Pro ukázku:
Uvedené Plyšáčkovo opakované chování na chatu se mi hrubě nelíbí, protože tím vyjadřuje neúctu k dětem. Navíc pokud se tak skutečně reálně chová, hrozí reálné riziko, že dětem svými nevhodnými řečmi ublíží.[10.07.2015 23:27:24] Plyšáček -> Marco Freeman : Já zase s dětmi mluvím stejně, jako tady píši. Třeba zorvna včera jsem říkal: Ty ji máš tak nádhernou.
[10.07.2015 23:33:25] Plyšáček -> Marco Freeman : Tak dobře. Napíši to jasně. Podíval jsem se jí mezi nohy (byla v sukni) bez kalhotek. A řekl jsem: "Máš ji tak nádhernou. Tedy myslím sukni - kdyby se někdo zeptal,... Co jiného bych mohl taky myslet, že?"
[10.07.2015 23:40:03] Plyšáček -> Marco Freeman : Napsal jsem to přesně a autenticky. A myslím, že nemusí čekat, až bude starší. Ze mě celkem zná. A před všemi - i kolegyněmi jsem řekl: "já nejsem žádný amatér. Já si Vás tady nemusím získávat nějakými bonbonky nebo hračkami. Já jsme profesionál. (o tom, že jsem pedokrál, jsem nějak mluvit nechtěl. )
[10.07.2015 23:53:39] Plyšáček : Potřeboval jsem podržet od někoho igelitku. Matka od Janičky řekla, že mi ji Janička podrží. Já na ni - před asi 10 dospělými: "Ty mi podržíš?" Více jsem nedodával a neřešil. A snad ani nikdo další...
[10.07.2015 23:56:35] I9II : divil bych se kdyby plyšákovi už nějaký tatínek jednu nenatáh
[10.07.2015 23:58:44] Plyšáček -> I9II : Já bych si ji natáhl či roztáhl sám. Stačilo by, kdyby mi ji přivedl…
Varování je uděleno za opakované porušení pravidel webu - bod 7a), který dvojsmyslné sexistické narážky nebo řeči směrem k dětem na tomto webu zakazuje. Plyšáček byl navíc již na své nevhodné dvojsmyslné poznámky v minulosti mnohokrát - i neformálně - upozorněn.
Budu rád, pokud se pod tento příspěvek vyjádří víc uživatelů, kterým Plyšáčkovo chování vadí, nebo můžete pro zjednodušení na souhlas s mými slovy lajknout tento příspěvek.