Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, ako by vyzeral váš život ak by ste neboli pedofilne, hebefilne či efebofilne orientovaný? Ako by sa zmenila kvalita vášho života? Či by to ovplyvnilo vaše profesijné zameranie, váš náhľad na život? Do akej miery podľa vás vaše zameranie ovplyvňuje váš život?
Ja si osobne myslím, že moje zameranie výrazne ovplyvňuje môj život. Ak by som nebol pedofil, tak by to malo obrovský vplyv na môj osobný aj profesijný život, na moje sny, na moje túžby a plány do budúcnosti. A musím skonštatovať, že by som bol s najväčšou pravdepodobnosťou šťastnejší. Ale či by sa moja povaha úplne zmenila, tak to povedať neviem. Pravdepodobne nie. Ale ani by nezostala taká aká je teraz.
Ak by som nebol pedofil
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
Re: Ak by som nebol pedofil
Na první pohled bych chtěl říct, že by to u mne nezměnilo absolutně nic. Stejně s dětmi nejsem v kontaktu, nijak je nevyhledávám, samota není přímo spojená s pedofilií, ale s mojí stydlivostí a introvertstvím. Jenže to je to co by bez pedofilie MOHLO (ne nutně muselo) být úplně jiné. Bez pedofilie a jejího vlivu na mé schopnosti sociálních kontaktů bych teoreticky byl schopen se lépe zařadit do společnosti, nebyl bych tak podvědomě odstrčený, nestal bych se samotářem a intorvertem. I nepatrné změny ve vývoji lidské duše mohou mít obrovské následky na budoucnost člověka.
Takže má odpověď zní, že to nikdo nemůže říct jistě. Ale já sám se domnívám, že bych byl šťastnější bez pedofilie. Myslím, že bych měl více přátel, pravděpodobně i lásku. Nespáchal bych zločin, který jsem spáchal. Ale je možné, že bych se třeba chytil špatné party a spáchal úplně jiný, možná i horší. A také bych asi nikdy nepoznal všechny lidi tady, a to by byla taky škoda.
Takže má odpověď zní, že to nikdo nemůže říct jistě. Ale já sám se domnívám, že bych byl šťastnější bez pedofilie. Myslím, že bych měl více přátel, pravděpodobně i lásku. Nespáchal bych zločin, který jsem spáchal. Ale je možné, že bych se třeba chytil špatné party a spáchal úplně jiný, možná i horší. A také bych asi nikdy nepoznal všechny lidi tady, a to by byla taky škoda.
Děkuji
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
[smazáno]
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Pokud bych nebyl pedofilem, nebyl bych to já. Byla by to jiná lidská bytost, s jinými vlastnostmi, jinými zájmy a touhami. Již se k tomuto tématu dosti obsáhle vyjadřuji v jiných příspěvcích.
Jak píši ve svém výkřiku do tmy: "Jsem vděčný za to, že smím být pedofilem".
Jsem přesvědčen, že s jinou orientací bych měl nepoměrně méně jedinečných zážitků a pohádkových zkušeností.
Asi bych nikdy neprožíval tolik lásky, skutečné Lásky, hluboké a čisté, bezpodmínečné, jako v současnosti.
Většinu toho nejkrásnějšího a nejvzácnějšího prožívám díky mé jedinečné orientaci.
Přijímám se tak, někteří lidé mě mají rádi takového, jaký jsem, jiní cítí, že jsem odlišný a moc si se mnou nerozumí. Děti mě vždy rády vidí, rozumím si s nimi. Holčičky, zvláště šmudlinkovského typu, mě milují tak moc, že je často musím klidnit.
Kdybych nebyl pedofil, byl bych zřejmě obyčejný muž, měl bych zřejmě jednu ženu a ničím bych asi moc nevybočoval a neupozorňoval na sebe.
Díky pedofilii a jejímu ovládnutí jsem bezesporu jeden z nejšťastnějších pedofilů, mám pohádkovou práci, příjemné pracovní prostředí a nádherné vztahy se všemi kolem sebe. A navíc jsem objevil, jak dále se mohu realizovat:
Tvořit s Láskou a nezištně pro všechny na ČEPEKu.
Být pokusným plyšovým králíčkem pro sexuology.
Rozvíjet obor Dětská sexualita - už je to zpečetěno.
Těším se na další sdílení ostatních. Je to zajímavé téma.
Zde je velmi podobné, k úvahám snad ještě zajímavější: Kdybyste si mohli vybrat
Jak píši ve svém výkřiku do tmy: "Jsem vděčný za to, že smím být pedofilem".
Jsem přesvědčen, že s jinou orientací bych měl nepoměrně méně jedinečných zážitků a pohádkových zkušeností.
Asi bych nikdy neprožíval tolik lásky, skutečné Lásky, hluboké a čisté, bezpodmínečné, jako v současnosti.
Většinu toho nejkrásnějšího a nejvzácnějšího prožívám díky mé jedinečné orientaci.
Přijímám se tak, někteří lidé mě mají rádi takového, jaký jsem, jiní cítí, že jsem odlišný a moc si se mnou nerozumí. Děti mě vždy rády vidí, rozumím si s nimi. Holčičky, zvláště šmudlinkovského typu, mě milují tak moc, že je často musím klidnit.
Kdybych nebyl pedofil, byl bych zřejmě obyčejný muž, měl bych zřejmě jednu ženu a ničím bych asi moc nevybočoval a neupozorňoval na sebe.
Díky pedofilii a jejímu ovládnutí jsem bezesporu jeden z nejšťastnějších pedofilů, mám pohádkovou práci, příjemné pracovní prostředí a nádherné vztahy se všemi kolem sebe. A navíc jsem objevil, jak dále se mohu realizovat:
Tvořit s Láskou a nezištně pro všechny na ČEPEKu.
Být pokusným plyšovým králíčkem pro sexuology.
Rozvíjet obor Dětská sexualita - už je to zpečetěno.
Těším se na další sdílení ostatních. Je to zajímavé téma.
Zde je velmi podobné, k úvahám snad ještě zajímavější: Kdybyste si mohli vybrat
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Viete čo... Ak by som mal byť úprimný tak som rád že sa mi páčia malé holčičky. Naozaj. A vlastne, že som šťastný, len niekedy na to zabúdam
Keby som nebol ten pedofil asi by som bol šťastnejší. Šťastnejší v zmysle mal dievča, možno rodinu a deti ale nikdy by som nepoznal detský svet. A ten je uplne užasný. Nikdy by som nespoznal holčičky, kamarátky. Pravdepodobne keby som bol "normal" asi by som ich ignoroval. Byť pedofilom je super v tom, že človek može poznať a spoznať to, čo by nepoznal alebo nespoznal keby bol "normal" ...
Na druhej strane keby som bol ten "normal" tak by som nikdy nespoznal svoju princeznu... Každý človek, ktorý prejde naším životom je buď testom, trestom alebo darom. Práve preto neverím v náhodne stretnutia a ja som ju spoznal uplne dalo by sa povedať že náhodne
Sú dni kedy by som najradšej položil hlavu pod gilotinu ale ten sladký úsmev holčičky ťa presvedčí, že život je krásny a vtedy máš chuť tancovať. Keď si smutný a holčička to vidí, príde k tebe dá ti napr chipsy alebo sa ta opýta prečo si smutný.. tak si šťastný. Uplné drobnosti ktoré ťa robia šťastným a to všetko by si nikdy nepoznal a nikdy si neuvedomil keby si nebol pedofil. Ten pocit šťastia. Človek by mal prijať to kým je a sčím sa narodil.
Trpíme a pritom utierame rany iným. Vobec by sme to ale nemali lutovať. Pretože vtedy sme silnejší a šťastnejší keď vidíme, že vďaka nám sa niekto usmieva a on ten dotyčný vobec nevie že pri tom trpíme.
Milujem to keď vďaka mne je nejaká holčina šťastná, vtedy je preč ten sprostý pocit menejcennosti. Ona je šťastná koli mne a ja som šťastný, že je štastná koli mne. Mať rád je viac ako milovať
Som rád, že som na dievčatká. Cítim, že to mám z nejakého dovodu.
Keby som nebol ten pedofil asi by som bol šťastnejší. Šťastnejší v zmysle mal dievča, možno rodinu a deti ale nikdy by som nepoznal detský svet. A ten je uplne užasný. Nikdy by som nespoznal holčičky, kamarátky. Pravdepodobne keby som bol "normal" asi by som ich ignoroval. Byť pedofilom je super v tom, že človek može poznať a spoznať to, čo by nepoznal alebo nespoznal keby bol "normal" ...
Na druhej strane keby som bol ten "normal" tak by som nikdy nespoznal svoju princeznu... Každý človek, ktorý prejde naším životom je buď testom, trestom alebo darom. Práve preto neverím v náhodne stretnutia a ja som ju spoznal uplne dalo by sa povedať že náhodne
Sú dni kedy by som najradšej položil hlavu pod gilotinu ale ten sladký úsmev holčičky ťa presvedčí, že život je krásny a vtedy máš chuť tancovať. Keď si smutný a holčička to vidí, príde k tebe dá ti napr chipsy alebo sa ta opýta prečo si smutný.. tak si šťastný. Uplné drobnosti ktoré ťa robia šťastným a to všetko by si nikdy nepoznal a nikdy si neuvedomil keby si nebol pedofil. Ten pocit šťastia. Človek by mal prijať to kým je a sčím sa narodil.
Trpíme a pritom utierame rany iným. Vobec by sme to ale nemali lutovať. Pretože vtedy sme silnejší a šťastnejší keď vidíme, že vďaka nám sa niekto usmieva a on ten dotyčný vobec nevie že pri tom trpíme.
Milujem to keď vďaka mne je nejaká holčina šťastná, vtedy je preč ten sprostý pocit menejcennosti. Ona je šťastná koli mne a ja som šťastný, že je štastná koli mne. Mať rád je viac ako milovať
Som rád, že som na dievčatká. Cítim, že to mám z nejakého dovodu.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!! - Příspěvky: 479
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
I malá změna může život neskutečně změnit, a co potom něco takového jako je pedofilie. Být "normálem", nejspíš by se můj život hodně změnil, nedokážu ale říct jestli k lepšímu či naopak. Zkrátka je to takhle, takhle to i zůsne a jsem za to snad i rád