Stížnost na zákaz hudby od Marca Freemana

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 30
Dal: 43 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Stížnost na zákaz hudby od Marca Freemana

Nový příspěvek od I9II »

Ahoj,
dnes mi Marco zakázal na chatu posílat hudbu od Řezníka a to i přes upozornění u odkazu
jestli nekdo nema rad sprostou hudbu kterou musi brat s nadsazkou tak neotvirej https://www.youtube.com/watch?v=05mERtRY8FA
. Příště bych i připsal že se ve videu objevuje sadismus a někomu může přijít obsah nechutný ale s tím Marco nesouhlasil. Jako odůvodnění mi marco napsal že je video nechutné. S tímto zákazem nesouhlasím. Mě nechutné nepřijde a myslim si že je to věc názoru. A více uživatelů co byli na chatu také nechápali zákaz.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Re: Zákaz hudby od Marca

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Chtěl jsem poslat text písně, abych ukázal, co mi na tom vadí. Bohužel nemůžu, jelikož na http://www.karaoketexty.cz/ zakázali jeho texty uvádět z důvodu "Texty tohoto interpreta byly označeny za rasistické nebo jinak nevhodné.". Skutečně nepovažuji za vhodné posílat píseň, ve které se o nezletilé dívce mluví nejlépe jako o ku*vě či č*bce, a kde se vykládá o tom jak jí trhá část pohlavních orgánů...

Myslím, že v případě, kdy to některým uživatelům vadí, je vcelku pochopitelné, že se pro příště podobných odkazů zdržím.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne neděle 28. 6. 2015, 22:08:39, celkem upraveno 1 x.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
swejk
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 14 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Nový příspěvek od swejk »

.....
Naposledy upravil(a) swejk dne pondělí 29. 6. 2015, 0:08:26, celkem upraveno 1 x.
swejk
Registrovaný uživatel
Dal: 14 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Nový příspěvek od swejk »

.....
Naposledy upravil(a) swejk dne pondělí 29. 6. 2015, 0:08:40, celkem upraveno 1 x.
Forst Jan
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

Upozornění na nechutné video z něj nedělá video v pořádku.
Ti kteří psali že je v pořádku jsou ti samí lidé, kteří podporují veškeré sprosté řeči o dětech, není tedy divu, že podporují i takové video...
Děkuji
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Promiň ale Jan F. bere spoustu věcí jako nevhodné a jím se řídit v budoucnu nehodlám. Pak to vadilo ještě tobě.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Nevím na co si tu chce m00n stěžovat. Nechutné věci se přeci na chatu řešit nesmí, tak se nesmí ani posílat nechutné písničky. Pravidla platí pro všechny.
Pak tedy souhlasím se zákazem od Marca. :)
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Jan: Vymýšlíš si(npř. já je nepodporuju).

Swejk: Jo ve frenchcore, třeba tam říká v eng aby si někdo vzal drogy, že potřebuje víc drog, mluví se sprostě o sexu a drogách. Vcelku podobné. To asi taky zakáže marco až mu Jan F. řekne že to není v pořádku.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Evidentně žiji ve zcela jiném světě. V životě jsem slyšel tisíce, desetitisíce písní a lidé mi stále opakují, že mám nesmírně vybroušený vkus. Tuto píseň jsem na chatu neposlouchal, jelikož bylo upozorněno na hrubost stylu.

Když se dostala na fórum, pustil jsem si ukázku. Poslala mě přímo do pekla.
Vždy jsem zastával názor, že podle druhu hudby nejsnáze poznáme charakter a založení člověka.
Poslali jste mě na okamžik do svého světa, do své dimenze plné odporu a hnusu. PEKLO! Jsem rád, že žiji zcela odlišně.
A také již chápu, proč s některými členy se zkrátka nemohu shodnout nejen v hudebním vkusu.

Autoři této písně by měli být stíháni - nevím za co, ale něco by se s tím mělo dělat.
Dle mého to na chat nepatří. O to méně na fórum. Takže nejvíce nakonec zazlívám Marcovi, že navrhl vkladateli řešit to na našem krásném voňavém fóru! Fuj! Je to hnus!

A čím více k tomu budeme teď psát, čím více tomu budeme VĚNOVAT POZORNOSTI, tím více slizu sem nateče. Někomu možná i do úst. Že se nestydíte, takhle to pitvat! Končím.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne neděle 28. 6. 2015, 22:21:58, celkem upraveno 1 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1764 poděkování
Dostal: 3651 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Pro písničky od "Řezníka" nenacházím ten správný výraz, a proto se zákazem souhlasím. Je to hnus a tento hnus na náš web nepatří. Může to být posláno jako ilustrace něčeho, co je hnusné, a myslím, že jedna jediná ukázka stačí.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Ještě budu reagovat na zprávu od Kasze. Psal teenblovi že by nebylo v pořádku kdyby se taková hudba běžně posílala. Naposledy sem řezníka poslal několik měsíců zpět.
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Nový příspěvek od Scopi »

m00n píše:Ahoj,
dnes mi Marco zakázal na chatu posílat hudbu od Řezníka
Buď v klidu, brzy se tam nebude moct posílat nic, tohle je teprve začátek.
Marco Freeman

m00n píše:To asi taky zakáže marco až mu Jan F. řekne že to není v pořádku.
Zákaz jsem provedl na základě svého uvážení, nikoliv na základě uvážení Jana F. Je pravda, že jsem v tu dobu neměl čas rozklikávat každý odkaz, takže mě upozornilo vaše dohadování s Janem. Zeptal jsem se o co jde a na základě poslechnutí písničky jsem napsal, že nechci, aby se písničky podobného rázu na chatu objevovaly. Na světě jsou tisíce interpretů a miliony písniček, takže myslím, že zakázání písniček o trhání pohlavního orgánu nezletilé dívce nebude až tak velký problém.
Marco Freeman,
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Tys ten styl hudby odsoudil ale hezky rychle. // Dyť říkám, až tě upozorní Jan, my se budem dohadovat a ty si to poslechneš tak to zakážeš. Podle toho co si zakázal teď. Takže už asi bez horrorcore na chatu :)
Marco Freeman

m00n píše:Tys ten styl hudby odsoudil ale hezky rychle.
Původně mi nešlo ani o styl hudby, jako o samotnou píseň.
m00n píše:Dyť říkám, až tě upozorní Jan, my se budem dohadovat a ty si to poslechneš tak to zakážeš. Podle toho co si zakázal teď. Takže už asi bez horror core na chatu :)
Nejde o to, jestli mě někdo upozorní, ale o to, jestli si danou věc rozkliknu. Potom to řeším - a je jedno, jak jsem se k tomu dostal. Ale byl bych rád, kdybych se k ničemu takovému dostávat nemusel. Podobné hádky mě mírně unavují.

Nechápu, proč se tady vyskytly nějaké zprávy o tom, jak budu zakazovat žánry. Já žádný žánr nezakázal, zakázal jsem jen písničky podobného rázu a podobným textem, jako je výše řešená. Skutečně se na zakázání country ani rocku nechystám, rock mám vcelku rád.
Marco Freeman,
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Jen se mi to zdá jako rychlý zákaz celého interpreta a jen z poslechu jednoho songu. Nikoho moc nezajímá že by se to dalo tolerovat a co je smyslem toho. A štve mě taková netolerance hudebního vkusu u lidí co toleranci potřebují.
Marco Freeman

Já zakázal konkrétní typ písní, nikoliv žánr, nikoliv interpreta. Ale díval jsem se na jeho písně a vypadá to na jedno brdo. Když už se tady vyjadřuje k "Zákazu písní od Řezníka", možná by to tak přece jen mohlo zůstat.
m00n píše:Nikoho moc nezajímá že by se to dalo tolerovat a co je smyslem toho.
Co je smyslem této písně, když to tedy chceš uvést?
Marco Freeman,
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Tak smysl jeho textů chápu jako vyrovnávání se s těmi horory co se na světě dějí. Mě se na něm dařilo přežít v nejtěžších chvílích života souvisejících se zneužíváním.
Fakt je mi líto že je zakázané něco o co sem se tu dělil 4 roky a co pro mě něco znamená.
Zákaz podobné hudby, to nedokážu chápat jinak než zákaz interpreta a i většiny horrorcore.
Marco Freeman

Každý se s různými věcmi vyrovnává jinak, za pomoci jiných věcí, které na něj nějak působí. Nicméně skutečně nepovažuji toto video za vhodné či nějak nápomocné (či nějak umělecké, ale to už je jen můj názor). Vyjádřil jsem, co mi na tom vadí. Je mi jedno, jaký to je žánr a jaký to je interpret. Písně o násilném sexu s nezletilou pannou, ve kterém dochází k fyzickému ublížení... a navíc je celá píseň o tom ji co nejvíce ponížit a urážet... To je vážně přes čáru.

Dělit se tady můžeš, jak jsem psal, s milionem písní. Řekl bych, že pro zákaz jednoho jejich druhu se svět nezbortí. Neřekl bych, že je to něco zásadního, co by nějak ovlivnilo chod webu či chatu.
Marco Freeman,
Jeremy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Nechal som si preposlať odkaz na riešenú "pieseň" a so všetkou úctou k m00novi, ak niekto počúva takúto hudbu a ešte je schopný ju označiť za dobrú, tak nálepka psychopat nemôže celkom vystihnúť podstatu toho, ako ho vnímam.

A to nie je o rozdielnom vkuse každého z nás, ale o základnom ľudskom vnímaní. Takže zákaz takéhoto odpadu nevnímam ako cenzúru, ale ako preukázanie základnej úcty k človeku.

Ak má niekto potrebu toto počúvať a ešte tým "obohacovať" ostatných, možno by sa mal skôr zamyslieť sám nad sebou a nie kopať okolo seba.

Totálny hnus pochádzajúci z psychopatickej, degenerovanej a primitívnej hlavy...