Děti se rodí čím dál tlustší

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky dětí, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosíme, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Děti se rodí čím dál tlustší

Nový příspěvek od Forst Jan »

http://zpravy.idnes.cz/deti-se-rodi-cim-dal-tlustsi-infarkt-jim-bude-hrozit-uz-ve-dvaceti-pyj-/domaci.aspx?c=A150709_220213_domaci_kha

Čtvrtina dětí, které opouštějí základní školu, má nadváhu. U mnohých začaly problémy už v kolébce. S nadváhou se podle lékařů rodí už každé čtrnácté dítě. A co hůř: 1 500 kojenců z každého ročníku už trpí takzvanou morbidní obezitou.

Tento článek ve mne vyvolal otázku, Jak jste na tom vy a atraktivita neštíhlých dětí? Já osobně takové děti atraktivní většinou neshledávám, čím více mají "nadváhu" tím jejich přitažlivost pro mne ve většině případů rapidně klesá. Kromě miminek (které stejně většinou jsou oplácané, takže tam mi to přijde normální). Ono já i u dospělých žen preferuji štíhlé (někdy až nezdravě). Ale u žen dokážu více "tolerovat" kila navíc, než u dětí.
Nutno ještě dodat, že tady se bavíme pouze o vzhledu. Co mne nejvíce na lidech zajímá je povaha, vzhled samotný je až daleko za ní.
Děkuji
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Re: Děti se rodí čím dál tlustší

Nový příspěvek od Filip »

Detská obezita je dôsledok sústavného prenasledovania pedofilov dnešnou spoločnosťou. Deti sú tlsté, lebo ich nemá kto naháňať. :D
Forst Jan píše:Tento článek ve mne vyvolal otázku, Jak jste na tom vy a atraktivita neštíhlých dětí?
Aj u mňa klesá atraktivita, hoci aj niektorý obézny chlapci majú peknú tvár a keby schudli boli by viac atraktívny
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Mám to rovnako. Ak je dieťa tlsté, väčšinou sa pre mňa stáva menej atraktívne, prípadne ho nevnímam ako príťažlivé vôbec.
Žeby konečne recept, ako uchrániť deti pred pedofilmi? ;)
Forst Jan

Filip píše:Detská obezita je dôsledok sústavného prenasledovania pedofilov dnešnou spoločnosťou. Deti sú tlsté, lebo ich nemá kto naháňať. :D
A vidíš, média a část veřejnosti si myslí a chovají se, jako že těch "zlých pedofilů co honí děti" je mnohem více, než kolik jich bylo "dříve".
Jeremy píše:Žeby konečne recept, ako uchrániť deti pred pedofilmi?
Tak bylo by to za cenu zdravotních komplikací, ale asi by to opravdu fungovalo, protože by jsi tak odstranil největší příčinu pedofilie na světě - krásné děti :D
Děkuji
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Nový příspěvek od Slav »

Pro mě osobně jsou atraktivní z drtivé většiny štíhlé holčičky a děti s nadváhou mě vzhledem nepřitahují vůbec. Pokud mě nějak zaujme holčička plnějších tvarů, je to případ opravdu ojedinělý.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Tak mně se nelíbí tlusté děti ale u kojenců bych řekl je snad baculatost žádoucí ne?
Marco Freeman
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Forst Jan píše:Jak jste na tom vy a atraktivita neštíhlých dětí?
U mě jde hlavně o tvář - u kutíků se dívám (jde-li to) nejdříve na oči a celý obličej, potom vlásky a až pak se koukám na tělo. Líbí se mi tedy především štíhlí chlapci, nejlépe pokud jsou "tak v normě" a ne nějací vyhublí či s nadváhou. Ale i u kutíků s kily navíc či s vyhublou postavou je velmi často pravděpodobné, že se mi zalíbí, mají-li krásná darebácká očka, jako mají jen děti. :)

Jednou jsem poznal kutíka, který se mi na první pohled vůbec nelíbil (což se stává opravdu málo, že by mě nezaujal ani očima či tváří). Časem, když jsem s ním více mluvil a více jsem se s ním skamarádil, mi začal připadat hezký až krásný, přestože na ulici bych si ho poprvé možná ani nevšiml.

On je totiž krásný každý člověk, ať je dítě či dospělý. V každém je nějaký kus krásy, jen někdy jej nejde vidět na první pohled. A duševní krása je pro mě mnohem důležitější... k čemu kutík "Adonis", když si s ním nemám vůbec o čem povídat. *dont_know*

S přáním hezkého zbytku večera,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1756 poděkování
Dostal: 3645 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Pokud mám mluvit za sebe, zaujme mě více inteligence a obecně to, co má daná osoba v hlavě (což se projevuje i tím, jak se chová), takže před pár lety jsem učil od šesté třídy jednu dívku, která byla trochu "šírší", ale to nebylo vůbec důležité, ona se především velmi hezky chovala obecně ke všem, a navíc byla taková houževnatá a snaživá, a to mě na ni zaujalo mnohem víc, než kdyby byla nějaká nepěkně se chovající štíhlá "modelka", která na školu úplně kašle.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Z dosti nezajímavého tématu se stává zajímavé vlákno na téma ŠTÍHLOST VERSUS PLNOST U DĚTÍ.

Za mě: Důležitá je pro mě duše, celkové vyzařování a vztah ke mně.

Pokud bych měl obecně vyjádřit své preference, co se VÁHY HOLČIČEK týče, eroticky mě oslovují zejména velice štíhlé až hubené (typ baletky se zpevněným pružným svalstvem). Nesmírně mě vzrušuje vystouplá buchtička ve srovnání se plochým bříškem - ať již na pohled - zejména v poloze vleže, či při tělesném kontaktu (objímaní, klín).

Nicméně nedávno jsem si povšiml jedné značně silnější, jak na mě zamilovaně kouká a naznačil jsem jí, zda si chce ke mně sednout na klín. Zřejmě to pro ni (její sebepřijetí) hodně znamenalo a mě to přišlo nesmírně zajímavé - jelikož to nebylo ze sebemenšího osobního ego zájmu, nýbrž čistě z lásky a úcty k lidské bytosti.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Scopi
Registrovaný uživatel
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Nový příspěvek od Scopi »

Forst Jan píše:Jak jste na tom vy a atraktivita neštíhlých dětí?
Já osobně dávám přednost spíše těm hubenějším, ty více přitěle se mi líbí opravdu jen zřídka.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Holčička musí být tak akorát ani ne moc tlustá, ale ani moc hubená. Abych se pak nemusel bát, že ji při blbnutí zlomim. :D
Forst Jan

http://ekonomika.idnes.cz/chile-omezi-kinder-suprise-a-happy-meal-od-mcdonalds-fhv-/eko-zahranicni.aspx?c=A160526_074308_eko-zahranicni_rny

V Chile začne platit zákon chránící děti před kindervajíčky a HappyMealy

Chilská vláda novým zákonem bojuje proti dětské obezitě. Zakázána bude reklama cílená na děti prostřednictvím hraček. Tedy to, na čem stojí marketingový model třeba vajíček Kinder Surprise nebo krabičky s hračkou HappyMeal od McDonald’s.
...
Zákon o nutričních hodnotách potravin a související reklamě, který začne platit 27. června, se týká obalů potravin, prodejů ve školních obchodech a reklamy zaměřené na děti mladší 14 let. Třetina chilských dětí do sedmi let má nadváhu a deset procent dětí v této věkové kategorii je obézních.
Děkuji
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Tak mňa najviac zaujme správanie. Určite viac na mňa zaposobí to keď je milá, úprimná, keď sa správa dobre k ostatným ako taká, ktorá je zlobivá. Nemám rád prehnane uplakané holčičky, namyslené a hnusne sa správajúce. Milujem na nich tu pravú nefalšovanú detskosť a to keď si holčička nenechá. Napríklad keď niekto z jej vrstovníkov zabŕda a podpichuje tak holčička si proste nenechá a niečo mu na to povie :D

Obezne holčičky sú pre mňa čím obéznejšie tím menej atraktívnejšie. Uplne štíhle sú tiež menej atraktívne pre mňa. Priemerné sú u mna atraktívne.