Když někomu tady děkuji, děkuji většinou pedofilovi, mimochodem. Takže v tom případě to ani není vždy můj názor, ale názor pedofila, který ví, jak co prožívá. A že mu děkuji, že je jeho názor zajímavý nebo s ním souhlasím, je snad moje věc. Že jsem normální heterosexuál - za to nemůžu. I když bych asi neměnila, kdybych mohla. A na fóru registrace ani názory "normálů" zakázané nejsou, takže nevidím jediný důvod, proč se nezapojovat do diskuzí a neděkovat.max1 píše:Že by preto že niesi pedofilne orientovana a stoho dôvodu nikdy nepochopiš ako sa taky človek citi a ako preživa svoj život aky ma na vec iny pohlad ?
Kasz - GL, Fx100d - GL, MR_Xguard - GL, Efix - GL, Gabriel Svoboda - GL,asce píše:Nic bych proti tomu neměl, kdyby vedení bylo vyvážené.
Marco Freeman - BL, Simgiran - BL, Teenbl - BL
(Myš je jenom v poradně a jinak se jako moderátor ani neangažuje, takže ho s prominutím nepočítám. Sebe neřadím ani k jedné skupině.)
Tzn. 5 : 3 vedou ve vedení GL. Že jsou někteří z nich méně aktivní a nemají čas, to ale není problém boyloverů, oni za to nemohou. Každopádně tady GL své "zástupce" ve vedení také mají. Kdysi byl ve vedení z BL jen Simgiran. (A jdeme-li ještě dále do minulosti, tak dokonce byly časy, kdy z BL ve vedení nebyl nikdo.) To si měli BL stěžovat, že je vedení moc "girloverské"? Nemohli s tím dělat nic. Spíš si vážili toho, že ve vedení jsou lidé rozumní... než aby řešili, kdo je jaké orientace...