Patnáctiletá školačka usekla desetileté dívce prst

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1746 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Patnáctiletá školačka usekla desetileté dívce prst

Nový příspěvek od Kasz »

Patnáctiletá školačka usekla desetileté dívce v brněnském lese prst, dostala 4 roky (Blesk.cz)

Teprve patnáctiletá školačka přivázala v lese ke stromu o pět let mladší dívku, pořezala jí ruce a nakonec jí sekyrou usekla prst. Krajský soud v Brně mladou sadistku poslal na čtyři roky do vězení. Rozsudek však není pravomocný, informovaly Novinky.cz.

Patnáctiletá dívka z Brna, která usekla prst školačce, dostala čtyři roky (Novinky.cz)

„Obžalovaná byla uznána vinnou ze spáchání provinění vraždy ve stadiu pokusu, za což jí bylo uloženo trestní opatření odnětí svobody v trvání čtyř roků,“ informovala Polachová.

Navíc je obžalovaná povinna zaplatit náhradu škody ve výši 370 tisíc korun.

Slušné... ale teda v 15ti letech udělat takovou blbost... zajímal by mě ten psychický stav a jestli je teda skutečně sadistka, jak píše Blesk.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 510 poděkování

Re: Patnáctiletá školačka usekla desetileté dívce prst

Nový příspěvek od Jednorozec »

Při zatčení prý kriminalisté zajistili u podezřelé sekyru i prst oběti.
Obávám se že tohle je na psychiatrii a setsakra ošklivá kombinace sadizmu s tomu čemu někdy říkáme psychopatie..
Ta holčička si musela vytrpět strašný šok.
fenix

Re: Patnáctiletá školačka usekla desetileté dívce prst

Nový příspěvek od fenix »

Soud potvrdil čtyři roky vězení dívce, která v Brně mučila 10letou žačku a usekla jí prst (novinky.cz)
Vrchní soud v Olomouci potvrdil čtyřletý trest vězení 15leté dívce, která loni v říjnu v lese usekla desetileté školačce prst. Na dotaz Novinek to v úterý uvedl mluvčí soudu Vladimír Lichonovský. Rozsudek je pravomocný, odsouzená si může podat dovolání k Nejvyššímu soudu.