Stížnost na zákaz hudby od Marca Freemana

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Zákaz hudby od Marca

Nový příspěvek od Plyšáček »

Jeremy, napsal jsi to velice trefně.

Marco, nedej se. Tvůj zákrok byl přiměřený. Pokud se nesmíme bavit o dětech urážlivě, nesmíme ani prostřednictvím písní vyjadřovat bestialitu vůči nim.
m00n píše:Mě se na něm dařilo přežít v nejtěžších chvílích života souvisejících se zneužíváním.
m00n, to jsi vyjádřil zajímavě. Jistě by to stálo za další rozvedení a dovysvětlení.
Doufám, že jsi tehdy tedy nebyl v souvislosti se zneužíváním v roli toho řezníka...
Promiň, ale Tvá věta toto může i naznačovat. Jak to tedy bylo?
Marco nezakazuje konkrétní hudební žánr, ale písně s podobně urážlivými slovy, zejména ve vztahu k dětem.

Doufám, že se tomuto vředu na hudební scéně už dlouho věnovat nebudeme...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

1. Pieseň sa mi nepáči, ale ak to niekto počúva je to jeho vec.
2. Ak by na pieseň nikto neupozornil, tak by zapadla prachom. Takto má väčšiu pozornosť než si zaslúži.
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 1
ve věku do: 1
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od max1 »

Nechcem byt nepriemny ale moon se tu stažuje na zakaz neslušnych pesničiek o sadisme voči detom...
A mna ide vyhadzovat za slovo na č. čo bola len reakcia na jednu fotku po dlhom čase so mto slovo použil.

To je ale ironia že ked jemu nevadi hnusne texty piesni čo mi je ukradnute a nezaijma ma to nech si počuva čo chce. Ale vadi mu komentar ktory nijak nebol neslušny narozdiel od toho na čo sa on tu stažuje.
:D

Potom nech sa tu ludia nečuduju ked nadavam a som nasraty na taketo divne zasahy.
Minulosti sa toto neriešilo a všetko bolo pohode...
fenix

Nový příspěvek od fenix »

m00n píše:Příště bych i připsal že se ve videu objevuje sadismus a někomu může přijít obsah nechutný...
Já myslím, že todle mluví za vše:
Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015
Kasz píše:Hodnoť tedy obecně nechutnost jako něco, co je na chatu nevhodné.
A pokud m00n sleduje fórum měl už dávno vědět, že nechunosti na chat nepatří. Pokud dokáže sám ostatní peskovat za to co mu přijde nevhodné či nechutné, měl by přijmout, že to samé platí i obráceně.

A to upozorněni u písničky je k ničemu, by se pak dali posílat nevhodné fotky s upozornenim, že komu to vadí, ať je neotvírá.
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 30
Dal: 43 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Nový příspěvek od I9II »

fenix píše: A to upozorněni u písničky je k ničemu, by se pak dali posílat nevhodné fotky s upozornenim, že komu to vadí, ať je neotvírá.
Za takové upozornění bych byl více než rád.

Pro plyšáčka a maxe jsou to děti. Já myslel že babky.