Rotherhamské peklo

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1176 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Rotherhamské peklo

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Za sociální nepřijetí zde žijících pedofilů společnost draze zaplatí vyšším počtem zneužití dětí. Nepřijetím imigrantů společnost nijak zásadně ochuzena nebude.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Ale přijímat lidi, protože se chtějí mít v evropě lepší není řešení pro nikoho z nás.

Obrázek
Zdroj:facebook.com/stopimigraci/photos
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 73 poděkování

Nový příspěvek od Slav »

fenix: K tomu poslednímu příspěvku: Jsem pro to těmto národům pomoci, pokud budou o to stát, ale doma u nich a né tahat tyto problémy sem do Evropy. Tím se nevyřeší absolutně nic, pouze se problém prohloubí a bude to kulturní katastrofa.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Ve starověku se kmeny sebraly a putovali kam to šlo. Takový germánský kmen Vandalů prošel přes celou evropu, přes dnešní španělsko, až do afriky. Jenže tehdy 100 000 mužů znamenalo obrovskou sílu, kterou skoro nešlo zastavit. Dneska se národy nestěhují v celku ale postupně. Jdou prostě za lepším (proč já bych měl umírat hlady když támhle bratranec psal jak v německu je všeho dost), evropa je pro ně takové "eldorado". Dokonce si ani nemyslím že by imigrace byla špatná, špatný je její rozsah, pokud ti sem přibyde 10 000 lidí tak se v 10 milionech ztratí a místní kulturu a geny jen obohatí, ale pokud jich přibude naráz tolik, že místy tvoří "gheta" tak je to špatně.
Slav
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Slav »

Jednorozec: Kdyby tak 10 000, ale 56 miliónů (56 000 000) severoafrických muslimů je plán do roku 2050. Mediální žvásty o kvótách dnešních rozměrů jsou k smíchu, nebo spíše k pláči.

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/5860-evropska-unie-sponzoruje-islamizaci-evropy-pripravuje-imigraci-56-milionu-muslimu.aspx
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Nevím, jestli jde o tajný plán (Euportal není moc důvěryhodný server), ale desítky miliónů určitě jsou reálný odhad. V rozvojovém světě ročně přibude 80 miliónů lidí. Takže i kdybychom dokázali přijímat 80 miliónů imigrantů ročně a všechny je dokázali pozvednout na evropskou úroveň (což je utopie), počet chudých lidí na světě by zůstával stále tentýž.
Slav
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Slav »

Gabriel Svoboda: Já si spíš myslím, že důvěryhodný server dnes již neexistuje. Je potřeba filtrovat všechny média a používat zdravý rozum. I to je však často velmi těžké, protože lidé, kteří podobné zprávy pouštejí ven, ten rozum né vždy mají zdravý. Ať si to každý probere sám a udělá názor vlastní a poohlédne se po zkušenostech našich předků s daným problémem, pokud už se to někdy v historii stalo. Jen nebýt neustále podezíraví úplně ke všemu, to je cesta zatracení vlastní duše. Možná je to balast, ale otevírá diskuzi a o dost podstatných věcech. Záměrně jsem uvedl starší zprávu, aby si to hned někdo nespojoval se současnou situací, někomu to však současnost připomínat jistě bude.
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od max1 »

Presne tak tato sprava je už staršia a upozornoval som na toto kolegu ktory tam mal znamych aby si daly pozor na tieto praktiky a nezapajaly sa do tejto organizovanej skupiny. Bolo to v 2014 si myslim.
Troper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 14
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Nový příspěvek od Troper »

fenix píše:Ale přijímat lidi, protože se chtějí mít v evropě lepší není řešení pro nikoho z nás.

Obrázek
Zdroj:facebook.com/stopimigraci/photos
O akych moralnych hodnotach hovoris? O tych kde mate najvyssi pocet opitych deti v Europe?

Tiez nechapem vsetkych tychto obrancov "zapadnej civilizacie". Zobudte sa, nikto iny okrem vas samotnych tam nase krajiny neradi. Podla zapadu sme post-bolsevicka zberba a vnimaju nas podobne ako arabov, ale my sa zufalo snazime dokazat, ako sme ako oni.
Troper
Registrovaný uživatel

A vidim tu krasny perzekucny komplex. Nikto vas nacionalistickych idiotov nelyncuje na uliciach zato nacionalisti na saudskoarabsku rodinu s dietatom hadzat kamene budu. Ste ubohi.
fenix

Odstěhuj se tedy od nás nemorálních idiotů za těmi skvělými lidmi. :)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Je celkem jedno, jestli jsme Západ, nebo východní Evropa. V obou civilizačních okruzích je problém s imigrací podobný.

Nacionalisti házející kameny na muslimskou rodinu s dětmi budou potrestáni. Zločinci v Rotherhamu trestáni nebyli.
fenix

Troper a ty si snad chceš nastěhovat takové lidi "domu"? Chceš snad do evropy nacpat celou afriku? Oni utíkají z nějaké poblázněné představy jak se tu budou mít dobře, proto chtějí hlavně do Německa a Anglie.
Ale pokud je nezačnem tvrdě vracet zpátky nebude se mít v evropě nikdo dobře. Přijímat ekonomické uprchlíky není řešení.
Pokud někdo bude utíkat před válkou bude rád za jakýkoli stát, kde se nemusí bát o život.
Troper
Registrovaný uživatel

fenix píše:Troper a ty si snad chceš nastěhovat takové lidi "domu"? Chceš snad do evropy nacpat celou afriku? Oni utíkají z nějaké poblázněné představy jak se tu budou mít dobře, proto chtějí hlavně do Německa a Anglie.
Nikto ti ich nechce napchat domov. Potom ked skemrate ake mate chudobne platy nedrbte sa do Rakuska a UK ok?
fenix

Ale mi tu o svých platech nic nepíšem a nikam se ani necpu. Slováci snad nejezdí pracovat do ciziny? Ale o to tu vůbec nejde, ono v takových případech je to něco jiného než to co se teď děje.
Jak píšu, přijímat takové lidi nic nevyřeší.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Proti britským, rakouským a jiným stranám, které chtějí omezit imigraci z východní Evropy, nemám vůbec nic. Respekt v západní Evropě si nezískáme tím, že se tam budeme cpát.
fenix

Jak píše Gabriel, ono mě štvě jak se někdo snaží pořád lést někomu do zadku, pokud to není Rusko tak je to západ. Ale zpět k uprchlíkům, prostě je nejde přijímat, to není řešení. Nemůžeme přijmout všechny lidi z té země a ostatním to nijak nepomůže. Nejlepší je pomáhat jim přímo u nich, ale je fakt, že zásahy usa vedou většinou jen k horšímu. Asi mě za to nebudete mít rádi, ale pokud tam měli ty svoje diktátory tak byl klid. Demokracie tak jak by jsme chtěli prostě v takových zemích nefunguje. A uprchlíci u nás? Co s nima? V táborech nemůžou být pořád, takže jim pak budem platit bydlení, jídlo a všechno ostatní. Kde by jsme jim měli dát práci? Česky se učit moc nechtějí, protože je to složitý. Ono je vidět nejen ve Francii jak pak dopadají městské části takových přistěhovalců.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 368 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

fenix píše:Ale zpět k uprchlíkům, prostě je nejde přijímat, to není řešení. Nemůžeme přijmout všechny lidi z té země a ostatním to nijak nepomůže. Nejlepší je pomáhat jim přímo u nich
Samozřejmě, že extrémně důležité je řešit příčinu u nich "doma", jenže tu nevyřešíš teď. Ale uprchlíky tu máš teď a musíš něco dělat i s nimi. Jaké je teda tvoje řešení, když je nechceš přijímat? Zavřít hranice a nechat ostatní země ať se starají? Je to problém všech zemí Evropy, tak snad si taky musíme pomoci navzájem. Nebo je chceš postřílet jak dobytek? Jsou to lidské bytosti sakra. Deportovat je zpět "domů"? Kam? Ty víš že které země který jaký konkrétní uprchlík utíká? A uvědomuješ si, že většina rozprodala a opustila vše co doma má, takže nemají k čemu se vrátit, kde přežít doma. A v některých zemích i jim hrozí trest smrti, za to, že utekly. Takže návrat domů je u velké části také fakticky poprava.
Ještě jednou, ano hlavní prioritou by mělo být zastavení příčiny. Snaha o nápravu "Tam", ale mezitím je nutné se postarat o následek, který už je "Tady"...
Děkuji
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Nepřijímat uprchlíky neznamená nepomáhat uprchlíkům. I v Africe a západní Asii jsou země, kde je svoboda a demokracie, není tam válka a v rámci možností se tam dobře žije (i když o ekonomiku by skutečném uprchlíkovi mělo jít až v poslední řadě): Kuvajt, Tunisko, Ghana, Zambie, Botswana atd. Tyto země jsou uprchlíkům kulturně blízké a nehrozí tam konflikty v soužití, na rozdíl od Evropy. Těmto zemím by Evropa měla zaplatit, aby uprchlíky přijímaly.

Ekonomičtí imigranti by měli být vráceni do země původu. Podle dialektu, kterým dotyčný mluví, se dá snadno poznat, odkud pochází. A pokud imigrant zahodil doklady, je to velmi velmi vážný prohřešek, který by mu měl v azylovém řízení přinést velký mínusový bod. Uprchlíci z ČSSR také museli provádět neuvěřitelné kousky, aby si ukradli svůj vlastní pas, který soudruh vedoucí všem účastníkům zájezdu předem zabavil — protože obě strany dobře věděly, že emigrace bez dokladů prostě neexistuje a že s uprchlíkem bez dokladů se nikdo nebude bavit. Nechápu, kdy nastala změna a proč dnes najednou některým migrantům prochází to, co by nám před třiceti lety rozhodně neprošlo.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

"nacionalistickych idiotov nelyncuje na uliciach"
S tím bych si dovolil nesouhlasit, zaznamenal jsem několik případů zmlácených kluků (až tak že to skoro nepřežil), kteří se provinili tím, že měli nakrátko ostříhané vlasy. Jeden provedla "romská" banda a docela se to zmiňovalo ve spoustě diskuzí ohledně exemplárních trestu u rasisticky motivovaných činů...

Problém tzv ekonomických uprchlíků je ten, že ti co jdou do evropy jsou to prakticky všichni, jenže jim stačí uvést, že u nich je válka a těžko je pak označíte za ekonomické uprchlíky.
Většina z nich chce jít do zemí s relativně štědrým sociální systémem, což je třeba německo a německo by zase nejraději tyto lidi přenechalo ostaním zemím EU, najednou se jim nehodí, že už nemají hranice se spoustou zemí jako dřív..