Sociálny experiment s dievčatkom (10) odhalil pedofila

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Sociálny experiment s dievčatkom (10) odhalil pedofila

Nový příspěvek od Kasz »

Sociálny experiment s opusteným dievčatkom (10) skončil desivo: Odhalil pedofila! (topky.sk)

Dá se tomu věřit, že by někdo takhle na ulici chytil dítě za ruku a řekl před nějakým jiným člověkem, že ví, kdo je jeho matka? Jestli je to Social Prank a nebo jestli je to i divácký Prank...?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Re: Sociálny experiment s dievčatkom (10) odhalil pedofila

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Nevím. Ta reakce toho posledního muže je tedy divná až děsivá, těžko říct, jestli to byla realita, nebo šlo jen o nahranou scénku, případně ten "prank" ze srany diváků... Nicméně po "odhalení", že lže, to nevypadalo, že by si jen dělal srandu, spíš mi přišel naštvaný. (A to i předtím na chlápka, co se mu snažil zabránit v tom, aby dívku odvedl.) A ještě ji ani nikam nevolal, jen ji prostě popadl a začal táhnout pryč...

A jestli to bylo vážně nějaké individuum, které chtělo "využít příležitosti", tak... k tomu nemám moc co říct, je to smutné. Aby se děti bály zeptat se někoho na ulici o pomoc.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Článok hodný úrovne topiek počas uhorkovej sezóny.
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Nový příspěvek od Slav »

Celé je to amatérsky zpracované a sehrané do poslední sekundy. Někdo chtěl upozornit na dost důležitou věc, ke které nenašel podklady, ale raději čerpal z mediálních pohádek o bubácích a tak si řekl, že manupulace je super věc.

1) 1:37 starší šedivý Rus začíná komunikovat s holčičkou rusky, holčička umí rusky lépe než anglicky. Chápu, že v US nebo kde se to točilo je dost Rusů, ale jaká je pravděpodobnost, že v Americe se ztratí holčička hovořící rusky a jen tak zcela náhodou narazí na Rusa, kterému to není ani trochu divné, že holčička mluví také rusky. Podivné

2) Scénka na konci. Chudák postarší pán, který se stal středem pranku a musel reagovat na nastrčeného "pedofila", který se tam zčista jasna objevil a přesně ví, kde je máma té holčičky a dovoluje si i po minutě konfrontace s jejím bratrem opět tahat holčičku za ruku, když už sám ví (pokud by byl pedofil), že už se z toho nevykecá a že ve skutečnosti místo toho, aby vzal rychle kramle než se něco totálně zvrtne, ještě poctivě čeká na příjezd policie, aby se nechal legitimovat a jako zčista jasna najednou policie, která je totální sci-fi v celém pranku ani neexistuje. A tak prank, který byl dal kupu penež za mediální boom, kdyby odhalil skutečného pedofila si nechá pedofilního komparsistu na videu vyretušovat, aby náhodou nebyla zveřejněna jeho totožnost.

Nevím jak vám, ale mě to přijde naprosto důvěryhodné, no né? *not_mention*
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Mno hlavně i kdyby to nebylo sehrané a ten člověk chtěl dítě unést.
1. jen idiot by nepočkal až nebude samo
2. proč by to měl být pedofil? Unést dítě a chtít výkupné je dle mého daleko pravděpodobnější varianta. (ale třeba mají v americe jiné statistiky než v evropě)
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Nový příspěvek od FlyInRoom »

Každý uživatel přece ví, že dítě se takhle neunáší. :D Ehm......., nic jsem neřek :[