Ředitel Motola: Nevyléčitelně nemocné syrské děti přijmout nemůžeme (novinky.cz)
Lékaři z pražské Fakultní nemocnice v Motole vyrazí v nejbližších dnech do Jordánska, aby vybrali děti vhodné pro léčbu u nás, prozradil Právu ředitel pražské nemocnice Motol Miloslav Ludvík (ČSSD). Jak informovalo Právo v pondělí, skupinu čtrnácti dětí, které Česku doporučil tým z OSN, nemocnice nedávno odmítla, protože trpěly nemocemi s doživotní léčbou.
Nevyléčitelně nemocné syrské děti přijmout nemůžeme
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Re: Nevyléčitelně nemocné syrské děti přijmout nemůžeme
Je třeba si uvědomit, že nemocnice má svoje povinnosti vůči českým dětem, to že by přijala skupinu cizích dětí "natvalo" (nebo si snad někdo dovede představit, že by je po čase poslala nemocné pryč) znamená vzít prostředky určené jiným třeba nevyléčitelně nemocným u nás. Tady mohou spíše pomoci různé nadace a soukromé iniciativy...
Tak to rozhodnutí bylo určitě správné. Tady jde o to, že cizí lidi se k nám vozí na léčení, jo je mi jich líto, ale na naše děti se musí sbírat peníze a víčka od lidí. A to mě u takových zpráv přeci jen štvě, že se stát nedokáže postarat o svoje lidi a tahá sem na léčení cizí, hlavně u dospěláků ...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
No já hlavně myslím, že nejvíc by se jim pomohlo, kdyby se tam nepodporovaly "revoluce"....