratr Lucas musejí vrátit s otcem do Argentiny. „Žijí tam dodnes,“ líčí následující léta jejich maminka Marcela Krajníková.
Děti skončily u táty v Argentině. Stýskání jsem si zakázala
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 554 poděkování
- Dostal: 717 poděkování
Re: Děti skončily u táty v Argentině. Stýskání jsem si zakáz
Možná mě někdo bude mít za cynika, ale já jsem nesledoval, jak úřední moc rve srdceryvně plačící dívenku z náručí matky. Sledoval jsem, sobecká matka tak dlouho ignorovala pravomocné rozhodnutí soudu a tak dlouho oddalovala nevyhnutelné, že nakonec degradovala svoje děti na předmět exekučního řízení a způsobila jim tím doživotní trauma.
Soudy prostě občas nerozhodnou tak, jak bychom si představovali. Nejlepší, co se podle mně dá v takové situaci dělat (a co bych v takové situaci asi udělal já), je usnadnit dětem jejich odchod a pak se někde v ústraní vybrečet.
Soudy prostě občas nerozhodnou tak, jak bychom si představovali. Nejlepší, co se podle mně dá v takové situaci dělat (a co bych v takové situaci asi udělal já), je usnadnit dětem jejich odchod a pak se někde v ústraní vybrečet.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 496 poděkování
Nemůžeme vědět jestli ten otec v argentyně nebyl lepší volba než ta matka u nás...
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 73 poděkování
Podobné informace by měli nezainteresovaní lidé brát s velkou rezervou. Většinou neznáme fakta do podrobností, nevíme o případu tolik, abychom o tom mohli náležitě hovořit. Média často prezentují případ jednostranně a vnucují čtenářům či divákům pouze jeden úhel pohledu a to dle mého názoru není nic dobrého, jak pro zainteresované strany případu, tak pro nás kteří se o těchto případech dozvídáme z médií.