Chtěl bych především Plyšáčka poprosit, aby omezil vkládání obrázků do příspěvků, kde jsou obrázky zbytečné. Sice je čerpá z jiného zdroje, ale zatěžují například mobilní internetové připojení. Člověk očekává, že na diskuzním fóru bude především text. Výjimkou je audiovizuální sekce, kde člověk např. v sekci Fotografie nebo Modeling očekává, že se tam nějaké fotky objeví. Ale aby se muselo objevovat kdejaké písmeno v kdejakém příspěvku jako obrázek... Já vím, Plyšáčku, že tě to baví, ale není mi to příjemné a není příjemné vícero lidem.
Prosím o vkládání pouze fotografií relevantních - tj. k události nebo osobnosti, pokud je vhodné téma obohatit, doplnit, ale offtopic fotografie, to prosím ne.
Upozornění uživatelů ohledně vkládání off-topic obrázků
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
Upozornění uživatelů ohledně vkládání off-topic obrázků
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!