Výrostci přepadli v Brně chlapce. Útočily třináctileté děti

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Výrostci přepadli v Brně chlapce. Útočily třináctileté děti

Nový příspěvek od Kasz »

Výrostci přepadli v Brně dva chlapce. Útočily třináctileté děti i dívky (iDnes.cz)

Nechápu, že mají takové sebevědomí, že sedí opodál v parku, jako by se nic nestalo...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Re: Výrostci přepadli v Brně chlapce. Útočily třináctileté d

Nový příspěvek od Jednorozec »

Protože to podle všeho byla skupinka jistých "sociálně vyloučených". Fungují stylem tobě je 10 nás je 10.
Navíc se cítí nepostižitelní, vždyť to by pak byla "razová dyzgrimináce".
Pokud jim to bude procházet, může to skončit až vznikem gangů...
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Nový příspěvek od Slav »

Obávám se, že podobných případů bude jen přibývat. Je to hrozné, osobně však za takové jednání neviním jen ty děti, či jejich rodiče, ale systém který pro to tvoří podnebí.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Děti hledají vzor v dospělých kolem sebe. Pokud kolem nich nikdo nepracuje a dělá si co chce, děti budou jednat stejně..
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Jednorozec píše:Pokud jim to bude procházet, může to skončit až vznikem gangů...
Když už o tom píšeš...
Od známých jsem se dozvěděl, že čtyři čtyřleté holčičky z centra Prahy si začaly říkat "sukýnkový gang". :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.