5 malých ďáblů: Nejstrašnější děti historie (zena.centrum.cz)
Když je zavražděno dítě, mají kriminalisté nejvyšší pohotovost. Existuje jen jediné horší odhalení. Když je jeho vrahem jiné dítě.
Vypadají jako všichni ostatní vrstevníci. Smějí se, pláčou, hrají si, chodí do školy, odmlouvají rodičům. Pak jednoho dne zabijí a vražda jejich život se navždy změní.
Ani nevím, proč to sem vlastně dávám, protože kromě sadomasochistů by to asi nikdo neměl číst. V článku naštěstí nejsou žádné fotky, ty jsem si vygooglil až potom a rozesmutnilo mě to ještě víc — jak tak krásné děti mohou něco takového udělat a jak se jiným tak krásným dětem může něco takového stát.
5 nejhorších dětských vrahů historie
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
Re: 5 nejhorších dětských vrahů historie
Gabriel Svoboda: Vím proč to sem dáváš, dotklo se tě to na srdci nespíše stejně jako mě a nejradši bys byl, aby o tom vědělo co nejvíc lídí. Aby si uvědomili, kam až můžou dojít problémy s výchovou dítěte. Při sebemenším podezření, že se s dítětem něco podobného děje, je potřeba to řešit a né, že si člověk nebude chtít připustit, že jemu a jeho dětem by se to stát nemohlo, že to není jeho případ apod. Může se to stát nám všem. Buďme na pozoru.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Hrozné.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Do hlavy člověk nikomu nevidí. Představa, že někomu koho máte rádi někdo ublíží je strašná. Představa, že dítě co máte rádi někomu takto ublíží je přímo děsivá...
Nedovedu si představit jak vychovávat takové děti.
Nedovedu si představit jak vychovávat takové děti.