Podnět: Nelíbí se mi používání slova "propedofilní"
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Podnět: Nelíbí se mi používání slova "propedofilní"
Je to oblíbené slovo Plyšáčka, ale co mi nejvíc vadí, že prostě jsou to hezké holky, jenom nevím, proč by měly být "propedofilní". Prostě jsou takové, jaké jsou. V celé škole nemám jediné "propedofilní" dítě. To slovo mi připadne na stejné úrovni jako "erektivní", taky to Plyšáček v tomto vlákně pokládá za synonyma. Byl bych rád, kdybychom se mohli rozplývat nad krásou dětí, a ne nad tím, jak moc krve ta která fotka žene do něčích erektilních tělísek.
Co si o tom myslí ostatní?
Co si o tom myslí ostatní?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: Nelíbí se mi používání slova "propedofilní"
Já Ti povím naprosto jasně, co si o tom myslím.
Toto slovo mě poprvé upoutalo u jednoho ze členů ČEPEKu, když se vyjadřoval o koketujícím typu holčiček někde v autobuse.
Veřejnost používá adjektivum pedofilní v případech, kde se hodí spíše právě odborný pojem propedofilní.
Nedávno jsi se vyjádřil v tom smyslu, že Ti vadí časté užívání tohoto slova Plyšáčkem. Omezil jsem to.
V Tebou zmiňovaném vlákně jsem psal o fotografiích, nikoliv o holčičkách. Za synonymum ke slovu erektivní jej nepovažuji, tam jsem to jen pro přiblížení tak spojil s Huskovým výrazem...
Slovo propedofilní budu používat nadále, chci jej zavést i v odborných kruzích, přesně vymezit rozdíl mezi tím, když je něco pedofilní, propedofilní nebo třeba abusivní.
Respektuji však Tvé vnímání a na našem fóru jej budu v přímém vztahu k popisu konkrétních holčiček používat zcela minimálně. (Nevím, kdy naposledy jsem to učinil.) Děkuji za jasné formulování žádosti, velký administrátore.
Toto slovo mě poprvé upoutalo u jednoho ze členů ČEPEKu, když se vyjadřoval o koketujícím typu holčiček někde v autobuse.
Veřejnost používá adjektivum pedofilní v případech, kde se hodí spíše právě odborný pojem propedofilní.
Nedávno jsi se vyjádřil v tom smyslu, že Ti vadí časté užívání tohoto slova Plyšáčkem. Omezil jsem to.
V Tebou zmiňovaném vlákně jsem psal o fotografiích, nikoliv o holčičkách. Za synonymum ke slovu erektivní jej nepovažuji, tam jsem to jen pro přiblížení tak spojil s Huskovým výrazem...
A já jich mám kolem sebe zase spousty - mohu Ti poslat fotografie či přímo důkazní videa. Tvá slušnost zřejmě brání pedofilnímu vyzařování, zřejmě na Tebe tak (propedofilně) nereagují jako na některé z nás, nicméně Tvá nezkušenost mě nedojímá.Kasz píše:V celé škole nemám jediné "propedofilní" dítě.
Slovo propedofilní budu používat nadále, chci jej zavést i v odborných kruzích, přesně vymezit rozdíl mezi tím, když je něco pedofilní, propedofilní nebo třeba abusivní.
Respektuji však Tvé vnímání a na našem fóru jej budu v přímém vztahu k popisu konkrétních holčiček používat zcela minimálně. (Nevím, kdy naposledy jsem to učinil.) Děkuji za jasné formulování žádosti, velký administrátore.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne neděle 12. 7. 2015, 16:27:41, celkem upraveno 4 x.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Proti tomu slovu nic nemám, ale asi by se hodilo ho používat zřídka a raději jej nahrazovat jinými synonymy, obzvlášť tedy na fóru, na chatu to ani tak nevadí. Nebo tak mi to aspoň připadá.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 585 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Ja len dúfam, že sa nedostaneme do takého stavu, že na čepeku bude zoznam zakázaných slov. Osobne proti tomu slovu nič nemám.
-
- Administrátor
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Mě na něm právě vadí to zdůrazňování erotického hlediska...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
Osobně proti tomuto slovu nic nemám a jak zmínil Filip, doufám že tu nebude nějaký slovník zakázaných slov. Myslím že pravidlem by mělo být zachovávat slušnost a na tomto slovu jsem zatím nic neslušného neshledal
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 257 poděkování
Rozvířím vody a zase zmizím do pozice pozorovatele. Naprosto přesně rozumím tomu, co Kaszovi vadí. Celkově Plyšáček ve svých příspěvcích a vláknech používá zcela účelově a záměně takový způsob vyjadřování, který zakládá přinejmenším důvodnou pochybnost o tom, zda se některými hraničními vyjádřeními dokonale nebaví a neutěšuje jimi svůj sklon k narcismu a egocentrismu. Zase na druhou stranu, když se toto čtenáři povede odfiltrovat, občas se i od plyšáka něco zajímavého dozví.
Nu a teď jdu zase mlčet.
Nu a teď jdu zase mlčet.
Naposledy upravil(a) Silesia dne neděle 12. 7. 2015, 20:07:17, celkem upraveno 1 x.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
卐 Doufám, že je myšlen narcismus.Silesia píše:Plyšáček ve svých příspěvcích a vláknech používá zcela účelově a záměně takový způsob vyjadřování, který zakládá přinejmenším důvodnou pochybnost o tom, zda se některými hraničními vyjádřeními dokonale nebaví a neutěšuje jimi svůj sklon k nacismu
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
Tak já přidám i svůj pohled na věc. Jen je nutné brát v potaz, že toto beru jako téma o slově "Propedofilní", nikoliv o vyjadřování Plyšáčka (ani nikoho jiného, kdo toto slovo používá).
Osobně proti tomu slovu nic nemám, naopak myslím, že je dobré mít přídavné jméno označující "líbivé (vhodné) pro pedofily". Je však nutné si uvědomit, že každý máme vkus jiný, každému se líbí něco jiného. To co někdo označí jako propedofilní, protože se to líbí jemu, neznamená, že se to bude líbit ostatním. Tohle myslím nejvíce platí u označování dětí jako propedofilních. Proto bych prosil, aby ten, kdo toto slovo použije, aby se zamyslel zda opravdu chce říct, že se to bude pravděpodobně většině pedofilů líbit, nebo že je to zaujme, a neoznačoval tak to, o čem chce říct, že se to líbí jemu.
Osobně proti tomu slovu nic nemám, naopak myslím, že je dobré mít přídavné jméno označující "líbivé (vhodné) pro pedofily". Je však nutné si uvědomit, že každý máme vkus jiný, každému se líbí něco jiného. To co někdo označí jako propedofilní, protože se to líbí jemu, neznamená, že se to bude líbit ostatním. Tohle myslím nejvíce platí u označování dětí jako propedofilních. Proto bych prosil, aby ten, kdo toto slovo použije, aby se zamyslel zda opravdu chce říct, že se to bude pravděpodobně většině pedofilů líbit, nebo že je to zaujme, a neoznačoval tak to, o čem chce říct, že se to líbí jemu.
Děkuji
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 257 poděkování
JoGabriel Svoboda píše:卐 Doufám, že je myšlen narcismus.Silesia píše:Plyšáček ve svých příspěvcích a vláknech používá zcela účelově a záměně takový způsob vyjadřování, který zakládá přinejmenším důvodnou pochybnost o tom, zda se některými hraničními vyjádřeními dokonale nebaví a neutěšuje jimi svůj sklon k nacismu
Ještě jsem nečetl celou tuto diskusi, ale taky mi vadí jak to slovo Plyšáček používá. Hlavně jak často, ano viděl ho někdy psát na chatu, ale on se toho zas chytí jak ho... košile a musí to používat pořád až nám ho úplně znechutí.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 1
- ve věku do: 1
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Mne to slovo nevadi ak sa použije pri nejakej srande zo dna popripade fotkam alebo videam atd...