Muž z Trutnovska zneužil téměř padesátku dívek
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Muž z Trutnovska zneužil téměř padesátku dívek
Muž z Trutnovska zneužil téměř padesátku dívek, hrozí mu 12 let vězení (novinky.cz)
Dvanáct let vězení hrozí jednadvacetiletému muži z Trutnovska, kterého policie obvinila ze zneužívání, vydírání a také několika znásilnění. Šedesát trestných skutků spáchal podle policie na 47 dívkách, z nichž nejmladším bylo deset let. S dívkami se mladík seznamoval na internetu, přičemž používal falešnou identitu, informovala televize Nova.
Dvanáct let vězení hrozí jednadvacetiletému muži z Trutnovska, kterého policie obvinila ze zneužívání, vydírání a také několika znásilnění. Šedesát trestných skutků spáchal podle policie na 47 dívkách, z nichž nejmladším bylo deset let. S dívkami se mladík seznamoval na internetu, přičemž používal falešnou identitu, informovala televize Nova.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Re: Muž z Trutnovska zneužil téměř padesátku dívek
Přijde mi to jako taková "klasika" - mladý "nadržený" kluk, kterému to jednou "vyjde", tak to zkouší dál a dál... 12 let určitě nedostane, ale přemýšlel už někdo nad tím, jak preventivně působit na tyto delikventy? Jde to vůbec? Proč to dělá, když ví, že je to špatné?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
Pokud "delikvent" má nějakou hranici (např. pouze s nimi píše nevhodně, mění fotky, ale "nenutí je") pak myslím že se s takovým člověkem ještě pracovat dá (z vlastní zkušenosti to vím). U lidí ale jako z tohoto příspěvku, kteří neváhají dítěti i přímo ublížit (ubližuje i to předchozí, jen ne přímo) tam myslím že nejvíce pomůže prevence ze strany "dětí" tj kontrola s kým si píše, naučení základních pravidel jako "nikdy nikomu neposílej fotky", "neboj se svěřit",...Kasz píše:Přijde mi to jako taková "klasika" - mladý "nadržený" kluk, kterému to jednou "vyjde", tak to zkouší dál a dál... 12 let určitě nedostane, ale přemýšlel už někdo nad tím, jak preventivně působit na tyto delikventy? Jde to vůbec? Proč to dělá, když ví, že je to špatné?
Děkuji
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Nemůžeš vědět jestli "ubližoval" i jinak psala to "tv noha"...
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Mírně podrobnější článek, ve kterém je uvedeno mnoho zajímavých informací navíc:
Mladík zneužil 47 dívek. Našel je na Facebooku, vydíral nahými fotkami (iDnes.cz)
"Do současné doby prověřili více než 400 možných poškozených dívek."
To je jak celá moje základní škola, a jenom dívek. Tolik škody zvládne udělat jeden člověk...
Mladík zneužil 47 dívek. Našel je na Facebooku, vydíral nahými fotkami (iDnes.cz)
"Do současné doby prověřili více než 400 možných poškozených dívek."
To je jak celá moje základní škola, a jenom dívek. Tolik škody zvládne udělat jeden člověk...
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Tak zas byl přízpěvek v tv NOHA a tentokrát uváděli že obětem bylo 10 - 18 let, a že si ukájel své "sadistické" choutky, ale nakolik to sedí to u bulváru člověk nikdy neví..
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 0
- ve věku do: 25
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
A pak to srovnejme s tou učitelkou, která na Floridě za sex se třema studenty dostala 22 let. Obě jurisdikce jsou postavené na hlavu.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 1
- ve věku do: 1
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Deti su už tak sexualizovane že sa sami ponukaju. Ukazuju svoje telo za učelom vzrušit seba a niekho na druhej strane. Neuvedomuju si kam to môže dospiet očakavaju intivny vztah s danym človekom a on ich potom podvedie za učelom ziskavania dalšich fotiek.
A to je len mala čast s toho čo sa odohrava na netu celoplošne vela tychto materialov unikne na nelegalny web kde sa potom menia a chvalia s ulovkami to ich proste motivuje bavi...
A to je len mala čast s toho čo sa odohrava na netu celoplošne vela tychto materialov unikne na nelegalny web kde sa potom menia a chvalia s ulovkami to ich proste motivuje bavi...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 15
- Dal: 46 poděkování
- Dostal: 31 poděkování
Podle mě v těchto případech na tom má velký podíl neinformovanost rodičů a tím pádem nedostatečná starost o to, co jejich děti dělají na internetu. A to i co se techlonogií jako takových týče.
A souhlasím s max1, že je to na internetu mnohem víc. Stačí, že existoval server s webcamerovými přenosy s chatem, kde se muselo lovit jedna báseň.
A souhlasím s max1, že je to na internetu mnohem víc. Stačí, že existoval server s webcamerovými přenosy s chatem, kde se muselo lovit jedna báseň.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 1
- ve věku do: 1
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Ano presne tak.
A inde som to pisal že prevencia je zastarala neefektivna a je potreba sa stale pripravovat na nove hrozby.
A inde som to pisal že prevencia je zastarala neefektivna a je potreba sa stale pripravovat na nove hrozby.
-
- Administrátor
To stejné v Blesku, kde ovšem opět hýří pojmem, jak se jim zlíbí:
Lukáše obvinili z pedofilie: Zneužil 50 školaček?! Nejmladší bylo 10 let (Blesk.cz)
Rozsáhlý případ pedofilie řeší policisté ve východních Čechách. Lukáš B. (21) tu měl zneužít až 50 nezletilých dívek – nejmladší bylo teprve deset let!
Tamní diskuze odpovídá inteligenci čtenářů...
Lukáše obvinili z pedofilie: Zneužil 50 školaček?! Nejmladší bylo 10 let (Blesk.cz)
Rozsáhlý případ pedofilie řeší policisté ve východních Čechách. Lukáš B. (21) tu měl zneužít až 50 nezletilých dívek – nejmladší bylo teprve deset let!
Tamní diskuze odpovídá inteligenci čtenářů...
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Aktuálně.cz: Z nezletilých dívek lákal fotky, s některými se pak sešel. Za zneužívání dostal 8,5 roku
Krajský soud v Hradci Králové ve středu potrestal Lukáše Baka za zneužívání, vydírání a znásilnění několika desítek nezletilých dívek 8,5 lety vězení. Muž z Trutnovska spáchal podle rozsudku trestnou činnost na 45 dívkách ve věku od deseti do 18 let. Jde o dosud nejrozsáhlejší případ sexuálního zneužívání dětí v Královéhradeckém kraji. Bako po dívkách nejméně od roku 2010 do svého zadržení v srpnu 2014 pod různými záminkami žádal například zaslání jejich snímků ve spodním prádle nebo bez oblečení. Poté jim vyhrožoval, že fotografie zveřejní. S některými se následně sešel a sexuálně je zneužil. Na internetu se obžalovaný vydával za vrstevníky dívek, vystupoval i jako dívka.
Krajský soud v Hradci Králové ve středu potrestal Lukáše Baka za zneužívání, vydírání a znásilnění několika desítek nezletilých dívek 8,5 lety vězení. Muž z Trutnovska spáchal podle rozsudku trestnou činnost na 45 dívkách ve věku od deseti do 18 let. Jde o dosud nejrozsáhlejší případ sexuálního zneužívání dětí v Královéhradeckém kraji. Bako po dívkách nejméně od roku 2010 do svého zadržení v srpnu 2014 pod různými záminkami žádal například zaslání jejich snímků ve spodním prádle nebo bez oblečení. Poté jim vyhrožoval, že fotografie zveřejní. S některými se následně sešel a sexuálně je zneužil. Na internetu se obžalovaný vydával za vrstevníky dívek, vystupoval i jako dívka.