Podnět: Nelíbí se mi používání slova "propedofilní"

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1716 poděkování
Dostal: 3600 poděkování

Podnět: Nelíbí se mi používání slova "propedofilní"

Nový příspěvek od Kasz »

Je to oblíbené slovo Plyšáčka, ale co mi nejvíc vadí, že prostě jsou to hezké holky, jenom nevím, proč by měly být "propedofilní". Prostě jsou takové, jaké jsou. V celé škole nemám jediné "propedofilní" dítě. To slovo mi připadne na stejné úrovni jako "erektivní", taky to Plyšáček v tomto vlákně pokládá za synonyma. Byl bych rád, kdybychom se mohli rozplývat nad krásou dětí, a ne nad tím, jak moc krve ta která fotka žene do něčích erektilních tělísek.

Co si o tom myslí ostatní?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Nelíbí se mi používání slova "propedofilní"

Nový příspěvek od Plyšáček »

Já Ti povím naprosto jasně, co si o tom myslím.

Toto slovo mě poprvé upoutalo u jednoho ze členů ČEPEKu, když se vyjadřoval o koketujícím typu holčiček někde v autobuse.

Veřejnost používá adjektivum pedofilní v případech, kde se hodí spíše právě odborný pojem propedofilní.

Nedávno jsi se vyjádřil v tom smyslu, že Ti vadí časté užívání tohoto slova Plyšáčkem. Omezil jsem to.

V Tebou zmiňovaném vlákně jsem psal o fotografiích, nikoliv o holčičkách. Za synonymum ke slovu erektivní jej nepovažuji, tam jsem to jen pro přiblížení tak spojil s Huskovým výrazem...
Kasz píše:V celé škole nemám jediné "propedofilní" dítě.
A já jich mám kolem sebe zase spousty - mohu Ti poslat fotografie či přímo důkazní videa. Tvá slušnost zřejmě brání pedofilnímu vyzařování, zřejmě na Tebe tak (propedofilně) nereagují jako na některé z nás, nicméně Tvá nezkušenost mě nedojímá.

Slovo propedofilní budu používat nadále, chci jej zavést i v odborných kruzích, přesně vymezit rozdíl mezi tím, když je něco pedofilní, propedofilní nebo třeba abusivní.

Respektuji však Tvé vnímání a na našem fóru jej budu v přímém vztahu k popisu konkrétních holčiček používat zcela minimálně. (Nevím, kdy naposledy jsem to učinil.) Děkuji za jasné formulování žádosti, velký administrátore.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne neděle 12. 7. 2015, 16:27:41, celkem upraveno 4 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Proti tomu slovu nic nemám, ale asi by se hodilo ho používat zřídka a raději jej nahrazovat jinými synonymy, obzvlášť tedy na fóru, na chatu to ani tak nevadí. Nebo tak mi to aspoň připadá.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ja len dúfam, že sa nedostaneme do takého stavu, že na čepeku bude zoznam zakázaných slov. Osobne proti tomu slovu nič nemám.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1716 poděkování
Dostal: 3600 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Mě na něm právě vadí to zdůrazňování erotického hlediska...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Nový příspěvek od Slav »

Osobně proti tomuto slovu nic nemám a jak zmínil Filip, doufám že tu nebude nějaký slovník zakázaných slov. Myslím že pravidlem by mělo být zachovávat slušnost a na tomto slovu jsem zatím nic neslušného neshledal :)
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 257 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Rozvířím vody a zase zmizím do pozice pozorovatele. Naprosto přesně rozumím tomu, co Kaszovi vadí. Celkově Plyšáček ve svých příspěvcích a vláknech používá zcela účelově a záměně takový způsob vyjadřování, který zakládá přinejmenším důvodnou pochybnost o tom, zda se některými hraničními vyjádřeními dokonale nebaví a neutěšuje jimi svůj sklon k narcismu a egocentrismu. Zase na druhou stranu, když se toto čtenáři povede odfiltrovat, občas se i od plyšáka něco zajímavého dozví.

Nu a teď jdu zase mlčet.
Naposledy upravil(a) Silesia dne neděle 12. 7. 2015, 20:07:17, celkem upraveno 1 x.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Silesia píše:Plyšáček ve svých příspěvcích a vláknech používá zcela účelově a záměně takový způsob vyjadřování, který zakládá přinejmenším důvodnou pochybnost o tom, zda se některými hraničními vyjádřeními dokonale nebaví a neutěšuje jimi svůj sklon k nacismu
:o Doufám, že je myšlen narcismus. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

Tak já přidám i svůj pohled na věc. Jen je nutné brát v potaz, že toto beru jako téma o slově "Propedofilní", nikoliv o vyjadřování Plyšáčka (ani nikoho jiného, kdo toto slovo používá).
Osobně proti tomu slovu nic nemám, naopak myslím, že je dobré mít přídavné jméno označující "líbivé (vhodné) pro pedofily". Je však nutné si uvědomit, že každý máme vkus jiný, každému se líbí něco jiného. To co někdo označí jako propedofilní, protože se to líbí jemu, neznamená, že se to bude líbit ostatním. Tohle myslím nejvíce platí u označování dětí jako propedofilních. Proto bych prosil, aby ten, kdo toto slovo použije, aby se zamyslel zda opravdu chce říct, že se to bude pravděpodobně většině pedofilů líbit, nebo že je to zaujme, a neoznačoval tak to, o čem chce říct, že se to líbí jemu.
Děkuji
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 257 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Gabriel Svoboda píše:
Silesia píše:Plyšáček ve svých příspěvcích a vláknech používá zcela účelově a záměně takový způsob vyjadřování, který zakládá přinejmenším důvodnou pochybnost o tom, zda se některými hraničními vyjádřeními dokonale nebaví a neutěšuje jimi svůj sklon k nacismu
:o Doufám, že je myšlen narcismus. :)
Jo
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Ještě jsem nečetl celou tuto diskusi, ale taky mi vadí jak to slovo Plyšáček používá. Hlavně jak často, ano viděl ho někdy psát na chatu, ale on se toho zas chytí jak ho... košile a musí to používat pořád až nám ho úplně znechutí.
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od max1 »

Mne to slovo nevadi ak sa použije pri nejakej srande zo dna popripade fotkam alebo videam atd...